Tau tik 14, o tu jau dažaisi, eini į tūsus, - rūkai, geri. Neskubėk suaugti, juk vaiku daugiau niekada nebebūsi.

2011.02.11 patalpino edmina
  • 517
110
Tau tik 14, o tu jau dažaisi, eini į tūsus,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4437 d. Atsakyti   
Man greit 17metų. Būdama jau šešioliko bandžiau mest rūkyt, nes tiesiog nusibodo griauti sau gyvenimą. kaip sakoma: vieni suauga anksčiau, kiti vėliau. aš suaugau 16metų būdama ir džiaugiuosi, kad ne dar vėliau. Deja, nesigailiu nieko ir kai pagalvoju, kad rūkyt man patiko ir jei dabar rūkyčiau nieko blogo nematau, nes man tikrai patiko, bet labai savimi didžiuojuosi metusi :)) Pasižiūrint į vienus, tai ok rūkykit, bet į kitus, tai net verkt noris. ypač kai manai dvi pėdos nuo žemės užaugusios mergaitės ir jau geria bei rūko pakampėmis. 7 metų vaikas, jau vaikšto pasidažęs. kur ritasi pasaulis? ???
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4516 d. Atsakyti   
Man 14, nei geriu, nei rūkau- žinau, kad tai yra blogai. Visko pasitaiko, per gimtadienį, ar naujus metus su tėvais po sampano taure.... Dažausi tik tušu, o tūsai būna su daaaug ledų, kolos picos ir gerų draugų...
Jei turi draugų, nei rūkyt, nei gert nereikia, kad būtum ,,Kietas".. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4754 d. Atsakyti   
Demotyvacija tiesa sako, ir istikruju gaila man paaugliu kurie mano kad toks gyvenimo 'budas' yra priimtinas. Be to kazkiek pasipiktinau kai kazkas pasake kad jai to nedarai, esi noliferis.. As nesiiskundziu nuobodziu gyvenimu. Ir dar kai kas... Lietuviu mada yra vienas kita aptersti, ne veltui Lietuvis Lietuviui priesas. Zmones , bendraukite kaip civilizuoti zmones, truputi pagarbos .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4777 d. Atsakyti   
Man 13 ir geriu blogai :(
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4779 d. Atsakyti   
Šiaip, jeigu jiems proto užteks, tai išaugs normalūs žmonės, bet vargu...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4779 d. Atsakyti   
Vaikai, jus vaikuciai. Sekmes jum po ~dvidesimties
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4793 d. Atsakyti   
Tai jau matosi kas išaugsi. :))))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4796 d. Atsakyti   
Gooosh. Man 13, o aš išgeriu, parūkau, bet viską darau su SAIKU, einu į plotus, galima sakyt kožną penktadienį švenčiu. Tuo pačiu suprantu, kad tai blogai, bet jau geriau pajusiu gyvenimą, nei tapsiu nuobodybe, kuri sugeba tik sedėti prie pc arba tv. Viską suprantu puikiai, suprantu, kad vėliau žiauriai gailėsiuos, bet aš jaučiou, kad man to reikia. Suprantu, kada metas stoti gerti, suprantu, kad reikia eiti, kai paskambina ir pasako, kad manes atvažiavo pasiimti. Taip, kad nesvarbu kiek metų, bet viską gali suprast ar tau 13 ar 14 ar 25. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4797 d. Atsakyti   
Ir vėl spraudžiame žmones į rėmus. Sutinku, dauguma paauglių merginų ir vaikinų jau 14-os gyvena "suaugusiųjų" gyvenimą, bet nesupranta, kas tai iš tikro yra ir nesugeba prisiimti atsakomybės už savo veiksmus, paskui baisu kas išauga iš tokio jaunimo, intelekto ir išsilavinimo 0, lieka visuomenei našta ir dar grėsme, nes pradeda nusikalstamą veiklą ir pan. Tačiau yra ir tokių, kurie 14-os jau būna pakankamai psichologiškai subrendę, tad koks skirtumas, kad mergina dažosi, geria, rūko ir pan., nors tai ir nėra sveika, bet tai yra jos pasirinkimas, svarbu, kad ji suvokia to pasekmes. Ir ne visos tokios yra visai "tuščios", kartais taip elgiasi ir merginos, palaikančios pažymių vidurkį virš 9 ir žinančios, ko nori iš gyvenimo. Sakyčiau, kad reikia leisti jaunimui pasilinksminti, bet viskam turi būti ribos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4806 d. Atsakyti   
Dieve.. Kas per nesamone, tikrai nevisos tokios... Plius 14 dar normaliai, ir kas kad dazosi, svarbu kad negertu ir nerukytu... Nu ir zmones dabar...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4817 d. Atsakyti   
nufilmuota kaip dulkina zvonke :D

www.2shared.com/file/ze1H92gV/sexy_show.html
Nuotraukos nėra
justegabalyte prieš 4817 d. Atsakyti   
ej, nekisk cia savo darbo reklamu!!! nevark "666"....:)

Nesamone cia visiska, net nebandyki! Pati kazkada bandziau ir tik praradau pinigus, juk nevisi tokie saziningi kad tavo banko saskaitos numeri rasytu, kai gali rasyt pazystamu....
beskronik nuotrauka
beskronik prieš 4817 d. Atsakyti   
siaip nevisos, ir cia gryniausia nesamone tas demo.. gal gatves mergos kurios tik vieno istroskusios taip ir daro, bet manau lietovoj didesnis procentas merginu, kurios taip nesielgia. neskaitant pasipuikavimo pries draugus..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4818 d. Atsakyti   
žinau daug 1mokų,kurie taip daro. zjb jaunimas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4819 d. Atsakyti   
#95 Ką čia nusišneki?
Išvis, darykit jus ka norit, kada norit, kaip norit. Bet paskui 100% gailėsites dėl visų šitų nesamonių. Išvis, tegul tina lauk šitą nesamongą demotyvaciją. Tik barnius kelia, daugiau nieko.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4819 d. Atsakyti   
15kos tampame tevais po 15 jau ziurek seneliais o 50 pamate proanukius pakratome kojas nesulauke net laimingos pensijos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4819 d. Atsakyti   
kaip paskaitysi visų komentarūs,kurie bando kažką įrodyt ,kad tai blogai arba ,kad tai gerai.
TAIP YRA.
man pačiai tik 15 sueis.
ir aš naudoju tušą,nerūkau,kartais per šventes išgeriu bokalą vyno.
SVARBU YRA TILPTI Į RĖMUS.
ŽINOTI RIBAS.
labai kvaila globaliai žiūrėti į tą amžių "14"-tai nesuaugusi,nieko nežinanti,nepatyrusi,nesubrendusi asmenybė.
toli gražu taip nėra...
žmonės 16,18 ,kai kurie net 23 metų būna ant tiek "žali" ir nieko nesuprantantys ir nenorintys suprasti gyvenime! KURIE rūko,geria ir tiesiog plaukia pasroviui mąstant ,kad gyvenimas vienas didelis tūsas,kad sėkmė ir išsilavinimas ateis pats.
UŽTEKS STUMTI ANT PAAUGLIŲ ir kas vabšė per demotivacija.

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4819 d. Atsakyti   
Steikas taip daro
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4820 d. Atsakyti   
galima pagalvoti, kad zmogus skaitosi "suauges" kai pradeda gert rukyt ir baliavoti :) as "suaugau" tikrai jaunas ir pridariau daug dalyku, kuriais nesididziuoju, o suaugau tik i 3cia desimti izenges.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4820 d. Atsakyti   
Nors viena sau dalyka zinau, kad uzaugsiu ne knygu grauzikas ar noliferis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4820 d. Atsakyti   
O man px
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4820 d. Atsakyti   
#87 Kuo tau ryškios spalvos užkliuvo? Žmogus norintis atrodyti gerai ir rengiasi ryškiom spalvom - dėl spalvų nesutinku , tačiau toliau kaip tu pasakei viskas yra daug maž teisybė
mineralke nuotrauka
mineralke prieš 4820 d. Atsakyti   
#58; #87 visiškai pritariu :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4820 d. Atsakyti   
Visiška netiesa. Iš savo daugiamečių stebėjimų galiu pasakyti, kad suaugę degeneratai nuo vaikystės pradėję gerti ir rukyti taip niekada ir nesubresta. Jie lieka vaikais visam laikui, tik ta blogąja prasme. Jie rengiasi (ryškiom spalvom), kalba ir mąsto kaip vaikai ir niekada kaip brandžios asmenybės. Beje, psichologija sako lygiai tą patį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4821 d. Atsakyti   
tai zmogus pradeda suvokti tik tada kai jam jau toli ne 14, o daug daugiau, kad vaikystes negrazinsi, kad nebus zaidimu su kiemo draugais, kad negalesi laiko atgal grazinti, as jau ne sakau apie tuos kurie tampa 16 metu tevais, kai 18 metu paneles vakarelio lutes ziema su vasarinem suknelem, o veliau eile prie ginekologo kabineto... kad apie sexa kalba daugiau negu 30meciai, kad spakliaus tiek kad 40 atrodys, kaip 80. baisu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4821 d. Atsakyti   
O kam save ribuot?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4821 d. Atsakyti   
#82 o tavo tai nuostabus gyvenimas jei taip darai pavydziu tau. Dvesk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4821 d. Atsakyti   
#82 Ne, tiesiog nenoriu tokio gyvenimo kaip visų paauglių- gert, rūkyt, pūst, mylėtis. Kam viso šito paauglystėje? Ateis laikas bus ir vaikas, kaip sakoma.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4821 d. Atsakyti   
monika' jei tiesą rašai, tai tada tu fail ir neturi gyvenimo. kitų išvadų negaliu padaryt.
Nuotraukos nėra
ateb prieš 4821 d. Atsakyti   
teisingai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4821 d. Atsakyti   
Faktas. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4821 d. Atsakyti   
na ir ką? Man 14, tačiau tikrai nerūkau, negeriu, (ir nesiruošiu), niekada iki šiol vaikino net neesu turėjus! O ką jau kalbėt apie tūsus ar bučinius. Nors esu bendraujanti, ir tikrai simpatiška. Prisipažinsiu- dar pernai su barbėm žaidžiau, ir visiškai nesigėdiju. Kažkada neseniai žiurėjau kažkokią amerikietišką laidą, ir ten rodė 14-metę, tai išvaizda kaip kokios min. 18m.- ir ne ji viena tokia ten, ką aš tuo noriu pasakyti- amerikiečių paaugliai jau išsigimę, nebeatrodo kaip pagal amžių, todėl lietuviai dar nėra tokie, tačiau greit bus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4821 d. Atsakyti   
Nepasakyciau kad cia tikrai tiesa. Man 14m. Nerukau ir nerukysiu galiu prisiekt, dar gyvenime nebuvau rukius ir tikrai nesiruosiu. Dazausi saikingai tik akis pateplioju ir viskas. Gert- kartais bet labai retai. O i tusus tai retkarciais, tikrai napasakyciau kad tuo gyvenu. Tad vadinasi kolkas dar nesuaugau ir nesiruosiu ; ))
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4821 d. Atsakyti   
#71 tai tipo be sedejimo smelio dezeje nera kas daugiau veikti 14meciui tiktais gerti? as buvau 14 tai rasdavau su draugeliais veikla be gerimo kaip zaisti krepsini ar futbola, nueiti i koki rengini ar panasiai. ir jei manai, kad tokiu 14meciu protas toks kaip vyresnio tai tu klysti :)
Nuotraukos nėra
Moilius prieš 4821 d. Atsakyti   
paveiksliukas vapse ne i tema parinktas...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4821 d. Atsakyti   
Žmonės - visi per greit vystosi - nori per greit pasenti ir per greit numirti . Čia jų pasirinkimas . Aišku ir tėvų kurie jiems tai leidžia . Vertinkime laiką kurį turime čia - neaišku kaip ten bus kai mirsim .
Man šlykštu žiūrėt kaip trylikinės-penkiolikinės vaidina vakarėlių liūtes ,o Po to iš Bronius žino kur gimsta vaikai benkartai .

It's Your Choice . Peace \/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
Keturiolikmeciai,- ne Vaikai, ir ne Suaugusieji, jie Paaugliai .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
#71 nea, eit pistis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
demotyvacija-pasižiūri, pamąstai. Bet komentarai demotyvuoja, kaip visi čia įsijautę kivirčijasi ir barasi. Patys tapkit geresni, gal ir jaunimas pasikeis. Maždaug 'man jau 19, tai dabar galiu peikt tuos keturiolikmečius vaikus, nesvarbu, ką pats darau'
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
ne nu.. anksčiau pabandysi, anksčiau sužinosi.. anksčiau suprasi.. ir nebenorėsi.. o ką daryt 14 metų žmogui? jei jau proto lygis didesnis nei 16 metų. ir jis labiau logiškai galvoja.. tai ką jam būti su draugais? so??? ką jie ten veiks kalbės apie barbes? šiaip kam dabar daugiau nei 14, tai tikrai prisimenat, kad bandėt bučiuoti anksčiau nei 14 arba 14.. tai čia 14 metų žmogui kuris jau daro ar darė tai, turi sėdėti smėlio dėžėje????
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
Apgailetinas, degradavęs jaunimas gi šiais laikais - geria, rūko, narkotikus vartoja, gulasi į lovą su bet kuo ir bet kada - ne veltui kvailiausi Europoj esam per tokius (tarp jaunimo). Ir baik trint komentarus, jei nepatinka teisybė - tiesiog ignoruok - eik, surūkyk cigaretę, pasislėpęs nuo tėvų, ar su meile seile žaislais pažaisk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
Gerkit, rūkykit, gulkit į lovas, vaikai - juk reikia ir toliau išlaikyt kvailiausio jaunimo "titulą" Europoj!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
šiaip čystai, juokinga. Bando kažką įrodyt, ir mano, kad gali kažką pakeist, šiaip jei žmogus turi savo nuomonę, tai jos nekeis dėl mano ar ko kito komentaro
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
AUTORIAU, ka pats 14 darei? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
ble matos kad mergų susirinkimas :D kilometrinės žinutės ir nori viena kitai parodyt kuri protingesnė. very nice
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
Pagerkim, parūkykim, patūsinkim, tai bus mūsų keturiolikos prisiminimai, ilgėsimės tokių laikų, nes vėliau nebesugebėsim gyvent kaip paaugliai. Tie, kurie čia tik pyksta, varys po mokyklos į biurus sėdėt, vaikų susilauks, gyvens dorą gyvenimą, numirs laimingi. O aš įsitikinus dėl savo ateities, netapsiu nuobodybe, gyvensiu linksmai, eisiu su savo siekiais, kursiu, mirsiu ir būsiu tokia pat laiminga, nors keturiolikos ir gėriau, rūkiau. ir ne, man jau nebe keturiolika, bet atsimenu tuos metus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
pz sako penkiolikos tai jau ne vaikas. AIKIT JUS NX KUR PASAULIS RITASI :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
#62 Aš galiu rašyti ir normaliai, tesiog nervai nebelaiko matant, kaip yokie "kinderiai" tokius vėjus šneka. O pats tai tikrai, nei geriu, nei rūkau. Tesiog sakau, kad tegu šitie pypliai baigia tokias nesamones daryti, nes paskui galės visi eiti į profkes :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
#60 - Nepanašu, kad pats labai mokytas, o iš rašymo stiliaus tiek geriantis, tiek rūkantis, nes taip elgiasi visi "kiečiukai įsikirtę bazarą" .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4822 d. Atsakyti   
looooool :D geriausias komentaras tai #60, nors vienas normalus :D
Rodyti daugiau komentarų (50-100)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų