Kiekybė prieš kokybę - Kartais mažiau yra daugiau.

2010.12.31 patalpino Jezus
  • 144
51
Kiekybė prieš kokybę
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4174 d. Atsakyti   
Storumas demonstruoja zmogaus polinki i vartojima! Noredamas buti laimingi turetumete atsisakyti visu priklausomybiu, aisku tai neimanoma, nes mes visi esam is prigimtiues vartotojai, be vandens ir maisto nesigyvensim, bet vat stori zmones parodo kokie jie yra vartotojai kaip jie stipriai nori isgyventi ir sueda visko per daug negu reikia (nekalbu apie tuos kurie serga genetinem ligom ir negali to praktiskai pakeisti) Storuliai turbut valgydami jauciasi laimingi ir taip patenkina savo poreikius bet jie is tiesu labai priklausomi nuo maisto ir dauguma turbut nepatenkinti savo kuno mase. Taip storumas gal ir parodo zmogaus geresni gyvenimo lygi, tai kad turi normaliai pinigu ir leidzia sau est ka nori, bet tas gersnio gyvenimo lygis nera toks geras kai apie tai pagalvoji, taip kad susimastykit vartotojai, tik savo valios pastangomis galite kazka nuveikti, Gyvenkit sveikai ir laimingai! Daugiau judekit ir sypsokites :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4318 d. Atsakyti   
Ko nesuprantu, kad siuolaikiniam pasaulyje visi pabrezia tolerancija. Va ji apkuni, jos reikalas/pasirinkimas, taip nori - taip gyvena. Nesu uz sakalius, manau, viskam yra ribos, tiek lieknesne, tiek ne tokia liekna mergina gali buti grazios. Kol merginos svoris neperzengia kazkokios ekstremumo ribos - ne svoris itakoja jos grozi, o veido bruozai, figura, etc. Bet jei viska pradesim toleruoti... Paziurekit i amerika, i ta pacia UK... Zmones nusipeneje, kaip... nesveikai... bet, hey, tai yra ju pasirinkimas ir jie laimingi... ar tikrai? Perdeta tolerancija nera gera. Kaulai nera grazu, taip pat ir lasiniai, viskam yra savos ribos. Ir ta pati diskriminacija/uzgauliojimai/netolerancija/kaip be pavadinis... tai nera 100% blogis, kaip kai kurie mano. Nevykeliams tai galbut upes asaru, stipriems zmonems - motyvacija pagerinti save ir savo gyvenima. Jei visi nustosim vertinti vieni kitus, situacija tik bloges, nes tokiu atveju zmones nebejaucia ribu, kada kazkas yra dar gerai, o kada ne. Is esmes tokiu ribu nebelieka - viska toleruojam - viskas yra gerai. Bet is tirko nera taip gerai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4369 d. Atsakyti   
na aš tai pritariu tų pusei kurie už lieknesnius. Pačios mama yra kūdutė, o tėvas jau gimė drūtas, tai ir aš jei nesistengčiau tikrai nebūčiau tokia kokia esu. Ir buvau nevienerius metus orie tų stambesniųjų, bet susiėmiau pasportavau, pažiūrėjau ką valgau ir dabar jaučiuosi daug geriau, nors ir neesu laabaai kūdutė, ūgis 160 o svoris 52, bet palyginus tai kaip atrodžiau seniau galiu drąsiai teigti, ir į veidrodį maloniau žiūrėti ir pati smagiau jaučiuosi.
kukis nuotrauka
kukis prieš 4584 d. Atsakyti   
#47
Nu prajuokino, kad storumas demonstruoja geresnį gyvenimo lygį :) jeigu žmogus, kuris neserga jokia liga, yra jaunas, kurio medžiagų apykaita dar greita, o rija kas papuola po ranka ir bet kada, yra nusipenėjęs kaip paršiukas, tai čia niekas kitas, kaip tik to žmogaus APSILEIDIMAS. Jeigu jam patinka, kad susilenkus per šonus iškrenta barankos, visiškai nežiūri kokį nesveiką š... kiša į burną ir vaikšto kaip bačkutė, tai puiku, bet aš manau, kad retas apkūnus žmogus džiaugiasi. Ir nereik dejuoti, kad oi, nieko neina padaryti, pabadauju ir poto vėl apsiryju. Turėkit valios, noro susireguliuoti mitybą su sportu ir tikrai pasieksite savo tikslą atrodyti dailiai ir sveiku sudėjimu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4608 d. Atsakyti   
Turit kažką prieš storus žmones?
Ir iš vis apkūnesni žmonės yra mldc, jeigu dar nebijo aptemptų drabužių išryįškinančių apvalumus, visom pusėm jie mldc, o visi šakaliukai pavalgykit, storumas demonstruoja geresnį gyvenimo lygį :) Galit atrodyt nedavalgę, bbd, pati nesu šakalys ir nesu visiškai apkūni, bet vistiek būsiu už apkūniuosius, ir jeigu moteraitės taip bijot svorio, tad neturėkit net vaikų, būkit senmergės, bevaikės : )
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4860 d. Atsakyti   
Na gerai. Tiesa, kad mes jų priversti negalime, manau, ir reikalo nėra versti mesti svorį. Aš tiesiog sakiau apie tuos žmones, kurie galbūt norėtų numesti svorio, bet nežino kaip, tai galima nukreipti tinkama linkme. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4862 d. Atsakyti   
#44, Kaip tu siūlai PADĖTI numesti jiems svorį? Nemanau, kad sakydami, "Kaip tu šiandiena gražiai atrodai, bet galėtum atrodyti gražiau" arba "Storas, mesk svorį", padėsim jiems. Jie numes tada jei patys to norės, mes juk nepriversim jų nevalgyti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4862 d. Atsakyti   
Ačiū už tau paaiškinimus. Iš tiesų, manau, kad daugelis moterų (kadangi nuotraukose tik moterys) žinoma lygiuosis į moterį dešinėje pusėje. Tačiau ši diskusija kilo ne dėl to, ką žmogus rinktųsi, bet dėl to, kad iš storų žmonių yra tyčiojamasi ir kodėl žmonės, vietoj to, kad padėtų numesti svorio, tyčiojasi :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4862 d. Atsakyti   
#42, Šaunu, kiekvienas turim savo nuomonę. Dėl mutantų tu supratai ne taip, aš turėjau omeny, kas per žmonės tada jei ištveria patyčias ir visai dėl to nesinervina, nei trupučio, čia perkletine prasme pasakyta, kas per "mutantai". ( :
Ir beje, apie tą nuotrauką. gerai, yra stambesnės 2, o lieknesnė viena. Kaip manai, į ką daugelis žmonių, augančių vaikų norėtų labiau lygiuotis? į gražesnius, dailesnius žmones, kuriems, nesakykit, bet lengviau daug ko gyvenime pasiekt, ar į stambesnius kuriems tikrai sunkiau gyvent.? Nieko nesakau, jie taip pat daug ko pasiekia, bet.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4862 d. Atsakyti   
Niekas čia nepanikuoja, nes nėra reikalo panikuoti, nėra prasmės. Aš nieko nesakau dėl tavo požiūrio, nes, manau, daugumai patinka lieknesni žmonės, dėl išvaizdos. O storus žmones vadinti mutantais, tai aš nematau prasmės, nes tai tik gali įžeisti. Manau, kad išvaizda neįtakoja turimų draugų kiekio(bent kai kuria prasme). Pažiūrėk, demotyvacijos nuotraukoje storulės yra dvi, o lieknulė viena, čia tik kaip pavyzdys. Čia jau priklauso nuo bendravimo ir kitų žmonių. :) O dėl to, kad turės liekną kūną, tai sutinku, taip pat sveikata geresnės bus. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4863 d. Atsakyti   
Panikuojat, žmonės. Visą gyvenimą buvau už lieknesnius ir būsiu. O tai, kad vieni čia rašo, esu storas ir laimingas, tai čia iš dalies nesąmonė visiška. Kaip gali būt laimingas jei žinai, kad vis tiek atsiras tokių debilų kurie tyčiosis iš tavęs, iš tavo išvaizdos.? Kas per mutantai tada esat? Tik nesakykit, esu pxistas ir man kitų nuomonė nerūpi. Tikrai nerūpi? gal geriau pagalvokit ar norit turėt normalų kūną, daug draugų, nebijot išeit į viešumą, sulaukt daug dėmesio, ar vaidint, "o man px, kad eilinį kartą mane pavadino storu, einu pavalgysiu". Nebent genai. Bet jei buvai normalus vaikas ir nebegali liautis valgęs, tai nx tada, pasuk, ateisiu, išvešiu šaldytuvą. Bet, kad ir genai, manau jei labai nori, gali numesti tą svorį. Nesu labai pati kūda, kad sakyčiau, aš graži, o stori ne, bet bent jau nesakau, kad esu dėl to laiminga, o dedu pastangas, kad kiti pasakytų, "va ta tai graži".
p.s. Apkūnus, protingi žmonės, nesideda savo pht į netą, nesiskelbia, va pvz kaip toj pht, kad VALGO. Ir dar blt sėdi laimingos. Kraupu. ;x
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4863 d. Atsakyti   
Tai žinoma, kad normalūs :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4863 d. Atsakyti   
visi normalus ka jus stumiat ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4864 d. Atsakyti   
Galėtum savo paskutinę žinutę parašyti ne sutrumpintai? :) Man patinka diskusijos, bet dabar negaliu suprasti, ką norėjai pasakyti :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4864 d. Atsakyti   
btv. 1 pht ne 100. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4864 d. Atsakyti   
35. kažka atsakyčiau bet tyngiu skaityt. ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4864 d. Atsakyti   
Tavo pasaulio suvokimas yra šiek tiek panašus į mano, bet aš nesutinku, kad virš 100 yra jau nenormalu. Kaip pavyzdį norėčiau duoti sunkumų kilnotojus. Dauguma jų tikrai sveria daugiau nei 100, tai jie jau yra nenormalūs? Aš sutinku, kad žmonės, kurie nesportuoja, o tik valgo ir nieko neveikia, ir niekada nėra matę sporto yra nenormalūs. Ir taip vadinti yra ne etiška. Tiesiog toks jų gyvenimo būdas, toks požiūris į gyvenimą, toks jų mąstymas. Žmonės, kurie sako, kad jie stori, nenormalūs tikrai nepadės nueiti į sporto klubą, sporto salę, stadioną. Nemanau, kad itin daug mokėtų netgi padėti tokiems žmonėms, nepaisant pasakymo "mažiau valgyk", kas yra iš dalies tiesa, iš dalies ir melas. Tiesa ta, kad žmogus suvartojęs mažiau maisto (sveiko maisto) pradės mesti svorį net ne sportuodamas. Žinoma kardinaliai smarkiai mažinti maisto, taip pat, nesveika. Melas yra tas, kad staigiai pradėjus mažiau valgyti, staigiai nukris svoris, kuris (jeigu bus vėl bus pradėta valgyti taip pat) užaugs dvigubai. Taigi, jeigu jums nepatinka storas žmogus, tai pasikalbėkit su juo, patarkit nuo ko reiktų pradėti ir jis bus laimingesnis bei bus jums dėkingas už jūsų pagalbą, o ne nelaimingas, už tai, kad jūs jį įžeidinėsite, pravardžiuosite. Gyvenkime tolerantiškai ir su pagarba vienas kitam.Ačiū už dėmesį, skaičiusiems.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
O kur kokybe? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
#31 patilek hamburgeri nebesvaiges
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
#31 Iskur tu tokios marihuanos gavai kad cia sitaip pjauni?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
Aš su jumis iš ties sutinku. Sveikatai geriau.Na žinot vyrai , jei man rūpėtų jūsų nuomonė,tada tuos 30kg bučiau numetusi jau kokiu 13 ;D
Bet ,kad as esu toks žmogus,kad man vyrai pasutinėje vietoje, o pirmoje karjera,tai tame ir skirtumas gal tame ir problema dėl ko buvau laiminga ir stora. ;)
Žinot galiu pasakyti kas pasikeitė:pradėjau vaikščioti i klubus su draugais, pradėjau daugiau keliauti ir pradėjau nešioti mažesnio dydžio drabužius. ;D Visa prabanda sverti 55kg. o Jeigu manot,kad storas negali buti laimingas paklauskit mano tevu. :) Jus maisot storus zmones, su nenormaliais nuo 70-100 yra stambus zmogus,o virs 100 cia yra nenormalu. :) Tai jus nemaisykit . :) Na o koks skirtumas man gilintis, taip esu dbr laiminga,kad esu liekna,nes begioti is 2 i 4 ir 8 i 1 auksta reikalauja ir lieknaii pastangu. ;D Na o jūs prisižiūrėkite savo kunus ir laimingų jums naujūjų metų. :)))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
#27 tiesa :D
kiki17 nuotrauka
kiki17 prieš 4865 d. Atsakyti   
sako sportas ilgina gyvenima, paziurekit i vezlius vos paina o gyvena 200 metu :D
apskritai man i kuda zmogu kartais patraukliau ziuret, os toruliai daznai save vadina laimingais, net jai tokiais nera, tik todel kad jau yprato, ir taip numalsina savvo skausma meluodami ir esdami...apskrtiai stori zmones negali buti laimingi vien todel kad vos pavaikstai, sunku kvepuoti, didele rizika mirti nuo sirdies smugio, ir koks cia gyvenis..nutukimas liga.
apkunus zmones grazus, bet ne stori...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
#27 (y)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
#24 tai tavo manymu storos energingos o lieknos vos pajuda? :D jau patikek geriau lovoje geriau liekna negu stora su nukarusiais papais ir celiulito kruva ant koju ir dideliu pilvu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
Sakot kenkia sveikatai,o ką daryti žmpnėm kurie serga cukralige ar asmą? Jiems vietos nėra siam pasauly? Nes užvaldžiusios pasauly pusnuoges kalės sverdamos 48 kg??? Dievai, šią demo sukure kažkoks vaikėzas ,kuris neisivaizduoja kas gali gyvenime paciam atsitikti. Jetau jei zmogus sveria 80 -90kg ir tuo patenkintas garbė jam. Reiškias ne visa lietuva išprotėjusiu dėl soliariuminio ar kaip jūs sakot ''shop`ingo". Jei jūm taip svarbus tas svoris tai jus ji ir meskit, o kam ižeidineti žmogu. Tik menko intelekto žmogus izeidineja žmogų.Jei neišeinama iš rėmų nesveria ,nei 100,nei 150,nes tai yra nenormalu. O jei žmogus sverė 85 ir laiminga buvo sėkmės jai. Whatever , linksmų jums naujūjų ziurekit nesustorekit.Ech ,kur mes ritamės... ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
Anglakalbiai jūs... "Go be fat somewhere else" - nereikia to 'to'.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
O ką jūs laikot kokybe, brangučiai? Gal ta liekna mergina vos pajuda, lovoje yra prasta, intelekto koeficiantas žemas o iškalbos nulis. Paprastai putlesni žmonės būna daug malonesni bendravimui. Tad ši demotyvacija epic fail. Ne visi gimė gražūs, ne visi gali sau leisti puoselėti savo kūną, ne visi gali leisti begale pinigų soliariumams ir brangiai kosmetikai. Nespręskit apie knygą iš viršelio.
SUPPER nuotrauka
SUPPER prieš 4865 d. Atsakyti   
Jei jau taip zeidzia oruma tai tegu gal pradeda svori mest?
Nuotraukos nėra
unknown2 prieš 4865 d. Atsakyti   
Kas praleidžia tokias demotyvacijas? :) Tokie demotyvatoriai žeidžia žmogaus orumą. Manau, kad žmones prieš dedami tokias demotyvacijas į interneto platybes turėtų gerai apmąstyti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
Viskas ok, jeigu jūs sau storos/stori patinkat, bet prisiminkit, kad antsvoris labai kenkia sveikatai. Ir nematau prasmės rašyti "esu stora/-as ir laiminga/-as", nes jūsų organizmas tikrai nelabai džiaugiasi jūsų antsvoriu ;D
weeeee nuotrauka
weeeee prieš 4865 d. Atsakyti   
nu ka norit ta sakykit...jau storos apsileidusios panos tikrai negrazu nu taip pat ir vyrai...ir nera jokio skirtumo ar jie laimingi ar ne... :P reik save priziuret ir rupintis... :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
#18Aš įrodinėju tom merginoms ar mergaitėms,jei jos jaučiasi laimingos tokios kokios esa, neverta mesti svorio,nes niekas nesikeičia.Kiekvienas turim savo nuomonę mano tokia,tavo kitokia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
jei butum tokia laiminga ir patenkinta, neirodinetum cia visiems savo buvusio svorio privalumu. Aisku svoris nelemia laimes gyvenime, bet jei reiketu rinktis, pasilikciau savo 50 kg, vietoje 85 kg.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
#16 ,aš tai pati puikiai žinojau,kad buvau stora so? negaliu būti laiminga? Savo gyvenime as turejau visko ko reikejo, ir pinigu ,ir nuostabius tevus,ir nuostabius draugus ir gerai mokinausi... mano gyvenimas buvo tobulas ir juokingai skambedavo kai giminės,darykit kanors su ja,kuo toliau tuom baisiau,gal as buciau ta pati auka kaip ir visas pasaulis ,jei ne mano tėvai, tiesiog jie pasakė, "daryk kaip tau atrodo, jei tau patinka buti tokia kokia esi,buk." Ir buvau iki 18 ,tik istojau ten kur žinojau baigus mokslus reikes daug judeti ,tai ir buvo problema, numečiau tuos 30kg. per vieną mėnesį, visi stebėjosi kaip??? net tėvai stebėjosi kam man, jie puikiai žinojo,kad as tokiu dalykų nevertinu. Ir mano gyvenimas visiškai nepasikeitė,gyvenu kaip ir anksčiau myliu tuos pacius draugus,tuos pacius tevus, pinigai tie patys... tik pas manes nera 30 kg ant kuno??? Jetau, tiesio cia neišsiamema diskusija... Tegul tuštutės kiekvieną dieną laikosi dietų, vaikšto po parduotuves ir verkia kiekviena diena del vaikinu, pačios negalvodamos ką jos veikia šiam pasaulyje. Tiesiog žinau vieną aš turiu čia tikslą ,turiu dėl ko gyventi, ir jeigu mano darbas nereikalautu , mano 55kg. as toliau bučiau laiminga sverdama ir 85kg. Taškas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
13 tai :D
jeigu sverei 85 tai tikrai teslainis buvai, dziaukis, kad zmones i akis sake, kad stora ir panasiai, jie kaip tik nebijojo tau pasakyti tiesos, o jeigu saipesi tai nekas, bet va, numetei 30 kg kaip dabar jautiesi , ar tikrai negeriau nei kai buvai 85 kg ?
IR siaip pagalvok, apie vaikus ir visa kita, tai persiduoda per genus ir panasiai, tavo vaikai bus linke i apvaluma, del ko kad neprisiziurejai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
Laimingas zmogus gali buti ir storas, tai tiesa, bet kai svoris yra virs ribos ir kai zmogus vos begali uzlipti i antra auksta ar nueiti i parduotuve, tai nera labai gerai, todel patariu priziuret savo svori- sportuoti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
#13 true :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
Aš nesuprantu jeigu joms gerai tokiom??? As pati nuo 3 metu buvau apvali visi sakydavo mesk svori, atvaziuodavo gimines, kokia stambi, ir zinot man buvo giliai tas pats as jauciausi laiminga, ne del to,kad gaudavau pavalgyti,o del to ,kad gyvenu ne kaip visi, ir todel dbr kaip man yra 24 mano darbas reikalauja daug judejimo nemeciau tuos 30kg. so??? ir tikrai itakos nepadare kažkokie sumirde žmonės,kurie tik vertina grožį. Ir lb apgailetina,kai žmonės ,kurie mane vadindavo stora, ar teslainiu,dbr raso kaip laikaisi? ar puikiai atrodai. wtf??? žmonės atsigaukit jei esi storas nereiskia,kad esi nelaimingas, tik pas mus kvailas mastymas jei sveri 45 esi tobula o jei 85 stora.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
1# pritariu, nes vien dėl tokių visos storesnės paauglės paskui vemia po maisto, badauja, suserga anoreksija...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
#8 mldc esi , kad storu but blogai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
go to be fat somewhere else!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4865 d. Atsakyti   
Jei tos storos apsileideles tai nebemusu problema, beto mes jas tokiom demo netraumuojam, o verciam susiimti..
caution337 nuotrauka
caution337 prieš 4865 d. Atsakyti   
sportot kurvos reik nx as buvau storas 4 metus atgal uzpiso tokiam but sportuot pradejau susitvarkiau gyvenima.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4866 d. Atsakyti   
#1 Totaliai Tau pritariu. Kai tokie tures savo vaiku - gales sakyt "go to be fat somewhere else!". Kietiakai
Jezus nuotrauka
Jezus prieš 4866 d. Atsakyti   
go to be fat somewhere else!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4866 d. Atsakyti   
#4 Nu tu ir zagnul :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4866 d. Atsakyti   
#1 o jos tipo musu akiu netraumuoja?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4866 d. Atsakyti   
1# as storas ir man px, nes as ryzas@@@@
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4866 d. Atsakyti   
1# zyrna prabilo
Rodyti daugiau komentarų (50-51)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų