Vaikinų rūšis, - kurios greit neliks

2016.02.01 patalpino AlausPakelis
  • 43
15
vaikiani,nyksta
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: vaikiani, nyksta


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2984 d. Atsakyti   
Jeigu tavo vienintelis pliusas, kad esi "nice guy", tai nesistebėk kad nedomini panų. Tu turi būt draugiškas visiem ir visada o ne tik tada kai nori panos ;)
Neesat tokie cacos kaip jum atrodo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3003 d. Atsakyti   
Visų pirmą, daugumą panų to net nenusipelnė... Aišku, kad nusitempti į lovą, tai lameriai bet kokį džentelmeną suvaidins.
Evaldaz nuotrauka
Evaldaz prieš 3005 d. Atsakyti   
Ne friendzonos esme. Tiesiog siuolaikiski norai kitokie ir visai kitaip ziurima i viska. Iki kokio lygio jau dasiritom, kad save reik vadinti "senemadisku" nes esu ramus, nuosirdus ir link romantikos linkes vaikinukas? O del ziurejimu i santykius? Santykiai be issipareigojimu? Kas per meslas cia? Vaiksto i savo tuos klubus , laizosi su vaisi is eiles. Nafik tokie reikalingi? " busimos mamos" Nesmerkiu visu, zinau, kad yra dar vis tu nuosirdziu paneliu , bet ju mazai , o ir mazeja ju..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3006 d. Atsakyti   
Ka tu vartoji? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3006 d. Atsakyti   
Jie niekur nedingo, tik neliko moteru kurias dar butu galima gerbt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3006 d. Atsakyti   
Oi oi oi... Nice guy syndrome! Kokie jus nuostabus,o ne viena demesio nekreipia. Nebuna taip! Paprastai,jei vaikinas vertas demesio,jis buna uzimtas jau nuo kokiu 16metu. O jei jau esi friendzon'oj,vadinasi,esi nuoboda susukoncentraves tik I save arba meme nesugebantis rislaus pokalbio palaikyt. Sorry,vaikinai ;)
Evaldaz nuotrauka
Evaldaz prieš 3006 d. Atsakyti   
Man kadaise yra pasakius viena mergina. Nebenori tu ramiu, nuosirdziu ir romantisku vaikinu. Nuobodus jie. O veliau verkia uz kampo ir pasakoja kaip vaikinai kiaules ir visi vienodi. Tai kas per sudas??? Atstumiat ,o veliau verkiat kaip visas gyvenimas sudinas, visi tik isduoda ir skaudina. Neturim del ko verkslenti, nes jus neesat vertos to nuosirdiskumo ir mielumo. Zmogus pinigingas ir turi masina, to uztenka suzavejimui. Prisisvajoja kokie bus nuostabus gyvenimai , uzkimba uz kiekvieno zodelio . Spjoviau ant situ laiku. Protai sugadinti ir pacios sugadintos. O dar cia sako, kad mes verkiam, kad niekas nemyli musu. Norit laikinu santykiu, imkit. Tu mielu , nuosirdziu draugu neieskokit veliau, nes mes irgi vyrai. Jei prasmes nera bendrauti, tai niekur neveda, mes ir traukiames.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3006 d. Atsakyti   
Kad ta merga atrodo kažkokia bjaurybė
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3006 d. Atsakyti   
#6 Dar nė vienos nesužavėjo verkiantys vyriokai, kurių niekas neima vien iš gailesčio :)) Yra ir toks dalykas, kaip mokėjimas pasirinkti savo "lygio" žmogų. Tikėtina, kad 8 klases baigęs, dienos šviesos nematantis, niekuo nesidomintis tik alaus buteliu ar "muštynėmis" pagarsėjęs, niekad nesužavės normalios moters. Ir tie patys, kurie savęs nė kiek neprisižiūri gali nesvajot apie modelius 90-60-90 :))
Nuotraukos nėra
krizius prieš 3007 d. Atsakyti   
Esmė, kad merginoms tokių ir nebereikia, tai ir nyksta rūšis. Nes dabar svarbiausia lygios teisės, feminizmas, ar šiaip iščiulpizmas, tik naudos ir babkių išpešti
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3007 d. Atsakyti   
tokie vaikinai tik niekinami merginu. kvailos yra nesubrendo ir kazi ar besubres. greiciau pasirasys ir liks iskaudintos kokiam stoteliu slavejui su prakiurusiu BMW xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3007 d. Atsakyti   
Aš esu vienas TŲ vaikinų ir manau kad ilgai nebetemsiu, nes merginos pastoviai atstumia nors aš stengiuosi dėl jų... :(
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3007 d. Atsakyti   
#2 100% teisybe
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3007 d. Atsakyti   
Tai kad pačios merginos naikina šitą vaikinų rūšį friendzonindamos :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3007 d. Atsakyti   
Tai kad tokios merginos dėl kurių būtų galima šitaip daryti jau beveik išnykusios

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų