Norėčiau tokios žolės - kokią rūkė tas, kuris sugalvojo jį

2012.05.29 patalpino Gediminas22
  • 14
12
Norėčiau tokios žolės
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4105 d. Atsakyti   
#9 Ar tu suvoki, kad tokie dalykai turi logišką mokslinį paaiškinimą? Matai, yra dvi žmonių grupės: vieni išgirsta "aš mačiau dievą" ir ties tuo apsistoja, o kiti ieško, kaip tai pagrįsti. Kai žmogus patiria klinikinę mirtį, jo smegenims ima trūkti deguonies, todėl jos pradeda kurti haliucinacijas. Šis paaiškinimas galioja ir tam atvejui, kai "prieš akis prabėga visas gyvenimas". Dažnai klinikinę mirtį patyrę žmonės atsisako priimti tą faktą, kad tai buvo haliucinacijos, ir renkasi lengviau suvokiamą paaiškinimą, kurį jiems suteikia nuo mažens į galvą kišama dogma. Kalbant apie Jėzų, tai jis minimas tik trijuose to meto patikimuose rašytinuose šaltiniuose (iš kelių šimtų), ir nei vienas iš jų nemini jokių jo daromų stebuklų. Be to, tais laikais vardas "Jėzus" nebuvo toks retas, kaip dabar, todėl nėra aišku, ar ten rašyta apie jį. Žinoma, galbūt buvo koks nors žmonių autoritetas, politinis veikėjas, kuris laikui bėgant buvo apipintas legendomis (kaip, beje, religijos ir susiformuoja), tačiau tai irgi nėra labai tikėtina. O tas saulės užtemimas yra apgailėtinas bandymas pritempti eilinius įvykius prie kažkokios abnormalios išvados. Mano kaimyno senelis mirė per saulės užtemimą, ir ką? Ar jis dėl to kažkoks ypatingas? Ne. Beje, ar žinai, kad eksperimentas, kuriuo neva buvo matuojama žmogaus siela, buvo labai netikslus? Bandymas buvo atliktas 1901 metais, ir iš šešių numirėlių du nepalengvėjo, dviejų svoris pakito per kelis etapus, vieno svoris sumažėjo, paskui vėl padidėjo, ir tik vienas lavonas palengvėjo maždaug 21 gramu. Mokslininkas, atlikęs bandymą, neapsvarstė kraujotakos įtakos žmogaus svoriui. Kai kraujas nustoja tekėti venomis, jis nebėra vėsinamas plaučiuose, todėl kūno temperatūra po mirties trumpam pakyla, ir tai daro įtaką jo svoriui. Jei jau bandai pateikti tokius neva mokslinius įrodymus dievo (ar dievų) egzistavimui pagrįsti, tai prieš skelbdamasis plačiau jais pasidomėk. Kaip manai, kas geriau: tikėti ar tvirtai žinoti? Tikėjimas nėra vertybė, tai yra patiklumas. Tikintys žmonės pradeda aiškintis jau turėdami atsakymą, ir tada bando kažkaip surišti galus taip, kad jie atitiktų jų turimą nuostatą. Ir galų gale, nereikia bandyti pagrįsti visagalės būtybės egzistavimo tokiais silpnais teiginiais.
"Extraordinary claims require extraordinary evidence." - Carl Sagan
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4348 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
ir dar kas įrodyta - kad po mirties tikrai nuo kūno atsiskiria tam tikras energetinis laukas (ar tai ne siela?) ir kūnas palengvėja iškart po mirties keliasdešimt gramų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
Kokie jūs visi bedieviai. Pasiieškokit internete, tikrai rasite žmonių liudijimus, kurie patyrė klinikinę mirtį, apie šviesą tunelio gale, apie susitikimus su seniai mirusiais artimaisiais, apie pragarą (tie, kurie gyveno blogą gyvenimą) ir kaip jie paskui atsivertė į tikėjimą. Taip pat jau įrodyta, kad tikrai gyveno toks asmuo, žydų religinis vadovas, Jėzus (tariasi JĖŠUA, ar kažkaip panašiai). Ir taip pat įrodyta, kad tikrai buvo saulės užtemimas maždaug tuo laiku, kai nukryžiavo Jėzų. Kokių jums dar reikia įrodymų? Kad iš debesų išlįstų barzdotas žilas dėdulė ir pasakytų "aš tikrai egzistuoju"? Juk iš pat pradžių Dievas davė laisvą valią mums elgtis kaip tinkami, taip pat - tikėti ar netikėti. Jei jis pasirodytų iš debesų, tai jau būtų ne TIKĖJIMAS, o ŽINOJIMAS. O tai visai kas kita.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
Manau, kad rasydamas "kritikuoti" jis turejo omenyje ne priestaravima, o izeidinejima ir pan. O izeidineti tikrai neturi teises :-)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
#6 siaip zmones turi teise kritikuoti ir laisvai reiksti savo nuomone, tu gal viduramziais gimes?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
Kas kuo nori,tas tuo tiki.Laisvoj saly gyvenam.Kritikuoti kazkieno nuomones niekas neturi teises.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
Sutinku su beveik viskuo, ką parašei.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
Daugelis turbūt net neskiria Jėzaus(kaip asmenybės) tiesų ir krikščionybės tiesų.Jėzus aiškino kad Dievas yra vienas,visos tautos ir žmonės yra lygūs,smerkė žmonių žudymą ir t.t Tuo tarpu krikščionybė buvo sukurta suvienyt žmones. Jėzus panaudotas kaip pranašas,aprašyta jo istorija(dalis aišku pagražinta),ir pradėta platinti žmonėms.Ta krikščionybė kurią mes turime šiandien tai smarkiai išsigimusi religija.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
Autoriau, si demo tik rodo tavo nesubrendima. Mokslininkai irode, kad Jezus - buvo. Dabar tik aiskinamasi, koks jis buvo. www.scribd.com/doc/37406654/penki-dievo-irodymo /> Nenori, netikek, bet tyciotis is to tiesiog kvaila ir vaikiska.
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4350 d. Atsakyti   
Oo, dar viena demo su Dievu. Šaunu, mažieji teologai, tik ne per maži žolę traukt?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
dievas urodas

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų