Krikščionybė - Nes Dzeuso egzistavimas niekada nebuvo įrodytas

2012.01.03 patalpino Punceka
  • 19
14
Krikščionybė
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4496 d. Atsakyti   
manot cai jusu poemas kas skaitys?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4497 d. Atsakyti   
Beje kiek tau metu ? Aš tau duočiau 10, jeigu nepagalvojęs rašai nesąmones ir nesugebi suprast viso teksto.. "paviršutiniškai mąstančio"... Tu bent žinai ką tai reiškia ? Paviršutiniškai mastai tu, jeigu rašai, kad ""Juk jūs dabar nemanote, kad "kai žaibuoja, reiškia Dievas pyksta" Žinoma kad niekas taip nemano ir tuo netiki ir jau labai ilgą laiką." aš žinau, kad niekas netiki ir be tavęs. Aš tai parašiau kaip pavyzdį apibendrint keliems sakiniams parasytiems prieš tai, ir tam, kad parodyt, kad netikiu dievu taip pat, kaip ir tu ta žaibo atsiradimo priežastimi. O tu iš kur ištraukei, kad aš varau mokslą ? Malonu, jei taip rašydamas sakai, kad aš protingesnis už tave. Ar dėl to, kad aš parašiau komentarui pavadinimą "Mokslas" ? :D per daug paviršutiniškai mastai, vaikeli :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4497 d. Atsakyti   
Ir ką tu parašei per #10 labiau tiktu tavo #2 komentarui
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4497 d. Atsakyti   
#10 tu skaitei visa tekstą ar tik tą sakinį ? Ar savo "kultūrą" belekaip bandai apginti ?
winston nuotrauka
winston prieš 4497 d. Atsakyti   
#9 O siaube.. "Juk jūs dabar nemanote, kad "kai žaibuoja, reiškia Dievas pyksta" Žinoma kad niekas taip nemano ir tuo netiki ir jau labai ilgą laiką. Bukesnio ir paviršutiniškiau mastąnčio žmogaus už tave reiktų paieškot.. :D Pasakyt tai, ką visas pasaulis žino jau ne vieną šimtą metų ir įsivaizduot, kad dėl to tu esi sveiko, laisvo mąstymo, protingas ir tipo jau didis mokslininkas :D apgailėtina, tik nesupyk :) Tau reiktų apmąstyt kas yra kultūra, tradicija, šeima, meilė, draugystė, pasitikėjimas, buvimas šalia artimo, o ne svaigt "kokios yra juokingos prieš kelis tūkstančius metų parašytos tiesos"
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4497 d. Atsakyti   
"Krikščionys tiki, kad Jėzus yra Dievo Sūnus, žmogumi tapęs Dievas ir žmonijos Išganytojas; jo atėjimo pranašystę jie mato Senajame Testamente, todėl vadina jį Mesiju – Kristumi. Krikščionių teologijos pagrindai išreikšti ankstyvuosiuse visuotiniuose tikėjimo išpažinimuose. Jų turinys – kad Jėzus kentėjo, mirė, buvo palaidotas ir prisikėlė, idant tuo atvertų dangų tiems, kurie juo tiki ir pasitiki iš jo kylančiu nuodėmių atleidimu (išganymu); po to Jėzus esą su kūnu įžengęs į Dangų ir ten valdąs šalia Dievo tėvo. Daugelis konfesijų moko, kad Jėzus grįš teisti gyvųjų ir mirusiųjų ir suteikti amžinąjį gyvenimą visiems savo sekėjams. Jėzus laikomas dorybingo gyvenimo pavyzdžiu, ir Dievo apsireškimu, ir jo įsikūnijimu. Jėzaus Kristaus atneštą žinią krikščionys vadina Evangelija (gr. „geroji naujiena“). „Evangelijomis“ taip pat vadinami ankstyvi Jėzaus Kristaus gyvenimo aprašymai. Šie tekstai įeina į Naująjį Testamentą, kuris drauge su Senuoju Testamentu sudaro Bibliją – krikščionių tikėjimo šaltinį." - labiau panašu į fantastiką, ane ? Dievą, Kristų ir kitus žmonės anksčiau sukūrė, norėdami paaiškinti tuo metu moksliškai nepaaiškinamus faktus. Bet po to, kai mokslininkai jau galėjo paaiškinti gamtos reiškinius moksliškai, bažnyčia pradėjo prarasti savo valdžią. Ir kuo toliau vystėsi mokslas, visi "dievu paremti" faktai buvo paneigti ir moksliškai pagrįsti. Juk jūs dabar nemanote, kad "kai žaibuoja, reiškia Dievas pyksta" :D ? Man tas pats ir dėl Dievo. Kuom paremta Dievo egzistacija, jei visi "Dievo pykčio žaibavimai" ir kiti kliedalai buvo paneigti ? Dievas ir kiti "Dieviški sutvėrimai" - tai yra jokiais faktais nepagrįsta pasaka. Nori - tiki, nenori - ne. Bent jau aš - esu žmogus, sugebantis mąstyti blaiviai, ir suprantu, kad Dievas - tai žmogaus išgalvota būtybė, kad nėra jokio pomirtinio gyvenimo, nėra jokio pragaro arba angelų, yra tik 1 gyvenimas, kuris mums leidžia patirti visus gyvenimo malonumus, ir gyventi tik dabarčiai, o ne ateičiai ar praečiai. Ačiū už dėmesį, tikiuosi, kad padėjau keletui žmonių pasirinkti teisingą gyvenimo kelia.
povilasq nuotrauka
povilasq prieš 4497 d. Atsakyti   
ir vel davatku prisirinko...
a6072 nuotrauka
a6072 prieš 4497 d. Atsakyti   
#4 +1 Spaudžiu ranka , gerai sakai .
#2 Atleisk , bet nusišnekėjai su tuo : " Išvis ateizmas labiausiai mylimas bukapročio šiuolaikinio vakarų jaunimo, kuriem išskyrus susileist, pasikrušt ir prisigert klube kokiam nelabai daugiau kas įdomu " . Kaip tik , Ateistams įdomu kažkas daugiau negu jiems yra sakoma . Jie mąsto savo galva , o ne tiki kažkokiom fanatinėm įdėjomis ( religija ) , ar netgi ta pačia medija .
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4497 d. Atsakyti   
#4 teisingai pasakyta
barbar nuotrauka
barbar prieš 4497 d. Atsakyti   
Nemaišykim idėjinių ateistų su tiesiog tinginčiais eiti į bažnyčią
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4497 d. Atsakyti   
" Išvis ateizmas labiausiai mylimas bukapročio šiuolaikinio vakarų jaunimo, kuriem išskyrus susileist, pasikrušt ir prisigert klube kokiam nelabai daugiau kas įdomu. beje paskaičius komentarus tai ir lietuviai apsisnarglėję staiga labai pradėjo būt "stilingi, prie chebros" ir tyčiotis iš savo senelių, tėvų, savo šalies ir savo žemyno religijos :)"
Remkis statistika, o ne savo nuomone. Amerika pati krikščioniškiausia šalis. Ateistai ten nekenčiami. Spėk kieno nusikaltimo reitingas aukščiausias pasaulyje. Ateistais būna dažniausiai suvokiantys ir mąstantys žmonės. Mokslininkai ir tiesiog apsiskaitę žmonės. Dauguma narkomanų tiki dievu. ateistas - niekada netikės dievu. Ir tai nėra pašaipa iš senelių, visų pirma mūsų seneliai buvo pagonys. Antra, kai pasakos liečia mano gyvenimą - aš protestuoju.
notice nuotrauka
notice prieš 4497 d. Atsakyti   
2# ir visi tie žmonės tikintis. Kiek pastebėjau ateistai atvirkčiai būna inteleaktualūs, o ne tai ką tu parašei..
winston nuotrauka
winston prieš 4497 d. Atsakyti   
#1 Remkis krikščionybės idėjomis, siekiais ir idealais (būt geru žmogumi, mylėt artimą) o ne prieš du tūkstančius metų kažkieno sukurtomis tezėmis. Viskas evoliucionuoja, taip pat ir religija. Nereik čia kaip ir likusiai avinų bandai rėkt ir šaipytis iš to, kas buvo sukurta taip senai.. Išvis ateizmas labiausiai mylimas bukapročio šiuolaikinio vakarų jaunimo, kuriem išskyrus susileist, pasikrušt ir prisigert klube kokiam nelabai daugiau kas įdomu. beje paskaičius komentarus tai ir lietuviai apsisnarglėję staiga labai pradėjo būt "stilingi, prie chebros" ir tyčiotis iš savo senelių, tėvų, savo šalies ir savo žemyno religijos :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4497 d. Atsakyti   
krikscioniu logika:

Dievas sukure adoma ir ieva.
Evoliucija neegzistuoja.
Tai WTF iskur juodaodziai atsirado ? O.o

Bet cia dar nieko, pagal ju teorija jog dievas sukure 2 zmones iesiena taip jog visų mūsų propropropro........prosenliai buva brolis ir sese lulz xD.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų