Rusai - Sušika viską...

2011.05.18 patalpino The7
  • 424
91
bundy
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: bundy


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4213 d. Atsakyti   
Normalus tas serialas,bet kad nukopino nuo "Vedęs ir turi vaikų" ir pavadino "Pora kaip tvora" nėra labai gerai,svarbiausia tai,kad visi siužetai yra vienodi(kiek žėjau "Pora kaip tvora" tikrai vienodi)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4357 d. Atsakyti   
#88 O pats tipo jau labai didingos šalies pilietis... Žodžiu, apgailėtinas esi. Buožgalvis, šokinėjantis prieš gyvates.
zvp nuotrauka
zvp prieš 4393 d. Atsakyti   
#88 Kitus smerkti visi pasiruošę. Kodėl jie šūdo verti? Nes taip žiniasklaida skelbia?
Rocknroll nuotrauka
Rocknroll prieš 4393 d. Atsakyti   
Rusai visom prasmem sudo sudai ir sudo salis o amerika sekanti po ju
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4416 d. Atsakyti   
#49 pritariu! ir reiskiu pagarba.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4516 d. Atsakyti   
#82 Tau bus ne poxui, nes čia gyveni, o ne savo šaly asile tu ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4516 d. Atsakyti   
Visu pirma, užuojauta, kad gimei rusu. Visu antra, tai kad kažkokie silpnapročiai galėtų Lietuvą "susprogdinti" (iškart matosi, kad ir tu silpnaprotis), tai nereiškia, kad jie nėra išgamos. Visu trečia, ruse, dink iš mūsų šalies! Rusija per maža? Ten santechnikams mažiau moka? Gyvenk tam šūde ir nešūdink kitos šalies.#82
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4533 d. Atsakyti   
#76 Tu durnas, kaip nezinau kas. Lietuviai nieko neturejo iki rusu( vijos technika ir butu pasivije, aha, is kieno lesu butu pasivije?
Lietuviai vergu tauta? I lietuvius daugiausia lesu Rusija dejo, mano mama atvyko dirbti i Lietuva, sako, padetis buvo nuo Rusijos neapsakytina. Sako pasirinkimas maisto buvo neperdidziausias, bet vis sis toks, pirko desras, duona ir visa kita- siunte tevams i Rusija(i miesta, kuriame 1,1mln gyventoju), nes pas juos buvo tuscios parduotuves. Kiek bedarbiu buvo Lietuvoje, kol Rusai neokupavo? O del socializmo- visi turejo, privalejo dirbti, delto kiek nauju fabriku, imoniu Rusijos deka atsidare(kurias dabar jau baigia isardyti) . Visi vasara galedavo nuvykti i palanga pailseti nuo darbo. Pats esu bendraves su rusais, kaikurie net nezino kas ta Lietuva, kitiem vienodai, kad ji egzistuoja. Socializmo laikais, bent zmones buvo draugiski vieni kitiem, ne kaip dabar( Aisku pries pat socializmo pabaiga, didzioji dalis lietuviu buvo baisiai nusiteikusi pries rusus, su mano mama dauguma nebebendravo darbe, apkalbinejo uz nugaru, nuziuredavo piktais zvilgniais, bet isliko lietuviu, kurie vistiek isliko draugiski ir mano motina iki pat siu dienu su jais palaiko gerus kontaktus, bendrauja.

Siulau pagaliau isaugti is tos okupacijos, okupacija suteike lietuvai tiek naudos, tiek ne. Kadangi Lietuva yra kompleksuota salis, ji visada iskelia viska kas blogiausia. Kaip mes galime pasivyti kitas salis, kai musu mastymas yra ant tiek siauras, kad jis tiesiog apgailetinas ziurint is sono. Kitose salyse zmones rupinasi savo reikalais, o cia toks jausmas, kad visi rupinas kito reikalais ir tai is blogosios puses. Kad tik pastumti, kad tik apkalbeti, izeisti, sumusti, apvogti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4558 d. Atsakyti   
Tokios sudinos padjobkes kaip sita rusu nesamone jau senai nemaciau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4649 d. Atsakyti   
man graudu, kai stumia ant kitos salies , rusai noretu , sunaikintu musu ta lietuva ir visiem bus POXUJ!!!!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4700 d. Atsakyti   
jei jau dabar taip pradėjot stumt po šitos demo ant lietuvių tai ko čia gyvenat? :)
ipuke nuotrauka
ipuke prieš 4721 d. Atsakyti   
#79 tu didžiausia išgama. :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4721 d. Atsakyti   
rusai - isgamos.
fb komentaruose raso kaip is geto.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4722 d. Atsakyti   
Dinkit protinguoliai. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4722 d. Atsakyti   
Da nusibodot su savo ocupacija. Kiek jau metu praejo, kas buvo tai ir buvo:)) Ir jus dar sakot kad kiek tiems dienoms zmoniu numere, o jus niekada neklauset save kiek dabar zmoniu nekaltu mirsta del debilu kurie prisigeria vairoja arba sumusa ka nors?? Kiek lietuviai palika savo vaikus ir mergina turi pati visko rupintis, ziurekit is pirmo i savaja gyvenima, o jus tik ir mokat varyt daugiau nieko.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4722 d. Atsakyti   
Gal atsigauk mergyte. Tik iš ruso ar prorusiško mąstymo žmogaus išgirsi, kad mes čia tik įsivaizduojam buvusią okupacija, kad nieks nežino, kaip iš tikro buvo. Kas čia per velnias? Atsibusk, juk tai vyko ne taip ir seniai, mano seneliai tuomet gyveno, tokia nesena istorija dar yra gyva. O čia kažkokia būtybė iš Rusijos aiškina, kad mūsų istorija yra išgalvota. Šlykštu klausytis.
Istorija visada man liudys,kad buvome okupuoti rusų ir tiek dešimtmečių iš mūsų norėjo padaryti vergų tautą, sutrypti mūsų tautiškumo jausmą, paversti pilka Rusijos mase. Pačiai teko būti ir bendrauti su rusais kad ir pačioje Rusijoje. Dievaž...Jie vis dar tokie patys šovinistai, žiauriai negerbiantys mažesnių šalių.
Linkėčiau kiekvienam domėtis istorija, nes be istorijos mes niekas. Labai gaila, kad dažno šiuolaikinio lietuvio ypatybė yra viską pamiršt (juk tada net galvot nereikia), svarbius dalykus sumenkinti ir pasikliauti populiariąja masine nuomone. O kaip žinome,mąsto tikrai ne masės :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4723 d. Atsakyti   
O ka patys ne viena filma nesukerete
o dar varato paziurek i musu kanalus rodo tik amieriketiskus sienus filmus viskas nieko musu niera
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4723 d. Atsakyti   
Labasnia...
Nuotraukos nėra
Russkij12 prieš 4723 d. Atsakyti   
E slyshyte labancyj jeblanskije jibala paproshe zdelajte xare/ gamadryly bl vas etat kubilius mudajet kak xocet i vy na ruskix pizdite? sushika viska da bl eta vy vsio zasyrajete vse i begut iz vashej jobanaj litvy mudajoby vy i xuli maciugajetes na russkom takda vse a? shto svaix mazgov net nicego pridumat eta vy sa svaim labanskim akcentam zasyrajite nas jezyk...paetamu...GYVENIMO TIESA LIETUVIAI...AMZINAI VISKA SUSIKA (patvirtinta 2006m) :D FAIL VAM LABANCY!!!!!!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4724 d. Atsakyti   
#47 jo.. tipo RUSAI mus okupavo, ane? Būtent eiliniai piliečiai užsimanė sukurti Tarybų Sąjungą..? Juk buvo tiesiog koks šimtas kvailelių, norinčių valdyt pasaulį.. Reikia suprast skirtumą tarp rusų ir rusų socialistinių lyderių.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4724 d. Atsakyti   
pvz. Skylė sienoj rusų laidą, BET lietuviai nukopijavo,..toliau minute sloves irgi rusu laida. Talentai ir ciozimai ant ledo tu gali šokt ir dauk kitu nukopinta iš kitu šaliu,nes lietuwiai negali savo prigalvot :] ir kuria tokias kvailas demo,nes negali konors protingo sugalvot. GĖDA turetu jums but
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4724 d. Atsakyti   
LIETUVIAI sušika viską. Videoblogai, demotyvacijos.... Jei tik kokia naujovė atsiranda, tuoj lietuvis skuba sugadint.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4725 d. Atsakyti   
laukiu pilnametystes kad galeciau isvaziuoti is pacios netolerantiskiausios salies pasaulyje :D o jus uzduskit rasydami savo kvailus komentarus jusu patriotiskoje lietuveleje :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4725 d. Atsakyti   
#60 pala pala. Tu nori pasakyt kad be okupacijos butume geriau issivyste? nejuokink. Galvoji Lietuva iskart po karo taptu kapitalistine visuomene? Paziurejus i tu laiku zemelapy , mes butume tiesioginiai priesai tiek lenkams tiek rusams. Beto Sovietu sajunga buvo 2 galingiausia valstybe ir tai blogai nori pasakyt? O kad zlugo tai visa rytu europa ne ka geriau gyveno ir be sovietu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4725 d. Atsakyti   
#56 geriausiai pokomentaves zmogus. tai tada pradekim nekest lietuvos uztai kad kubiulius voge pinigus su visu seimu ir daro geda tevynei,kaip ir jos pilieciai bloga klausyt rasistu,kurie tik prie pc ir sedi nematydami dienos sviesos,bloga man nuo jusu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4725 d. Atsakyti   
WHAT THE F*CK?
taip visi turbūt pagalvojo pamatę pirmą kartą (ar per tv ar per demotyvacija)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
#56 -absoliučiai pritariu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
NESAMONĖ
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
Ka cia kliedit Rusai viska sumauna Wipeout ar kaip ten ir nukopino (ziauriai lievai bando taip pat juokingai pravest laida bet nesigauna) paskui daktara Hausa nukopino ( ten isviso BBD tokios nesamones neesu mates ) ir dar sukure panasiai kaip amerikoje yra OPRA tai ir ta nukopino tik pavadinima pakeite :( Jei plagijuoji tai plagijuok geriau nei buvo padaryta :( !!!!!!!
ipuke nuotrauka
ipuke prieš 4726 d. Atsakyti   
neberašyk geriau nieko...
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4726 d. Atsakyti   
Viršūnė, bloga darosi skaitant komentarus, viso pasaulio atmatas ginat ir net aukštinat, kur skinai kai jų taip reikia?
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4726 d. Atsakyti   
#59 Nebūtų rusų, nebūtų ir mūsų? Vadinasi turiu dėkoti jiems kad okupavo mus visus, darė ką nori su mumis, bet užtai mes supratome tautiškumą? Įdomu, nors kiek žinai istorijos? Jei rusai nebūtų taip ilgai užgrobę, būtume žymiai ghreičiau atsistatę ekonomiką, įgautume normalią valdžią ir įstatymus daug greičiau...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
Neblogas serialas ,o rusai mldc jei ju nebutu nebutu ir musu draugaukime ir sukime bizni su jais kaip visas pasaulis jau seniai daro ,o mes neveltui gyvename uzstrige kazkur tarp akmens amziaus ir bronzos
ipuke nuotrauka
ipuke prieš 4726 d. Atsakyti   
aš kaip tik ir jaučiu, ką rašau. tautybė-lietuvė. bet nevarau ant žmonių, kurie nieko nepadarė. (ant paprastų žmonių), jie nekalti dėl to, kad stalinas ar leninas žudė ir trėmė. o dėl to, kad žmonės patys išrinko tokią valdžią yra pati didžiausia nesąmonė. taip pat kaip ir libijoje vyksta karai, dėl to, kad prezidentas pats save išsirinko. o kiek hitleris žmonių nužudė? dar kai kurie tą hitlerį vadina savo favoritu. na nežinau, čia kiekvieno nuomonė ,ką kęst o ko ne, bet aš gerbiu rusus, vokiečius, lietuvius ir kitas nacijas, nes kiekvienas yra žmogus ,ir kiekvienas gali padaryti klaidų gyvenime.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
Ipuke, tu jauti ka rasai? As nezinau tavo tautybes, bet okupacijos, tremties ir kitais negandos metais zuvo buvo istremta galybe lietuviu. Kam to viso reikejo? Niekad neatleisiu uz tai. Del ju kaltes siandien turim tai ka turim, o tu paziurek i Olandus ar Svedus. Pagalvok gerai ka rasai... Tautos kaltinti negalime, kad pas ju tokia valdzia buvo (Stalinas , Leninas ir t.t) , bet gi jie patys tokia valdzia issirinko.. tai gi..
ipuke nuotrauka
ipuke prieš 4726 d. Atsakyti   
aš esu lietuvė. gyvenau Rusijoje 5 metus. žinokit, ten gyvena daug lietuvių ir nesiskundžia. pastatyta didžiausia LIETUVIŲ mokykla, didesnė už visas esančias Lietuvoje. nesuprantu aš tų žmonių, kurie varo ant rusų, neturėdami tam tikros priežasties. "jie mus OKUPAVO" - nei jūs žinot kas ten kaip buvo, nei ką. dauguma čia esančių ir komentuojančių net negyveno okupacijos laikais, o tiki perrašytomis pagal lietuvius knygomis. praėjo jau daug metų, net Grybauskaitė bendrauja su Medvedevu. atsigaukit pagaliau, ir užmirškit, kad kažkas kažką kažkada kažkur ir kažkodėl "okupavo", nes juokinga jau darosi.
zilwis777 nuotrauka
zilwis777 prieš 4726 d. Atsakyti   
Rusai nėra jau tokia blauga tauta, kokį jos paveikslą mes esame susikūrę, kai pagalvoji tai visi garsieji matematikai buvo rusai. Aišku jų tautoje yra ir nemažai žemiausio sluoksnio žmonių, kurie dėl spirituoto gėrimo lašo padarytų viską, bet ar pas mus nėra tokių???
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
rusai turi nebloga humoro jausma, yra sukure neblogu komisku serialu, bet kopijavimas yra apgailetina, slepkites po lapais.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
Vaj vaj, is balsu jau matos, kaip Lietuvoj nemegsta rusu! :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
ZIURIU TIK RUSAMS NEPATINKA SITA DEMO, EIKIT GERIAU VODZIOS PAGERT.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
Dar mums pasiseke, kad rusai neturi nieko blogo pries mus .. Nes jei tik panoretu, n* taves net nebutu !!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
Zinai tu esi pas didziausias mulkis ...... As esu be komentaru .. net neturiu zodziu tam apsakyt .. K V A I L Y S .. jei ne rusai turbut net nezinotum, kas yra kurortas ir kaip gyvena normalus zmones, nes gyventum siukslese.. Jei pasisektu ..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
#40 atsatė namus, nebuvo krizės? Hahahahaha, o kad dešimtis tūkstančių žmonių ištrėmė į rusijos užkampį nummirti, kad žmonės neturėjo teisių, kad juos persiokiojo KGB, tai čia nieko tokio?

Nebuvo krizės? Užtat buvo deficitas, kai vistiek negalėjai beveik nieko nusipirkti, net jei ir turėjai tam pinigų. Normaliai gyveno tik komunistai ir jų padalaižiai. Atstatė namus? "Vajė, vajė, padėkokim ponam rusam, kad sugriautus namus po karo atstatė, ačiū labai jum, nes mes lietuviai niekaip to nebūtume padarę".

#40, tik galiu pasakyt džiaukis, kad gyveni dabar, o ne prieš 50 metų, nes gali viešai kalbėt savo gimtąja kalba, gali pasakot anekdotus apie valdžią, nebijant, kad tave uždarys į psichiatrinę, galų gale gali turėt savo turto. Ir nenorėk, kad Lietuva būtų turtinga valstybė su aukštais atlyginimais ir pensijom, Vakarų valstybės demokratijoj tvarkosi jau daygybę metų, o Lietuva dar tik pradėjo demokratijos kelią, žmonės sovietų sąjungoj neturėjo motyvacijos dirbti ir buvo įpratę vogti iš savo darboviečių. Nesistebėk, kad Lietuvos istitucijose dirba žmonės, nė kiek nesistengiantys dirbi ir ten klesti korupcija. Tai yra sovietinės sistemos palikimas.

O dar visokie "Paližaev", "Golubeva" ir "Pavlov" klausia kodėl lietuviai nemėgsta rusų. Nemanykit, kad mūsų tauta taip greit jums atleis atleis už šitiek metų okupacijos, gyvenant be teisių absurdiškoj sistemoj.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
spameri o lietuviai niekada klaidu nedare?
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 4726 d. Atsakyti   
#46 Nu ok, sakykim negrų ir bajabų(wtf) nemėgstam be priežasties, o lenkai ir rusai? Rusai tik 50 metų mus laikė nelaisvėj ir sugadino viską, ką tik buvo įmanoma, dabar Lietuvoj būtų 5-6 mln. gyventojų, jei ne okupacija, tik tiek. O lenkai, na, pastarąjį kartą kai juos įleidom Lietuvon jie prisigėrė ir suriovė pusę Kauno. Smulkmenos, sakot? Vargu, blec.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
Negrai - nepatinka, babajai - nepatinka, Lenkai irgi ne patinka, dar ir Rusai :D jus lietuviai tai isvis turit pripusta savigarba :D
Ka jus lietuviai kurie nekencia visu kitu saliu padaret gera nebent savo salyje?:D tik ir mokat varyt ant visu o patie net vaikus nemokat uzagint ir pastatit ant koju. tai jau baikit su savo deskreminacija, in bent pabanduket savo gyvenima nustatyt :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
#41 talentas nusisneketi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
#39 kam kam o tau tikrai reiketu grizti i mokykla ir pasimokyti istorijos .. snarglys esi nieko dar nieko nepatyres ir nieko nezinai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
#26 ka cia nusisneki
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
#21 si karta man geresne kopija..
Rodyti daugiau komentarų (50-91)
Grįžti į viršų