Žinau, kad reikia - Bet vis vien nekenčiu.

2013.11.11 patalpino vnz3
  • 17
8
Žinau, kad reikia
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Samara9 prieš 3829 d. Atsakyti   
#7 vat ir ne. Aš jau dirbu, ir kai prireiks, turėsiu tos patirties:)
#8 +1. Gryna tiesa, tik nereikia miegot ir turėsi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3829 d. Atsakyti   
Vaikai, žinau kad skaitot, tai paskaitykit ir apie truputį. Gal motyvuosiu nors kiek :)

JEI NESIMOKYSIT, tai niekada nevažinėsit tais sportiniais automobiliais, kurie ant jūsų FB cover'io puikuojasi, niekada nerūkysit tiek weed'o, kiek Wiz Khalifa rūko, niekada neturėsit geriausių merginų. Būsit vidutinybė, jei ne blogiau. O tokių niekam nereikia, net nemeluokit sau. Juk norit būt turtingi. Visi nori.

Viršui išvardinti dalykai buvo mano motyvacija, ir aš pasiekiau daug. Tiek, kiek ir reikėjo :) Ir niekas manęs niekada nevertė mokytis, viską dariau pats. Nebuvau moksliukas, ar šiaip silpnas nuoboda. Sportas, socialinis gyvenimas ir mokslai yra suderinami, tiesiog mąstykit pozityviai, ir viskas susidėlios. Būdamas 16-iolikos uždarbiavau internete. Tinklinis marketingas. Uždirbdavau daug, tūkstančiais per mėnesį, net daugiau už tėvus abu sudėjus. Beje, ačiū jiems, nes jie pirmi man padėjo, ir paskolino pinigų investicijoms. Draugai pavydėjo, panos pačios lipo ;)

Studijuodamas turėjau ir savo butą, ir mašiną, ir daug geros buities technikos, maisto, drabužių, žodžiu visko. Užsidirbdavau, nes norėjau. Tik internetas, kompiuteris, ir 50LT pradžiai. Ir beje, žinios. Taip taip, iš mokyklos. Pusės jų dar neprireikė, bet kita pusė pravertė LABAI.

Praeitais metais baigiau studijas, gavau labai daug žinių, kurias dabar sėkmingai naudoju. Esu vieno didelio tinklo direktorius. Iš karto juo netapau, savaime suprantama. Stengiausi, ir pavyko.

Augau kaip ir visi, mačiau daug šūdo, bet norėjau tapt ne hieros dealer'iu, o kažkuo normalesniu. Noras+darbas=rezultatas

Jeigu šitas jūsų nemotyvuoja, tai nežinau kas dar gali padėt :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3829 d. Atsakyti   
#6 Pabaigęs univierą dirbsi ir tu maksimoj, nes niekas nepriims be patirties, ar pažinčių :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3829 d. Atsakyti   
zinau kad reikia kartais buna ir idomu =D, kai nusibosta pabegu =)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3829 d. Atsakyti   
Ace :D Susifailinai totaliai :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3829 d. Atsakyti   
#1 +1
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3829 d. Atsakyti   
uzaugs dar vienas bomzas ;D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų