Tu perskaitei mano žinutę ir neatsakei man. - Taip negalima.

2013.06.20 patalpino robynrrf
  • 34
7
sms,zinute,perskaite,neatraso
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3932 d. Atsakyti   
#3 Neturi jokių stiprių argumentų, kad šitaip spręstum apie mano amžių. Tu manęs net nepažįsti, visų pirma. Ir aš ne iš tų, kurie eina ir verkia komentaruose. Bandai pavaidint protingą kalbėdamas apie dalykus, kurie išvis pašaliniai ir NIEKUO nesusiję su mano komentaru? Vau, parašai komentare savo nuomonę, tai dar sulauki visokių nesąmoningų "koks aš protingas" pasisakymų po juo. Eik po šaltu dušu palįsk, gal smegenys atvės. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3932 d. Atsakyti   
#5 Žinai, kai žmonės tokie negatyvūs ir daug nepatyrę, tai ir sprendžia savo primityviom smegenim. Aš nekalbu vien apie vaikinus. Jei tau patinka, kad neatrašo - tai eik ir džiaukis, o savo nesąmonių neliek ant kitų žmonių. Sėkmės tau. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3933 d. Atsakyti   
#2 Nepagalvojai, kad tu neverta jo dėmesio? kad parašei, tai turi pult ir atrašyt? Atsigauk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3934 d. Atsakyti   
For verksniam, zvengeu kokia valanda kuriam neatrašiau :D tegu kankinasi skausmuose.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3934 d. Atsakyti   
#1 ir #3 eikit abu į kokį urvą ir gyvenkit ten abu jei jum taip jau blogai viskas šiam gyvenime. Manau jūs tikrai esate maži vaikai, maksimum duočiau abiem po 8 metus, nes nemokat išsirinkt kokiuose puslapiuose jums naršyti, nepatink nesilankykit čia ir kitiems nuotaikos negadinkit. Jūs pasaulyje gyvenat nevieni todėl turite išmokti prisitaikyti prie kitų žmonių,jei ne skriskit į Marsą ar Mėnulį ir gyvenkit ten dviese arba išmokit reikšti savo nuomonę mandagiai, civilizuotai, nes kuo toliau tuo labiau atrodo, kad Lietuva tampa kažkiokia prasigėrusia "urvinių" šalima (sry už išsiraiškimą, ne visi yra tokie), P.S. Nueikit pas psichologą :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3934 d. Atsakyti   
#1 Kalbėk, ką nori. Tiek negatyvo tavo poste, kad omg. O aš pritariu demotyvacijai, nes tikrai nervina, kai susirašinėji arba tiesiog parašai žmogui, o jis paima ir neatrašo. Ypač nervina, kai tas neatrašantis žmogus tau labai svarbus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3934 d. Atsakyti   
Čia kas? intsrukcijų knyga? tą galima, tą reikia, to nereikia, to negalima, yra taip ir kitaip. ATSIGAUKIT ŽMONĖS. Mažiau aiškink, savo vaikui galėsi aiškint kas galima kas ne ir koks gyvenimas, o ne visai liaudžiai ir dar tokiam psl.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų