Duokim pagarbą kur priklauso: reikia drąsos ateiti - padainuoti, kai visą vakarą ant tavęs stumia.

2018.01.26 patalpino BRONiUS69
  • 30
4
selas,dragunas,drasa,mama
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: selas, dragunas, drasa, mama


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2279 d. Atsakyti   
Atėjo, padainavo, užsidirbo ir išvažiavo. Gerbėjams gerai, hateriams blogai, o atlikėjui tai tikrai vienodai šviečia ir jau seniai nusibodo tie stumimai. Juk visada visiems neįtiksi, raskit atlikėją, kuris visiems patinka. Sėkmės ieškant.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2280 d. Atsakyti   
Esmes cia nera jokios sitos demo. Tipo reikia drasos, kad sudainuoti daina? Tipo jam rupi, kad stuma ant jo? Zmogus einantis i deganti nama daugiau turi drasos negu sitas klounas. Kas jis mazas vaikas, kad apsiverktu, kad ant jo stuma? Ar jis jau toks trapus, kad jau pastume ir viskas, nebesugebes net sudainuoti? kur cia drasa? Man tai atrodo, kad jam visiskai px, atejo, padainavo ir isvaziavo. Reikia 0 drasos tam padaryti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2280 d. Atsakyti   
asile su siauru mastymu, ne piniguos esme, ir seip matau esmes sitos demo nesupratai... mentai ir pazarnikai jam mat drasos turi...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2280 d. Atsakyti   
tai jau tikrai, kad reikejo nezmonisko kiekio drasos ateiti, sudainuoti daina, pasiimti uzmokesti ir isvaziuoti. Kas dar pasaulyje galetu pasigirti TOKIA drasa? Visi gaisrininkai, karininkai, policininkai.... net nesilygiuoja i tokia drasa kokia parode dragunas ta vakara. Siulau dragunui nobelio taikos premija skirti uz tokia drasa, arba apdovanoti kokiu nors drasos ordinu, nes jopsikmat, tikrai reikejo jam daug drasos ta diena padainuoti uz kelis tukstancius euru.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų