Šiais laikais vyrui išsirinkti taip sunku - kai jos visos vienodos...

2011.04.11 patalpino Denim
  • 102
8
Šiais laikais vyrui išsirinkti taip sunku
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4365 d. Atsakyti   
moterim vyrai visi vienodi,vyrams moterys visos vienodos. tai gal imkim pastebet ir ieskot nebe panasumu o skirtumu?bo ir numirsit visi toj savo pilkoj masej...bile pastumt vyram ant musu,mum ant ju.ir kas is to laimi?patikekit nei vienas.kaip vyru taip ir moteru yra tiek aukso vertu tiek visiskai nieko nevertu.tai va.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4764 d. Atsakyti   
liuks demo. būtent taip ir yra, bet jau mano kaimamiesty. Jeigu bent apsirengiu įdomiau, iškart visi šaiposi. O kad pačios ar patys visi vienodi tai... galvos neskauda.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4764 d. Atsakyti   
toki demo komentara galima priskirti abiems lytims :) buna nemazai panasiu zmoniu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4764 d. Atsakyti   
#2 pritariu pilnai, bet negi vyrai tokie jau unikalus? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4764 d. Atsakyti   
#2 iš tikro, labai teisingai čia pasakei. iš dalies ir apie mane tiesos yra, bet tik ta dalis kad einu linksmintis, tik žinoma ne kiekvieną savaitgalį.
šiaip geriausia būti tarp TIKRŲ draugų, arba šiaip žmonių prie kurių esi savimi, o ne kopija. kartais pačiai net nepastebėjus ką nors nukopini, kokią frazę ar posakį, bet čia nemanau, kad labai daug reiškia. o merginoms va būnant su tikrai mylimu žmogumi, manau jos elgutsi tikrai kitaip, gal aišku būtų pripratusios ten lysti, vilioti ar pan. visi mes esam tikrai ir draugiški ir šiaip normalūs, tik tiek kad kaikurie nukrypsta tuo žmogiškosios gyvenimo pusės.
va dabar vasara atkeliauja ir geriausias laikas su dviračiais, draugais kokiu d-light'u ar alum, semkikes i gamta, prie ezeriuko ir gera ir seip.
nolaiferiai - būkit savimi, susirasit ir draugų, ir atsiplėškit nuo kompiuterio, prisiverskit kieman išlėkt ir šeip. :D
Teenagor nuotrauka
Teenagor prieš 4764 d. Atsakyti   
nu, kad ne ;o
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4764 d. Atsakyti   
Labai teisinga demotyvacija, man patinka. Tikrai labai mažai merginų kurios būtų unikalios. Beveik visos geria savaitgaliais klubuose, vienos užsiima papuošalų gaminimu, dekupažu, kitos priauginėja nagus, dar kitos išvis neturi jokio užsiėmimo ir t.t. Beveik visos apie save gali pasakyti "Esu faina, linksma, protinga, ištikima, pavydi ir t.t.", vartoja populiarias frazes, žodžiu, žodžiu bendrauja kaip dauguma, atrodo siekia būti populiarios kaip ir dauguma, rengiasi, kerpasi plaukus kaip ir dauguma, mąsto kaip ir dauguma.... Vienos barakudos, kitos šiaip stengiasi su kuo daugiau pergulėti, kad galėtų draugėms pasigirti, paskui susiprotėja rimtą vaikiną susirasti, su juo pasitąso tradicine, nuobodžia draugyste. žodžiu.... Atsimerkite, žmonės, matykite ne vien savo draugų ir draugių ratą, apsižvalgykite, kiek daug tokių pačių kaip jūs ar jūsų draugai... Pagaliau nustokite vieni kitus kopijuoti...
Reinass nuotrauka
Reinass prieš 4764 d. Atsakyti   
Isvaizda tai beveik visos.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų