O dabar kartok paskui mane: - „Aš esu laisvas“

2012.01.09 patalpino idea
  • 85
7
all, in, all, youre, just, another, brick, in, the, wall
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4074 d. Atsakyti   
Work
Buy
Consume
Die
AlessaGillespie nuotrauka
AlessaGillespie prieš 4113 d. Atsakyti   
To kamštelis: Vienintelis reikalingas dalykas iš šios visos sumatos rutinos yra darbas (nelabai išeitų gyventi be pinigų) ir įstatymų laikymasis (pakliūti į kalėjimą irgi niekas nenori) o visa kita nėra būtina. Vesti/ištekėti...sunku žmogui vienam gyventi, tačiau nėra būtina, turėti vaikų irgi nėra gyvybiškai svarbu. Sekti madą gali tik žmogus su praplautom smegenim. Elkis normaliai..čia išvis nusišnekėta. Tokio dalyko, kaip normalus elgesys nėra..tai tik žmonių sugalvota nesąmonė..daugumos nuomonė, kad tai normalu. Vaikščiojimas ant šaligatvio..tai elemenatrus saugumas, nes kitu atveju nutrenktų automobilis(nors pasakysiu tiesą..yra šalių, kur kelių eismo taisyklės neegzistuoja ir niekas ten žmonių labai nenutrenkinėja, net galbūt mažiau avarijų nei kokioje Lietuvoje), televizija ir gerai...niekam jos nereikia prigrūda žmonėms visokios propagandos, praplauna smegenis, arba bent bukina žmones..dauguma laidų/filmų tik bukina žmones, nes jiems neberūpi siužetas o tik efektai ir pinigai. Ilgas gyvenimas..aš jau geriau gyvensiu trumpiau, bet būsiu laiminga,nes per daug nevaržysiu savęs susigalvotom taisyklėm nei ilgai ir skendėsiu depresijoje. Nes tas savęs varžymas, kaip ir negatyvus mąstymas žaloją žmogaus psichiką.
Be to ar tu suvoki, kad laisvė yra daryti tai ką nori nekenkiant sau ir kitiems, o ne tai ką tau liepia daryti visuomenė. Pati baisiausia nelaisvės forma, yra kai žmogui sukuriama iliuzija, kad jis laisvas. O mes priklausomi dar ir kaip...visi vienos sistemos dalis, kurioje didelį vaidmenį atlieka milžniškos korporacijos..jie mus kontroliuoja nurodydami ką turime rengtis, valgyti, kokiais dalykais domėtis...mes iš tiesų neturime laisvės. Tai tik iliuzija.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4330 d. Atsakyti   
Čia išvardintos paprasčiausios visuomenės normos, o jei jaučiatės suvaržyti, tai patarčiau pirma užaugti ir nebegyventi ant tėvų subinės. Suprasit, kad be tokių normų vyrautų chaosas. Prisirenka čia visokių debilų revoliucionierių, ir ieško laisvės, kurios patys net nesuvokia.
barbar nuotrauka
barbar prieš 4490 d. Atsakyti   
gera demo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4491 d. Atsakyti   
Net ir ne tame. Esme yra ta, kad cia tikra demotyvacija. Autorius sako, kad reikia gyvent kaip visi, saugoti sveikata(nesilinksminti) ir t.t., bet kadangi DEmotyvuoja, sako, kad tu taip nesielk
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4491 d. Atsakyti   
cia ta prasme kad musu gyveniams beprasmiskas? ir mes tik gyvenam del savo vaiku kad jie kazka padarytu nors mes patys jau isivaizduojam kad zluge? cia nuo zmogaus priklauso ar jis turi sitame pasaulyje prasme,tiksla ar jis tik gimine pratesia tarpininkas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4491 d. Atsakyti   

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų