Argentina turėjo Messi - Bet Vokietija - komandą ir paties Dievo palaikymą

2014.07.14 patalpino ne2rnas
  • 20
7
vokietija, argentina,pasaulio, futbolo, cempionatas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3575 d. Atsakyti   
Tai va butent, kad argentina turejo tik Messi ir pralaimejo, ne taip kaip vokieciai pilna rinktine zvaigzdziu ir mat jau komanda atsirado... Kazi ar vokieciai taip toli butu nueje turedami tik koki viena Klose. Man atrodo kad argentina turi komanda ,o vokieciai daug potencialiu musiku
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3575 d. Atsakyti   
#5 egt map sūslike.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3575 d. Atsakyti   
#4 bbd neskaiciau :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3575 d. Atsakyti   
#2 Aš ir neturėjau omeny Argentinos, glušas daikte. Argentinoje badaujančių vaikų gerokai mažiau, nei Afrikoje. Aišku, jei žinotum tokius elementarius dalykus, tai nekiltų kvaili klausimai, tokie kaip "Prie ko cia Afrikos vaikai". Apskritai, tu patenki į tipinių demotyvacijos.lt komentuotojų kategoriją, kurios atstovai tik laukia progos pademonstruoti savo žirnio dydžio smegenų pajėgumą. Aišku, tokių individų ego praleidžia faktą "aš esu visiškas idiotas", ir iškart pereina prie "nesuprantu = nesąmonė". Tačiau aš ramus - vieną dieną tu pamirši valgyti arba kvėpuoti ir ramiai numirsi. Aš ne žvėris - niekam nelinkiu numirti skausmingai... na, nebent Bieberiui. Lai tas brudas prigeria verdančiame aliejuje. Beje, kodėl mikriukų vairuotojai tokie chamai? Vakar teko važiuoti į užmiestį, tai pasitaikė kažkoks pagiriotas ligonis. Į klausimus neatsako, greitį viršija, prie žmonių nestoja, o paprašytas sustoti atsisuka tokiu žvilgsniu, kad atrodo, jog tuoj pašoks iš cigaretėmis prasmirdusios vairuotojo kėdės ir ims kandžiotis kaip metų kanibalas tamsta Suarez. Ne tavo giminė kartais? Tikiuosi, kad ne. Ne tavo labui, žinoma. Aš dar turiu vilties, kad tas daiktas nepriveisė daugiau tokių išperų - visuomenei jų nereikia. Tau irgi siūlau vadovautis tokia filosofija. Nugyvenk savo apgailėtiną gyvenimą ramiai, naudokis prezervatyvais ir kontraceptikais, stenkis neapvemti ir taip jau apvemtos tėvynės Lietuvos, ir galu gale pamiršk kvėpuoti arba valgyti. Patikėk, visiems nuo to bus geriau. Tu užbaigsi savo beprasmę egzistenciją, ir visuomenėje neliks dar vieno parazito. Gerai apie tai pagalvok. Beje, tavo vardas durnas. Būtinai turėjai pasivadinti vienu iš įkyriausių padarų pasaulyje. Tai tikrai nepagerina tavo įvaizdžio, kuris ir taip jau supuvęs. Gėdykis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3575 d. Atsakyti   
Prie ko cia Afrikos vaikai,Argentina juk ne Afrika...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3575 d. Atsakyti   
Afrikoje badauja vaikai, o Dievas tuo metu serga už vokiečius :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų