Aš nemušu - Aš auklėju

2012.02.26 patalpino Anonimas
  • 13
7
tevai, dauzo, vaikus
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Noirmei nuotrauka
Noirmei prieš 4441 d. Atsakyti   
Ir as sutinku su `bestabdziu`.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4443 d. Atsakyti   
Kalba eina apie mušančius be saiko, tai parašyta žymėse. Dėl sveiko paauklėjimo neturiu nieko prieš, bet turėjau omenyj kitką
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4443 d. Atsakyti   
buna tokiu vaiku, kuriems dirzo nereikia - uztenka zodzio. bet tokiu labai mazai. daugumai vistiek bent kartais, bet sitos priemones prisireikia. as dabar pamenu, kiek esu gaves dirzo vaikystej, buvo pelnytai. aisku niekas nesigriebdavo dirzo is karto, bet jei vaikas nesupranta zodziu ir varo tevus is kantrybes, ka daryti? tokiam nusileisk, tai budamas 18 metu tevus spardys.
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4443 d. Atsakyti   
Dabartiniai tėvai nebemuša vaikų, ir matot kas darosi - pradinukai rūko, keikiasi ir raunasi ant vyresnių. Kodėl vyresni vaikai/paaugliai jų tiesiog neprimuša? Nes juos auklėjo diržu, taigi jie yra išauklėti, o mažiukus auklėja žodžiu ir jie yra palaidos balos.
XciclonX nuotrauka
XciclonX prieš 4443 d. Atsakyti   
Bet koks auklėjimas turi būti su saiku
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4443 d. Atsakyti   
visiskai pritariu bestabdziu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4443 d. Atsakyti   
apie koki smurta jus snekat. smurtas yra tada, kai vaikas dauzomas, reikia to ar nereikia. bet vaikui, kuris nesupranta normaliu pasakymu zodziu, ikresti dirzu i uzpakali, yra labai sena, laiko patvirtinta ir pasiteisinanti priemone. daugelis musu esam vaikysteje gave dirzo ir ne vienam is musu tai nepakenke. smurtas yra visai kas kita. kai grizus namo tevai sudauzo vaika ir uzdaro i spinta, kad nesurinko pakankamai buteliu jiems ant odekolono - va cia yra smurtas. o fizines bausmes yra normali auklejimo priemone, tik aisku, cia yra krastutine priemone, ir ja reikia taikyti tik tada, kai raginimai zodziu vaiko neveikia.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų