Vienatvė - Ne dovana, ne prakeikimas ir vargu ar pasirinkimas

2012.05.29 patalpino CRONUS
  • 39
4
Vienatvė
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4263 d. Atsakyti   
#3 man regis, kad tokių "vienišių" vienintelė našta, tai tokių komentarų (apie forever alone) skaitymas ir ėmimas į galvą.. Vienišių nevengiu, pasakyti jiems "Labas" ir ištiesti ranką nėra sunku ir mielai tai darau, bet gailėtis nematau prasmės.. Tiesiog, kai kurie žmonės laimingi lindėdami savo kiaute ir galėdami gailėtis savęs.. Pasiūlykit tokiems keletą būdų pakeisti kažką ir pamatysit kaip jie kategoriškai atsisakys, sakydami, kad tai ne jiems.. Tie, kurie iš tiesų kenčia, anksčiau ar vėliau išlenda iš savo vienatvės. Tie, kurie pasirenka vienatvę dėl to tikrai nesiskundžia.. Dar kitiems, vienatvė - dovana. Tad DEmotyvacija tikrai taikli, nustokim vengti, nekęsti ar priimti vienatvę kaip kančią..
a6072 nuotrauka
a6072 prieš 4349 d. Atsakyti   
Našta ? Našta žmogaus kuriam ne tas pats su kuo būti ? ( kaip jau aukščiau facebook komentaruose buvo paminėta ) Kodėl "našta" ? Ogi tiesiog pasiskatykit komentarus po demotyvacijomis apie "vienatvę" itt. Ką apie tokius žmones mano aplinkiniai ? "Forever alone" ( geriausiu atveju ) ? "Duxas , susirask draugu" ? "Užpisot su savo demotyvacijomis apie vienatvę , išeikit į lauką , loxai" ? Turint tokį pasirinkimą žmonių su kuriais galima būtų bendraut , jau geriau likt vienam ... Turėtų pasipylti komentarai , kad "ne visi tokie , yra ir "gerų" žmonių" . Yra ! Bet geriau paklauskite savęs kokie JŪS esate ? Ir ką perskaitę tokia demotyvaciją pagalvojote apie žmones , kurie tikrai yra vieniši ... Bet kokia pagalbos ištiesta ranka jų link yra jiems kažkas neapsakomo . Mažas pasisveikinimas vienam žmogui nieko nereiškia , o kitam tas trumpas žodelis "Labas" jų link gali jiems suteikti daugiau pasitikėjimo savimi ... Būkite Žmonės ... tiesiog paprasti ŽMONĖS ...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
#1 Pritariu. Tai tik pasirinkimas, nes viska galima keisti jei yra noras.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
Aš kaip tik manau, jog vienatvė - tai pasirinkimas. Bent jau mano atveju.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų