Girtą panelę - Lengviau privesti iki orgazmo, negu iki namų

2012.11.19 patalpino CRONUS
  • 29
5
alkoholis,vynas,orgazmas,seksas,lova,namai,kelias,alus
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2343 d. Atsakyti   
su girta kaip su pripuciama boba
o siaip miegojimas girtiems tai tas pats kas vairavimas girtiems.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4168 d. Atsakyti   
#3 Cia pats sugalvojai toki vyro tikro apibudinima. Beto yra diskutuotina tai: Jei vyras taip pat girtas - cia nesikapstyk giliai, nes moteris yra moteris ir jai nepasakys: tu faina, as taves noriu, bet as girtas, vaziuoju namo.. Jei bandysi priestaraut - nesivargink, tada esi vaikas tik didziulis arba kazko tau gamta nedave, nes vyras tikrai nera prijaukintas, tik gal taip stengiasi parodyti.
Jei blaivas, arba nedaug isgeres, taip tada sutinku su tavim - jis nepasinaudos tokia moterim. Bet visa tai man atrodo labiau principai nei nenoras turet ja, tik va kitomis aplinkybemis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4168 d. Atsakyti   
#2 Nusigėrusią išdulkinti gali bet kuris patinas, o tikras vyras užsiims tik su blaivia arba lengvai išgėrusia, ir ne su tokia, kuri pati lipa ant pimpalo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4168 d. Atsakyti   
#1 jei pati lipa kodel gi ne? gay!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4168 d. Atsakyti   
taigi isnaudojimas zmogaus, kaip jaustis tikru vyru isnaudojus girta merga? vot davesti blaivia moteri iki orgazmo - tada suprantu

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų