Rasizmas - jis visur

2009.12.09 patalpino crash
  • 167
26
rasizmas,visur,kiausiai,juodi,balti
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4987 d. Atsakyti   
...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5034 d. Atsakyti   
Po egzo šiek tiek prablaivėjo smegenys. Pakankamai, kad pasijuokčiau, kaip pasisvaidymas trumpomis replikomis virto į šitą "1a, 1b, 2a, 2b" painiavą. :)
1b. Na, gerai. Galima šitai apeiti, nes tai jau atskira diskusija. Kita vertus, tai kone paskutinė proga, iki kol tokių pasisakymo kriminalizavimo, pabandyti įrodyti Hitlerio gerus darbus (ar koks ten tavo požiūris ir suvokimas).
2a. Riba tarp nuomonės ir fakto visada buvo slidus klausimas, ar bent jis nėra toks aiškus, kaip jį įvardijai. Tai turėtų būti vertinama ad hoc.
Tenka pripažinti, jog greičiau bus uždrausti visi anoniminiai komentarai arba imtasi cenzūros, nei kas nors imsis persekioti visus aštriau pasisakiusius internete.
Vnž, išgaravo visos priežastys ginčytis, nes dėl 1a jau kaip ir atlėgo pyktis.
OoS nuotrauka
OoS prieš 5036 d. Atsakyti   
1a) Ką aš norėjau pasakyti, tai kad, mano akimis žiūrint, pats žodis negali "trypti" laisvės. Taip kad savo žodžius apipavidalinęa kaip "norisi Sibiran išvežti" nesijaučiu kažką neteisingo pasakęs. O paskui tau tuos žodžius ir paaiškinau. Lygiai taip pat ton vieton būtų tikęs ir "į konclagerį uždaryti".
1b) Kaip jau ir sakiau, aliuzija į genocidą nerodo kažkokios nepagarbos iš mano pusės. Kaip ir neturi jokios užuominos į abiejų diktatorių pamintas žmogaus teises. Gal tu ją taip ir supratai, bet pardon, negaliu ir neketinu taikytis prie kiekvieno žmogaus požiūrio ir suvokimo.

2 a) Vat šitoj vietoj gyvenime nei manai, nei, manau, teisėsaugai neįrodytum (na, nebent su šlamančiais "įrodymais"), kad čia buvo kurstymas. "reikia išvežti" - raginimas, "išvežkim" - kurstymas, "norisi išvežti" - mano asmeninė nuomonė :)
Lygiai tas pats, kas sakyčiau "noriu duot į snukį Kubiliui/Kirkilui/Anzelmui iš Balbieriškio". Norėti ir raginti kitus tai daryti - skirtingi dalykai ir manau matai skirtumą.
2 b) O aš piktas, nes neturiu laisvo laiko pailsėt ir net alaus išgert :) Ir aplamai ant svieto piktas, bet čia kita kalba
P.S. Ir su ateistais, ir su tikinčiaisiais smagu pasiginčyt, kai aklais kiša savo tikėjimą net nesugebėdami jo dorais apginti.
Siaubas_Baubas nuotrauka
Siaubas_Baubas prieš 5036 d. Atsakyti   
Paskaičiau jūsų komentarus ir tokia durna pasijaučiau.. :D
OoS nuotrauka
OoS prieš 5036 d. Atsakyti   
1. Kurioj vietoj genocidą palyginau su kaimo šokius? Nereikia šitaip hiperbolizuot, nes absoliučiai iškraipai esmę. Iš viso labai apibendrintai imi, daug jie visko prikrėtė, bet kalbi taip, lyg jų abiejų vykdytas genocidas yra tarsi simbolis viso to, ką jie padarė. Tai pas kurį iš mūsų didesnė suvokimo problema egzistuoja?
2. Jei jau užkabinai įstatymus, tai vėlgi pačiam pasiūlyčiau geriau įsiskaityt į mano parašytus žodžius ir sugebėt įžiūrėt ten nusikaltimo sudėtį. O gaišt savo laiką ir eikvot nervus, kad įrodyčiau tau, matančiam viską taip, kaip pats nori matyti (arba tiesiog norinčiam pasiginčyti), paprasčiausiai nematau reikalo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5036 d. Atsakyti   
1. Minties, tikėjimo, sąžinės laisvė, nuosavybės teisė, teisė laisvai pasirinkti darbą, judėjimo laisvė, asmens garbė ir orumas, teisė į gyvybę, socialinės grupės ir tautos išlikimas... - turbūt nėra tokios teisinės vertybės, žmogaus teisės ar laisvės, kurios Hitleris su Stalinu nebūtų pažeidę. Niekindamas tuos įvykius, tu niekini pačią laisvę, kaip vertybę. O jei Holokaustas tau asocijuojasi su kaimo šokiais, tai čia tavo suvokimo problema.
2. Visada akcentuoji savo teisę nekęsti, pvz "tai iš manęs neatima teisės nekęsti idiotų". Deja, tu maišai teisę turėti įsitikinimus su laisve juos reikšti. Nors pirmoji yra neribojama, antroji turi išimčių (labiau įsiskaityk į Konstitucijos 25str ir 28str, Baudžiamojo kodekso 170str). I. Kantas yra sakęs: "Mano laisvė baigiasi ten, kur prasideda kito žmogaus laisvė" - tokia jau ta gyvenimo visuomenėje pasekmė, tad teks ir tau anksčiau ar vėliau prisiderint (t.y. kol būsi patrauktas atsakomybėn).
OoS nuotrauka
OoS prieš 5036 d. Atsakyti   
Kuo tai trypia laisvę? Vežimas į Sibirą, išrūkinti per Ašvitzo kaminus - mano akimis tokie posakiai asocijuojasi su brutaliu susidorojimu nesusitepant savų rankų, o ne su savos laisvės niekinimu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5036 d. Atsakyti   
Pažymėsiu, kad aš kimbu prie to, KUR tu jį(ą) pasiuntei, o ne kodėl.
Nuo trėmimų iki nepriklausomybės buvo praėję 38 metai. Per šiuos metus SSRS tos kraujuotos dėmes tikrai nenusiplovė. Jei manai, kad jau pribrendo laikas trėmimą į Sibirą vartoti kaip eilinį keiksmažodį, tai tave derėtų išrūkinti pro Auschwitz'o kaminus (koks tai gali būti laisvas žodis, jei kiekvienu skiemeniu trypia laisvę?).
OoS nuotrauka
OoS prieš 5036 d. Atsakyti   
#18 Nuo paskutinių trėmimų į Sibirą iki nepriklausomybės atgavimo praėjo beveik 50 metų, taip kad nemanau, jog dėl to šalis laisva. Visgi, kad ir dėl ko ji laisva, tai neatima iš manęs teisės nekęsti idiotų
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5036 d. Atsakyti   
#17 Šalis laisva todėl, kad mes nebenorėjome daugiau būti kitų tremiami į Sibirą.
OoS nuotrauka
OoS prieš 5036 d. Atsakyti   
#16 Čia laisva šalis, turiu teisę nekęsti tokių žmonių kiek tik noriu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5036 d. Atsakyti   
#15 žmogų Sibiran išvežti? Gal nerungtyniaukite su Stalinu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5036 d. Atsakyti   
nesuprantu kuo jie jums kliuna geriau vienas negras negu visa lietuva baltu siknu krastas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5075 d. Atsakyti   
xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5113 d. Atsakyti   
oj geras :D
crash nuotrauka
crash prieš 5135 d. Atsakyti   
Rasizmas būna tarp abiejų odos spalvų, bet kad dažniau išgirsi juoduką spiegiantį, kad jį nuskriaudė, negu baltąjį. Ir daugiau atvejų, kada baltieji negrus skriaudžia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5135 d. Atsakyti   
Lulu ferrari man ziauriau atrodo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5157 d. Atsakyti   
:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5162 d. Atsakyti   
tai gal kazkuria spalva juk reikejo pasirinkt,nes kitaip nebutu minties. tai pasirinko balta,nes tikriausiai balta labiau prie sirdies :> ir deje nevien baltieji rasistai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5165 d. Atsakyti   
galbut autorius nenorejo pavaizduot kad butent baltieji rasistai,tik taip daugiau kiausiniu batu turejo xD
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5192 d. Atsakyti   
toks jausmas, kad tik balti rasistai. Tikrieji rasistai deja yra negrai. as gyvenu Londone ir zinau ka sakau :)
Nuotraukos nėra
VBexplorer prieš 5197 d. Atsakyti   
:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5217 d. Atsakyti   
smagu bet kartu ir liudna:))))))))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5218 d. Atsakyti   
gerulis;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5222 d. Atsakyti   
Idomiai ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5223 d. Atsakyti   
geras. *nykštysviršun*

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų