Geriausia Kalėdinė dovana - Tai, kad Tu visada būtum šalia.

2013.12.17 patalpino vnz3
  • 117
4
kaledos,laime,salia,zmones -os savaitės demotyvacija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: kaledos, laime, salia, zmones


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2679 d. Atsakyti   
Noriu kad butai visada sale. As bunu visada sale tik nerodau to tau. Bet tu esi pas mane syrdy.ir tikrai niekas ne isples to.
Nuotraukos nėra
nickasalt prieš 3777 d. Atsakyti   
Gerai butu tokia kaledine dovana. Bet deja ... Gal per kitas kaledas :((
Nuotraukos nėra
Negalibuti prieš 3783 d. Atsakyti   
#1 Tamsta, pats nepudrink smegenų apie babkes, namus Miami ir Lembordžini-xuini. Nelabai pritarių demotyvacijos minčiai vien dėl to, kad ne visiem tai tinka. Kiekvienam savo, kas būtų konkrečiai jam geriausia. Gal ši "demotyvacija" ir pataiko į kelių keletos žmonių apibrėžimą "geriausia dovana", bet iš tikrųjų ne visiems. Taip pat priklauso ką vadinsi motyvaciją, nes šis dalykas irgi gali būti laikomas kaip motyvacija. Išmok ignoruoti ir tada tokie dalykai mažiau trukdys. Man baisiai subinės nebado, kad ši demotyvacija buvo patvirtinta, bet aš tokių dalykų nesureikšminu ir nepervertinu subjektyvizmu. Žinoma, kai jau per daug būna, tada tikrai užp!sa, o jei ten viena kita pralenda į patvirtintus nuo to pasaulis nesugrius.
a6072 nuotrauka
a6072 prieš 3783 d. Atsakyti   
Tik nepiskit proto, gerai? Geriausia dovana - krūva babkių, namas Miami ar koks Lamborghini. Patys neverkite, kad norite, kad jinai visada būtų su jumis, o padarykite taip, kad jinai norėtų. Simple. Ir, beje, nebekelkite beprasmių "kalėdinio" motyvo paveikslėlių be ryšio. "crybook" jiems vieta, o ne čia. Mes gi bandome demotyvuoti/motyvuoti žmones, o ne snargliais ir iliuzijomis apipilti, ar ne taip, moderatoriai?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų