Vaikine, susimąstyk - Kol tu neskiri jai laiko, skiria kažkas kitas

2013.07.19 patalpino Nigerr
  • 33
5
laiko, stoka,demesio, stoka
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Firework nuotrauka
Firework prieš 3934 d. Atsakyti   
#3 Aš ne tokį dėmesį turėjau omeny. Aš kalbėjau apskritai apie abejingumą, kuris yra matomas ir dėl kurio net neverta stengtis.
#4 Visiškai sutinku su tavimi, bet kai jaučiamas abejingumas iš vienos pusės, tada nemanau, jog apskritai verta puoselėti santykius, kurie anksčiau ar vėliau žlunga...
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3934 d. Atsakyti   
#2 Be to tas besaikis dėmesys dar labiau išpaikina merginas. Tada pradeda pūstis, net ir prieš tą patį savo dėmesingąjį. Beja, nesakau, kad po lygiai, bet dėmesys santykiuose turi būti abipusis ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3934 d. Atsakyti   
#2 Viskas turi buti su saiku. Nereikia priprasti per daug prie to demesio. Norit demesio tai eikit susiraskit koki pacuka bedarbi kuris gyvena is pasalpos tai galesit but per dienas ir skirs demesio tiek kiek noresit jei padesit ji islaikyti.
Firework nuotrauka
Firework prieš 3934 d. Atsakyti   
Aš manau, jog jei vaikinas neskiria savo merginai per daug dėmesio, reiškias, ji jam netaip jau stipriai ir rūpi. Kam apskritai verta tuomet puoselėti santykius?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3934 d. Atsakyti   
asilas su a nosine :D Rastingumas above the law xD

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų