Vilnius | Londonas - Net Londonas šiemet prap*so Vilniui

2015.12.07 patalpino AlausPakelis
  • 14
4
londonas,vilnius, eglute
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3062 d. Atsakyti   
#2 Oi,koks tu nuobodus. :) Man visai patinka šitas"debiliškas elfu namukas".Tas"tikras"eglutes su tais pačiais bumbulais ir girliandomis visi jau matę 100 kartu,o čia kažkas naujo(nors gal ir ne visai),įdomaus. :) O dėl Londono-ramiai,AlausPakeli,gal jie dar tik pradėjo puošybą.Dar tik antra gruodžio savaitė prasidėjo,laiko iki švenčiu nelabai daug,bet ir nelabai mažai.O jūs nuo lapkričio galo pradėję šluoti parduotuves tikites,kad visur tos eglutės jau bus gatavos. :) O gal čia 2+ savaičiu senumo foto?... :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3063 d. Atsakyti   
Cia panevezys savo 2013 egle londonui pardave :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3063 d. Atsakyti   
Klysti, Londono gražesnė, nes tikra ir neatrodo, kaip debiliškas elfų namukas, kuris šviečia taip stipriai, kad gali apakinti astronautus esančius TKS, o tikra eglutėk, kuri papuošta labai saikingai. Aš džiaugiuosi, kad britai neįsitraukė į šitus debiliškus konkursus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3063 d. Atsakyti   
negali buti kad Londone tokia siemet

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų