Galiu lažintis - Kad tas apdovanojimas tikrai ne už raštingumą buvo duotas

2014.01.01 patalpino Emma11956
  • 25
4
egidijus, dragunas,selas,veidrodis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3737 d. Atsakyti   
O dabar tep - o Marijonass, šiltasis ir gerasis, ir nuostabusis, laabai įdomus?: ) Jo muzikos daug kas klauso? Now think about Dragūniux. :) Šikit jūs čia po manęs kiek norit, bet faktas, Selas įdomesnis. O tai jau lemia visa kita, ką visi mes žinom ir t.t., ir t.t.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3739 d. Atsakyti   
Na kaip atlikėją jį galima gerbti nebent už ilgametę kūrybą (dėl skonio, žinoma, nesiginčijama, bet teigti, kad jis yra geriausias ant mūs Lietuvos gali nebent penkiolikmetis) Anksčiau rap'as, dabar klubinė muzika. Ankstesniu periodu iškart po nepriklausomybės Lietuvos paauglių skonis buvo ganėtinai neišlavintas, jie ryjo viską, kas buvo paduodama (negali sakyti, kad ir dabar jis patobulėjo), tad vertinti sunku.

Kaip žmogus.. čia daugiau niuansų. Lengva įsijungti google ir panaršyti kad ir 20-30 straipsnių apie jį. Arba wikipedia. To pakanka susidaryti nuomonę apie jį arba jo įvaizdį (nors jo atveju šie du dalykai dažnai yra tapatūs). O įvaizdis yra nekoks. Kaip žmogaus ir normalaus piliečio. Nekoks žmogus, nekoks tėvas, Labai nekoks švelniai tariant. Atvira arogancija, pasipūtimas ir nebrandumas beveik visame kame daugiau nei pastebimi. Žinoma galima sakyti, kad su metais gal jis įgys išminties, bet.. jam jau greit 40, o gyvenimiškos išminties kaip nėr taip nėr. Vien faktas, kad jis buvo daug kartų sulaikytas neblaivus prie vairo labai daug ką pasako. Smurtas prieš moteris.. negražu negražu net paaugliui taip elgtis. O kur dar istorija su vaiku, kuomet iki teismo nepripažino savo tėvystės, o kai jau prievartiniu būdų su dnr pagalba tėvystę buvo pripažinta, staiga panoro atsiimti vaiką iš motinos. Poelgiuose už jį brandesni dauguma 27mečių. Tai yra faktas, ne nuomonė
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3739 d. Atsakyti   
mokėsi jis mano mokykloje kadaise. Kaip ir M. Mikutavičius. Nė vienas iš mokytojų neturi nieko gero ką apie jį pasakyti. tuo tarpu apie Mikutavičių esu girdėjęs šiltų žodžių. Taip ir gyvenime. Gyvenime Egidijus absoliučiai nykus tipas, kurio niekad nenorėtum turėti tarp savo draugų. Marijonas - visai kitas reikalas. Bandai lyginti šiuos du, tai tas pats kas lyginti dieną su naktimi. Pirmasis beraštis, kurio mintis paskaičius kyla klausimų, ar apsipūtės ir blaivas rašo; tas pats ir su kalbėsena. Tuo tarpu paskaitai Mikutavičiaus interviu, pasijuoki, nusišypsai.. Tik visiškas nebrandukas gali jį vadinti geriausiu atlikėju.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3739 d. Atsakyti   
sunistu grammar nazi

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų