Atmink, brolau, - kad tavo karstą kels tavo draugai, o ne merginos..

2012.12.19 patalpino BOT
  • 237
20
Atmink, brolau, -os savaitės demotyvacija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4136 d. Atsakyti   
maraviciau esi bedievis ,nezinai, kas bus po miirties
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4138 d. Atsakyti   
atmink, brolau, kai busiu mires, man bus tas pats, kas nesa mano karsta.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4141 d. Atsakyti   
#11 Pilnai sutinku su tavim, reikia vertinti tuos kurie salia, nes su laiku tokiu beveik nebelieka..:) #16 si demotyvacija skirta vyrams, o jei atsakant i tavo klausima tai vertink savo draugus:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4141 d. Atsakyti   
o jei esu pana ir karsta nes vaikinai :) ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4141 d. Atsakyti   
#12 as skaiciau
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4141 d. Atsakyti   
#13 Tiesiog pacitavau patikusį komentarą ir tiek. Juk matai, kad kabutėse parašyta, tai ne su manim čia reikia diskutuot. ;D
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4141 d. Atsakyti   
#7 jei jau naudoji daugiskaita (merginOS) tai kazin kaip ten gausis.. nlb tikiu kad jos tau visos skalbs ar gamins valgyt, tuo labiau kai pats ta gali pasidaryt.
ir vps td, is kitos puses paemus, kas moteru karstus nesa? moterys? nes vyrai visa gyvenima rupinasi jomis ir bla bla bla..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4142 d. Atsakyti   
tai tu tiek stengeisi, tokia kalba pavarei, o niekas jos neskaito.....
a6072 nuotrauka
a6072 prieš 4142 d. Atsakyti   
Žmonės, aš nesuprantu jūs kvaili ar tiesiog bandote atrodyti kvailiais?
Apie kokius dar namo ruošos darbus čia kalbate? @coliuke
"Merginos karstų nenešioja..." @Justytiukas
Ir galu galiausiai apie pisimą iš mūsų visų gerbiamo @1111
Jūs iš tikro viską supratote tiesiogiai? Dar iš sušikto siocialinio tinklo facebook komentarų galima susidaryti nuomonę, kad atrodydamas kuo bukesnių pritrauksi daugelio žmonių simpatiją... Eina kalbos, kad "jeigu draugai mirs tai, ką bliad anūkai neš mano karstą?"... Žmonės, kas jums yra? Pasukti truputi smegenėlėmis per sunku pasidarė šiais laikais? Perskaityti sakinį ir pabandyti suinterpretuoti jį laiko nebėra? Geriau pa'like'inti šūdinus postus per facebook'ą? O jeigu jau ir perskaito kažkas! tai iškarto perfrazuoja, bandydamas atrodyti kietu, beemociniu žmogumi. Tuoj dar ir ant manęs pasipils priekaištų: "duxas išeik į lauką, nes matos neturi ką veikt, rašinėji nesąmones", "Daug parašyta, net neskaičiau.", "Niekam neįdomi ta tavo nuomonė", "daug parašyta, tolko nulis, viskas apie tą pati tik aplinkui" itt. Susimastykite, nedaug gi prašau.
Grįžtant prie demo, reikia pabrėžti, kad kalbama apie žmones kurie dėl merginų atsisako draugų kompanijos. Kaip jau žinome(tikiuosi) meilė nėra amžina, su laiku jinai perauga į "pagarbos atšaką", taip nebent galėčiau išsireikšti. Santykiai tarp žmonių tampa paremtas dvipuse pagarba, o ne meile. Beje, šių laikų meilės kainą visi žinome. Keli mėnesiai draugystės, sex'as, pasivaikščiojimai po miestą, nekreipiant dėmesio vienas į kitą, tik, kad susiėmę už rankų teeina žmonės itt. Ne apie tai kalbame :D O draugai, jų su laikų turėsite vis mažiau. Dabar kai mokotės ar studijuojate, tai savaime aišku, daug draugų, tūsai, plotai, šiaip, išgerti susitikote su draugais. Bet ar jie visi jūsų draugai? Po mokslų/studijų daugelis nueis savo keliu. Matysite ir susitikinėsite tik su vienetais iš senos draugijos. Tik laikas "nufiltruos" kas yra draugai, o kas buvo su jumis, nes tai buvo patogu tą laiko akimirką. Tai veikia į abi puses, pamąstykite kiek kartų ir patys esate taip pasielgę ir tikrai nustebsite ;) Tik nereikia sakyti "nei vieno, oj tikrai ne, aš ne toks/tokia" man(abstrakčiai) nereikia meluoti, jūs sumeluosite patys sau. Taigi, tie ir išlikę draugai, žmoną/vyras(kodėl jų nepriskiriame prie draugų?) ir nuves jūs į paskutinę jūsų kelione... Vertinkite tuos kas šalia, nes jie ir sudaro gyvenimą... beje, jeigu paklaustumėte manęs kas yra meilė? Atsakyčiau gan paprastai: "Meilė- tai ne ieškojimas tos vienintelės ar vienintelio, tačiau, tai- rūpestis žmogumi kuris yra šalia jūsų.”
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4142 d. Atsakyti   
kas cia per sudas?
Kacerga nuotrauka
Kacerga prieš 4144 d. Atsakyti   
#8 o tai n a c h u i tau pistis kai jau būsi miręs?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4145 d. Atsakyti   
pist duos irgi draugai?
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4145 d. Atsakyti   
#6 „Atmink, brolau, kad karsto nešti nereikėtų, tau skalbs, darys valgyt, gimdys vaikus ir tavimi rūpinsis merginos, o ne draugai.“
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4145 d. Atsakyti   
butent Luko zodziai lb teisingi tikras draugas neisduos niekada o tikra mergina tai tikrai greiciau padarys nei draugas...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4145 d. Atsakyti   
Prognozuojama, kad uz geros dienos mirstanciuju skaicius zymiai padides.
Justytiukas nuotrauka
Justytiukas prieš 4145 d. Atsakyti   
Nesąmonė. Juk merginos karstų nenešioja.
Panvezys nuotrauka
Panvezys prieš 4146 d. Atsakyti   
Demotivation of the year
kristal nuotrauka
kristal prieš 4146 d. Atsakyti   
Baisiausiai teisinga. O kas moterų neš? Draugės? Nice try.
Vodka_ID nuotrauka
Vodka_ID prieš 4146 d. Atsakyti   
Labai teisinga mintis

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų