10 priežasčių, - kodėl alus yra geriau negu Jėzus.

2012.05.28 patalpino Tinchy
  • 7
15
10 priežasčių,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4001 d. Atsakyti   
#9 Antroje pastraipoje tiesiog paaiškinai "God in gaps" argumentą. Senovėje žmogaus suvokimas buvo labai ribotas, tačiau paaiškinimo poreikis jau egzistavo, todėl žmonės nusprendė, kad už nesuprantamus reiškinius atsakinga kažkokia aukštesnė jėga. Dabar moksliniai atradimai kasdien paaiškina vis daugiau to, kas anksčiau buvo tamsus miškas, tačiau vis dar yra kol kas nepaaiškintų reiškinių. Čia ir pasireiškia fundamentalistai, teigiantys, kad "mokslas šito niekada nepaaiškins" ir tai yra "mano dievo įrodymas".
Catenas nuotrauka
Catenas prieš 4349 d. Atsakyti   
#12 Prasau paaiskinti, kokios klaidas as padariaus savo argumentuose. Pasakymas "nebenusisnekek" nesiskaito.

Taip pat, nera patvirtintu faktu, kad Jezus vartojo narkotikus, kaip nera faktu patvirtinanciu kad Marija buvo prostitute ar kad dievas egzistuoja.
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4350 d. Atsakyti   
Kai kam daug maloniau tikėti tuo ką gali pačiupinėti ar paskanauti :)
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4350 d. Atsakyti   
#11 nebenusisnekek. Jezus buvo pirmasis narkomanas europoj kuri pagimde eiline kekse, o dievo nera.
Catenas nuotrauka
Catenas prieš 4350 d. Atsakyti   
#8 Jezus ir yra Dievas. Nes Dievas yra trijuose asmenyse: Teve, Sunuje ir Sventoje Dvasioje.

#9 1. Baznycia veikia Dievo vardu. Jei dievas nenori, kad jis butu toliau asociajuojamas su baznycios nuodemis ir nusikaltimais, jis gali pareiksti pretenzijas Baznyciai. 2. Senasis testamentas turi labai aiskiu instrukciju... 3. Kryziaus zygiai i Sventaja zeme nesiskaito? Sie kryziaus zygiai buvo pagristi Sventosios zemes "islaislaisvinimu" nuo kitatikiu ir sventu relikviju isgelbejimu/issaugojimu. Kokios asmenybes kultas buvo pagrindas? 5. Nera tokio dalyko, kaip laisva valia, nes neimanoma atsiriboti nuo itakojimo. 8. Melas yra melas, net kai tas, kas sako, tiki, kad tai tiesa. 9. Jei Dievas neegzistuoja...
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
#6 aš gyvenu ilgiau vien dėlto, akd yra alaus jei nebūtų jo tai nebebūtų ir manęs
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
Atrodo dauguma komentatorių neskiria Dievo, Jėzaus ir Bažnyčios. 2. Dėl šito galiu ir klysti, bet Kiek žinau Jėzus neaiškino kaip mylėtis, čia bažnyčios išmislai. 3. Jėzus niekada nenorėjo karo ir jo nesukėlė. Kalta bažnyčia kuri persekiojo kitatikius dėl turtų, valdžios ir dar velniai žino dėl ko. 5. Jėzus nevertė juo tikėti, nei pilnamečių, nei nepilnamečių, jis tik skelbė tai kuo pats tikėjo. 7. Šito išvis nesuprantu. Ką tai turi bendro su Jėzumi? Tipo praėjus +2000 metų po Jėzaus mirties turėtumėm laukti kito pranašo, o girl prisikeliančio Jėzaus? 8. Įstatymų sakančių, kad Jėzus negali meluoti nėra, bet... Jėzui nuo pat gimimo į galvą buvo brukama, kad jis Dievo sūnus ir t.t. taigi jis tuo tikėjo ir visiems skelbė tik tai kuo pats tikėjo. Taigi iš dalies jis nemelavo. 9. Jėzaus egzistavimą taip pat galima įrodyti. Toks žmogus egzistavo, apie tai byloja istoriniai šaltiniai. Čia turbūt sumaišyta su Dievu, kurio buvimo iš tikrųjų neįmanoma įrodyti.

Visais laikais žmonėms reikėjo kažkuo tikėti, kažką garbinti. Tiesą sakant nesuprantu kaip žmonės gali save taip apgaudinėti. Iš pradžių buvo tikima gamtos jėgomis, jūromis, vėjais, saule, medžiais. Po to šios jėgos buvo sužmogintos, joms suteikti vardai. Pavyzdžiui Graikų Dievai buvo nemirtingi žmonės gyvenantis Olimpo kalno viduje, lietuviai tikėjo, kad Dievas Perkūnas gyvena ant debesų ir t.t.. Galiausiai atsirado vienintelis Dievas, kuris yra senas ir su balta barzda bei gyvena ant debesų. Vystantis mokslui išsiaiškinta, kad nei Olimpo kalne, nei ant debesų ar kur kitur nėra jokių Dievų, tai dabar žmonės sugalvojo, kad Dievas tai kažkokia nematoma energija kurios neįmano pamatyti. Dievai visais laikais keitėsi, bet vienas dalykas išliko - nei prieš tūkstančius metų, nei dabar neįmano įrodytį arba paneigti Dievo egzistavimo.
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4350 d. Atsakyti   
sumaisytas zodis Jezus ir dievas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
mano nuomone tai pati nesamoningiausia demotyvacija. Jai nezinai nieko apie Jėzu tai geriau patylėk ir jai žmogus tiki tai jis bent jau nesisioja kur papuola, kokias pasekmes pamatai po tu kurie vartoja alu. tavo pasirinkimas tikėti ar ne tačiau kai tuo bent kaškiek pasidomi tai manau tai yra šimteriopai ir net daug geriau už alu. išvada palyginimas yra daugiau nei nesamonė
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
Alkoholiku kalbos... Visai tie lietuviai ir 1. yra neteisingas pats alus nuzudo tave, kad ji geri.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
Alus galbut ir nesukele dideslio karo, bet uznuoditas alus buvo naudojamas kare...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
durneliai jus, religija yra tam kad zmones turetu kuo tiketi, anksciau zmones gi gyvendavo kaimuose (visi zmones), veikti nebudavo ka, zmones neturejo gyvenime jokiu idomiu veiklu tai ir sukure religija, tam kad butu i ka tiketi, kad butu pagrindas nenusiteisti ir t.t Dabar taip pat religija yra gerai, nes zmones, kurie tiki, maziau smurtauja, apskritai religingi zmones yra gerieciai. Apie religinius karus nekalbu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4350 d. Atsakyti   
Puikus palyginimas, tai tik irodo, kad Jezus yra gaidys
Nuotraukos nėra
Vilius_4_eminem prieš 4350 d. Atsakyti   
Bl, palyginam dar, kad batai geriau nei kojines ar blynai geriau nei ežys (beleką šoviau), debilizmas, tik bele kišt Jėzų, kaip jis niekam neįdomūs. Visos demotyvacijos su Dievu, tai, kad jo nėra ir bandoma pasijuokt. ir dar propoguojat gerti alų, žodžiu, durna demotyvacija.
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4351 d. Atsakyti   
:D :D :D :D :D Ir randat su kuo lyginti. :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų