Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Draugystė - visur.

2016.08.04 15:35 patalpino Aivis.22urniai
  • 3
2
donald, trump
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

©

Žymės: donald trump


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Justinas1993 prieš 2726 d. Atsakyti   
kokie dar auksti zmones, cia gyvuliai o ne zmones ziek kaip elgesi su visais, taip jiems ir reike pedalam, zudo nekaltus zmones !!vaikus!! del kaskokiu politiniu problemu ir visi jos gerbia, tegul pasiziuri is kitos puses kas per zmones ira nes mano akimis tai gyvuliai ir jiems presidenturoj ne vieta , o cia tesiog grafitis kuris irodo teisibe,ir dar ne tokiu reiktu pripaisyti, bet ir dar nuatraukas jiems prikabinti virs lovos su visu zuvusiu vaiku kunais kurie paliko si pasauli niekam nieko blogo ne padare, bet zinot zmonems tesiog patinka klausitis melo ir buti niekinamais jiems patiems zinant, tai va jums visos mano mintis ka apie juos manau, atsiprasau jei musu mintis ne sutampa ar kanors izeidziau bet cia ira musu visu realybe,bet mespatis tai neigiam nes neturim tiek galios kad su tuo galvos skausmu kovoti. :( o apie graffiti galiu tik tiek pasakyti, maladiec kas nupaisia spaudziu desine taip tiems urodamas ir toliau. RESPECT.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2726 d. Atsakyti   
Laisva Lietuva... Kur koksnors zmogus greaffiti graziai padaro, tai jis yra baudziamas visais imanomais budais, o kai kai patys nupaiso honoseksualini piesini, taip isjuokdami kitu valstybiu aukstus zmones ir vadovus tada gerai... Gedos turekit isgamos!!! Nieko tokio, vel reks uzdazyti sita nesamone ;)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų