Aukso vertės žodžiai!

2013.05.27 patalpino Nigerr
  • 41
2
laime,turtai,stilius,ne, jusu, reikalas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3966 d. Atsakyti   
"Mano stilius - ne jūsų mada" Išeisi kaip prostitutė apsirengęs - ne tik garbę prarasi, būsi sudaužytas kaip obuolys, patirsi milžinišką moralinę žalą, bet ir didelė tikimybė, kad nužudytas būsi ir pats kaltas dėl būsi, nes įsivaizdavai, kad tavo apranga kitų neveikia niekaip (šiandien tokia rizika pradeda grėsti ne tik moterims, bet ir vyrams).
,, Mano turtai - ne jūsų reikalas" Taip, bet tik tuo atveju, jei tavo turtai badu nemarina daugybės žmonių ir juos sąžiningai užsidirbai, nenuskriausdamas nė vieno žmogaus ir nesukčiaudamas.
,, Mano laimė - ne jūsų reikalas" Kokia laimė - tikra ar netikra? Nori būt tikrai laimingas - stenkis, kad kiti būtų laimingi (ir girl nnet padėk, jei gali, išvengti klaidų, kurios jų laimę sugriaus)... :) Tad kokie čia aukso vertės žodiai? :D Greičiau egoistų šūkis...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3987 d. Atsakyti   
Užrašas tai šudo nevertas, pats šudas!

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų