Gal dar kompensaciją - Reikėtų skirti?

2013.11.04 patalpino ne2rnas
  • 14
4
zudikas,dalios, grybauskaites, malone
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3819 d. Atsakyti   
tokie turetu sedet iki gyvos galvos
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3821 d. Atsakyti   
Taaaaip, paleiskim nusikaltelius: zmogzduzius, pagrobejus, plesikus, prievartautojus, pedofilus ir kitokius filus. Lietuvos ateitis bus sviesesne.. :)))))))))) Kodel jiem reikia atleisti uz tai,kad, pvz, nuzude zmogu?? teisinga?? Hm.. lygybes nematau..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3822 d. Atsakyti   
Antro šanso nusipelno net ir nusikaltėliai. Žmogus turi daug laiko apmąstyt savo klaidas cypėj. Ne visi tai daro, žinoma, bet yra kas ir daro taip. Recidyvistai kurie nusikaltimus vieną po kito vykdo, taip, tokiem jau nėra šanso, jie nenori keistis, bet yra žmonių kurie nori pasikeist, pradėt naujai. Žmogiškumas yra sugebėt atleist tiems kurie atgailauja ir nori pasikeisti. Niekad nežinai, gal jis išėjęs iš kalėjimo bus geresnis žmogus nei dauguma mūsų, nors ta kaltė jam ir kabės po kaklu iki dienų galo.
Nuotraukos nėra
liolekbolek prieš 3823 d. Atsakyti   
Aha, va šito tikrai niekuomet nesuprasiu. Kodėl yra tokia diskriminacija tarp žmonių? Vienas nelygus kitam, ir žudikai visuomet teisūs ir visuomet laimi. Nužudė žmogų, sukrėtė daugybę žmonių, giminaičių, o dabar jį dar ir paleis iš kalėjimo. Fūj.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų