Visi esam žmonės, - ne visi esam asmenybės.

2011.03.23 patalpino Apsiverkit
  • 91
18
zmogus,asmenybe,photoshop,ps,akys,lupos,veidas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4745 d. Atsakyti   
#13 šiaip tai pritariu. Bet nepritariu kai pasakei, kad vaikas ar paauglys negali būti asmenybė. Aišku, čia retas atvėjis, bet pasitaiko.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4756 d. Atsakyti   
jo..bet cia kaip kas supranta zody asmenybe :]] .Man asmenybė tai zmogus,kuris turi savo nuomone :} ,nera nuo nieko priklausomas ir t.t.Ir kai kurie zmones tiesiog kopijuoja kitus.Arba padlaiziauja :} .Man jie ne asmenybe.Tiesiog.peikit mane,girkit.Man nerupi...Mano nuomone tokia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4757 d. Atsakyti   
Deja ne visi ir žmonės...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4773 d. Atsakyti   
Na kad nusikaltėliai nėra asmenybės tai nesutinku. O kaip Hanibalas Lekteris, net labai spalvinga asmenybė. Na jis tik filmo herojus, bet ir realybėje tokių asmenybių pasitaiko.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4774 d. Atsakyti   
#12 Pritariu. labai patiko tavo mintis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4774 d. Atsakyti   
Nevykėliai, asmenybė yra tas kuris pats sau yra autoritetas, pats save ugdo, pats tobulina savo charakterį ir yra kažkam pavyzdys, mokosi iš kitų ir savo klaidų, turi kažkokių unikalių talentų, ar visi iš jūsų esat tokie? Nemanau, daugelis save kritikuoja, savęs nekenčia, vadovaujasi kažkokiais nesuprantamais idealais, tokie žmonės nėra asmenybės, jie tik pilka masė, asmenys.... Mažas vaikas negali būti asmenybe, nes jis tik mokosi, paauglys negali būti asmenybė, nes jis dar nepatyręs ir ne iki galo subrendęs, suaugęs žmogus gali būti asmenybė, pvz.: nusikaltėliai nėra asmenybės, nes jų mąstymas iškreiptas. Ar kada girdėjote sakant: "Šito vaiko asmenybė labai spalvinga" arba "Šito žmogžudžio asmenybė labai keista", pagalvokit... Visi esam asmenys, visi esam žmonės, tik nedaugelis yra asmenybės...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4774 d. Atsakyti   
Kaip žmogus gali būti be asmenybės? Gi tada jis į nieką nereaguotų, nejaustų džiaugsmo, skausmo, laimės ir kitokių jausmų.. Būtų visų vienodos nuomonės, požiūriai, netgi vienodi balsai, raštai (jie labai charakterizuoja asmenybę)... O taip nėra. Kodėl? Nes visi turim savitą asmenybę ir jos savitą charakterį.. Jei būtų atvirkščiai - visi esam asmenybės, bet ne visi esam žmonės - tai tada suprasčiau ką autorius nori tuo pasakyti... Bet šiuo atveju tai ką žinau...
P.S Žinoma, atsiras kas su mano nuomone nesutiks ir sutiks (tikiuosi)... O tai jau yra skirtingų asmenybių ir jų charakterių pasireiškimas kitokiomis nuomonėmis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4774 d. Atsakyti   
hmmm, mintis gal iš dalies ir teisinga, bet ta nuotrauka/paveikslėlis šiuo atveju netinka. Ar norima pasakyti, kad jei žmogaus išorė nyki, tai jis jau ne asmenybė? čia gal ir ne į temą, bet net jei manome, kad žmogų pažįstame, taip nėra, tas paslėptas vidinis asmens pasaulis gali nustebinti ir netgi labai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4774 d. Atsakyti   
#9 Soo true
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4774 d. Atsakyti   
Manau, kad tai labai teisinga mintis. Mes visi priklausom tai pačiai klasei - esam žmonės. Tačiau ne visi atsiskleidžiam ir gyvenam taip, kaip norim. Vieni kažką slepia, bando kažkuo apsimesti, kiti kopijuoja kitus, laikosi kažkokio idealo. Mes turime gyventi taip, kaip norime mes patys - rengtis taip, kaip norime, bendrauti su tais, su kuo norime ir elgtis taip... Ir tik tada būsime kažkuo išskirtiniai - asmenybės.
Apsiverkit nuotrauka
Apsiverkit prieš 4774 d. Atsakyti   
#7 Tu toks kvailas, ar tiesiog bandai čia pajuokauti?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4774 d. Atsakyti   
visi zmones - asmenybes. Asmenybė – įgimtų savybių ir patirties vystantis rezultatas. (tiesiogine prasme). Labai jau neaiski mintis (ir visiskai nelogiska). butu idomu suzinot ka autorius norejo pasakyt. Cia yra motyvacija sneket aiskiai.
Apsiverkit nuotrauka
Apsiverkit prieš 4774 d. Atsakyti   
#4 Kaip tau atvirkščiai turėtų būti? Gal tu iš kokių atvirkštukų šalies ar ką?
Jaded nuotrauka
Jaded prieš 4774 d. Atsakyti   
Nu va. Dar vienas žmogus atsimerkė. Sveika atvykus. :)
puukis4 nuotrauka
puukis4 prieš 4774 d. Atsakyti   
netūrėtų būt atvirkščiai ?
Punceka nuotrauka
Punceka prieš 4774 d. Atsakyti   
Nepykit ant tų nesusipratėlių, kurie supranta tik buką „prikolą“ be jokios prasmės. Čia į temą: www.demotyvacija.lt/paieska/visi/internetine-branda-1363549.html
Nuotraukos nėra
purpt prieš 4774 d. Atsakyti   
daigai jus dar blt, per jauni suprast.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4964 d. Atsakyti   
aš ne žmogus, aš robotas

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų