O kai pasijaučia ypatinga, - tave palieka, o ji toliau ieško tokio, kokių nebūna - tobulų.

2012.02.06 patalpino atskalunas89
  • 50
22
mergos, kopustai, vanagai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

© demotyvacija.lt



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4348 d. Atsakyti   
sakes visi pasiutekokie,ar cia jus taip iskaudino kas ar ka:D kokia paklausa tokia ir pasiula vaikinai mieli...nezinau,tiek visur girdziu kalbu apie panas kaip kad 7 pasireiske kad imu manut kad cia rimtai tiesos yra...bet paaiskinkit tada man kodel mano aplinkoj visiskai ner nei panu stervu kaip dauguma issireiske nei bernu kiauliu??? patys kuriates aplink save ta rata, taip kad gana pykt ant kitu,del visko patys kalti...:D o man asmeniskai tai tada labai liudna kad tokiu panu yra,tikrai geda uz jas, ir turiu pripazint labai nemalonu klausyt kai varo ant visu mergu,nes jauciuos lyg mane kas izeidinetu,bet nepagaunu uz ka...lygiai tos mergos kur sako kad visi vyrai vienodi geda man daro,nes tada susikuria nuomone jog visos taip mano ir bendrauji su zmogum,kuris mano kad esi kaip kad snekama jog visos esat..o irodinet kazkam kad tokia nesi kvaila...sitaip atsiranda problema kuria patys durniai ir sukuret! netiki nieks niekuo, stumia lytis ant lyties ir tt.toks jausmas kad jus is kitos planetos,aplink mane tokiu zmoniu kaip kad minetos ''stvervo'' ir vyrai ale kiaules tik serjaluose ir filmuose pasitaiko...nezinau kaip jum taip gaunas.gal
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4392 d. Atsakyti   
#7 pavariai :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4399 d. Atsakyti   
Baikit rašinėt nesąmonės ir gyvenkit vieni. Bus mažiau problemų.
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4460 d. Atsakyti   
#18 ;O Tu gal biškį pagarbiau su tom provincijom ir kaimais.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d. Atsakyti   
:))))) tau iš burnos smirda, tamsta. O kam reikia žiūrėti mieste į tokias oranžines nesuprantu?? Mažiau spoksokit į tokias mužikes ir pastebėsit kitokias. O apie mane, mielas vaike, tu garantuok negarantavęs nieko neatspėsi. Gal aš koks iškrypėlis ir neturiu ką veikti? Aplinkoj netinkamoj gyveni, požiūris irgi įskiepytas dėl netinkamų žmonių. Labai daug dar pamatysi kokių nuostabių žmonių yra nepriklausomai nuo lyties :) tiek moterų, tiek vyrų. Aišku, jei su marozu diskutuoju dabar tai veltui tie mano žodžiai, taip? O jeigu toks jau visgi ir liksi nepatenkintas tai homoseksualumas - ne nuodėmė ir netgi išeitis :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d. Atsakyti   
#16 Šiaip jau per daug varai į vienus vartus. Užtenka kiek pirmai pasakei.

Beje, bevardė teisingai pasakė, kad toks tokį suranda. Po to, iš savo neuišprusimo lieja neapykantą ant visų.

Šiaip ar taip vis dar liaudyje isišaknyję stereotipai. Kol jais neatsikratysime, tol kiekviena pusė ras būdų kaip vienas kitą išjuodinti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d. Atsakyti   
#15 Taip taip, tu tikrai "netokia kaip visos"...Uztenka mieste praeit, eina su perkreiptais nuo spakliaus snukiais, dar ne taip paziuresi ir i snuki pasiulys. Tu kaip matau ant rimtesniu pimpalu prasokus, turbut megsti tie kur turi koki 2007 metu bmw ane? Jau golgai nepatinka. Gi vyresne esi. Kaip nesnekesi, jei kiekviena pana tokia sterva, viena daugiau kita maziau. Ar tu turtingas ar ubagas busi, vistiek jum neitiksi. O jus ziurekit ant kokiu pimpalu lipat, kad paskui neverktumet, kad visi vyrai kiaules, kad niekas jusu nemyli. Vyresnes protingesnes? Ha taip, jos jau subrendusios barakudos, kurios tik taikosi, kaip tave paversti mazgote. Cia jusu skystas poziuris, kad bachuras turi viska uz jus daryt. Garantuoju kad ir pati tokia esi, pasiputus sterva.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d. Atsakyti   
Sutinku, yra tokių daug. Bet iš kur jūs tokias mergas tempiat?? Is provincijų, kaimų visokių? Praplėskit akiratį, jeigu jūsų kaime viena kita mužikė pavarė jumis tolėliau tai argi visos tokios? Pradėkit bendraut su normaliais žmonėmis, išgirstat iš draugų pacukų tokių pat, kaip kažkas minėjo, kad čia ta kūrva tokia ir anokia isivaizdina išsipisinėja ir t.t. ir paskui ir gyvenat bent jau kelis metus su tokiu skystu požiūriu. Agirdit, jeigu patys marozai esat tai ir žiūrit į tokias valkatas su oranžiniu veidu ir mugine apranga. Yra daug normalių panelių, tik jos dažniausiai vyresnės. O jūs tikriausiai, spėju, tokie, kurie apie tokias duckfaces rašė, sėdit "kazynkėse" kiekvieną vakariuką, trinates po miestą su antru golfuku, piešiat saules aikštelėj ir po to išlipat iš guolio su trim šviečiančiom juostom ant treningų. Nes normalūs bičai apie tokias net nešneka. Kodėl? Nes į tokias nežiūri. O jeigu nežiūri reiškia nuo tokių ir nenukenčia, todėl ir tokiem nėra reikalo rašinėt demotyvacijose litanijas apie duckfaces kokios jos blogietės ir t.t. Viskam yra standartai. Žinot tą posakį : toks tokį surado? Tai va ir ne kitaip. Žiūrėkit su kokiais žmonėm bendraujat tada mažiau čia verkt reiks ir vemt keiksmažodžiais.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d. Atsakyti   
#7 labai gerai surasyta. ir dar sako "as ne tokia, as ne tokia" nors dauguma elgiasi tai lygiai taip pat. krc, panos ateina i prota tik tada kai isteka, susilaukia vaiku, dirba, rupinasi buitimi - zodziu, kai gyvenimas biski aplamdo ir nelieka kada mandrintis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d. Atsakyti   
o dar sako: nera dzentelmenu seis laikais, visi vyrai kiaules.. pasiziurekit i save, "karalienės"
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d. Atsakyti   
#7 Teisingumo delei reiktu pasakyt ne visos jos tokios, bet pataikyta tai labai taikliai.
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4463 d. Atsakyti   
Ale nėr žodžių. LOL
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d. Atsakyti   
#7 Ir kas blogiausia, kad jo nuo mazens tokios tampa. Iprate, kad viskas uz jas butu daroma,
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d. Atsakyti   
#7 Gerai parašyta. Bet lazda turi du galus, ir dažniausiai vėliau gyvenime jos už tai užmoka. Ir gana skaudžiai.
barbar nuotrauka
barbar prieš 4463 d. Atsakyti   
#7 ale kai gerai parašyta!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d. Atsakyti   
Jus bobos esat stervos tikraja to zodzio prasme, vienos maziau kitos daugiau ir tai yra 100%. O dabar aisku prades "as ne tokia kaip visos". Ras amziais preteksta prisikabint prie berno, tai nepasake kokio zodzio, tai nepabuciavo, tai ne i ta paziurejo, tai per mazai pinigu dave. Stervos nuo prigimties auga. Ypac i tas 14-17 pacukes ziuret juokinga, baisias panas vaidina, prisivare ant snukiu spakliaus (ir taip tie snukiai nemaloniai atrodo, supuliave nuo spakliaus, istine, spuoguoti), papus isvercia ir eina per miesta. O paskui verkia, kad bernai tik ju tarpkojo nori. Amziais turi viska baxurai daryt, tai jas uzkalbint, tai parurint, tai nuvezt, iprate stervos nieko pacios nedaryt. Jau nuo mazens augancios barakudos. Ir dabar uztenka pamatyt, kai kokia penkiolikine pacuke su 18 metu kitu pacuku draugauja tik del to nes tas turi masina ir pinigu. Tik jau atrodo normalia mergina susirandi, tai vistiek jai vis kazkas neitinka, tai to nepadare, tai neparase. Paziurekit jus stervos augancios i savo tevus, vienas kita myli, ir nesvarbu kad tevas myliu nepasake ar geliu neatnese ar dar ko, cia tik jus snargles prisiziureje serialu galvojat, kad taip ir bus kaip ir seriale. Lipat ant betkokio pimpalo pasitaikiusio, o paskui verkiat, kad tik skyles bachurai nori. Ziurit, kad tik isnaudot kitus. Barakudos augancios stervos. Tfu skrepli ant jusu visu. Ir visos jus tokios, man tas pats ka norit ta sakykit, ir as kalbu apie naujaja karta auganciu stervu. Facebukuose ir kitokiuse sudukuose sulinde verkia kaip viskas blogai, kaip ju niekas nemyli, jo reikia apkabinimo, o kai parasai jom tai nafik siuncia. Ir vel tada rasosi, kad ju nekalbina kad liudna jom. Duckfacus daro tipo sexes baisios prisispakliave su pertinusiais veidais.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d. Atsakyti   
kurva
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d. Atsakyti   
haha cia geras
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4463 d. Atsakyti   
;O O tu darai klaidą vieną mergą paimdamas kaip pavyzdį VISOMS. O jūs labai jau žinot ko norit? Nepasakyčiau. Taip kad pirma reikia pagalvot po to rašyt. Nes visada lengviausia viską ant mergų suverst, o bernai tai angelėliai. Jie turi keliais šliaužiot, viską pirkt, visada nusileist ir BLA BLA. Nu sorry, bet tai žiūrėk tada su kuo draugauji gal?
Nuotraukos nėra
atskalunas89 prieš 4463 d. Atsakyti   
nei paliko nei ka, bet jus mergos tokios esat. greitai uzrieciat nosy ir prisigalvojat ko nereikia, nezinot ko norit, blaskotes kaip kekses, bernus isnervinat, to pasekoje bernai jus, o galu gale pacios verkiat: padariau klaida, kad su juo susidejau ;~~(
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4463 d. Atsakyti   
Ūūūū..kažką paliko merga. FOREVER ALONE. Kaip jūs tyčiojatės, tai ir aš dabar tyčiosiuos iš tokių demo, kurias perkuria bernai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4463 d. Atsakyti   
Blem, žmogau, yra čia tiesos, tikrai! ;)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų