Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Klevas - Klevas ant lango - medis uz vairo

2010.11.22 17:18 patalpino gramaz
  • 4
3
klevas,vairuotojas,masina,automobilis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Wadeiwa prieš 4624 d. Atsakyti   
Gramaz, jeigu tu sakai, kad moki vairuot, tai esi absoliutus asilas...nes netgi Ken Block yra pasake, zmogus ismoksta vairuot tik po 20metu nuolatinio vairavimo ir as pats dar nemoku valdyt sitos technikos, taigi tau dar toli iki mokejimo vairuot baxuriu...per tokius axujenus vairuotojus, kurie turi patirties pora men uz barankos vairo ir yvyksta nelaimes, kurios skaudziai kainuoja, ne tik jam, bet ir nekaltam vairuotojui....
Nuotraukos nėra
gramaz prieš 4902 d. Atsakyti   
as pats net nepirkau klevo lapo ir nedejau niekad, nes jis man nereikalingas buvo. Jei nemoki vaziuoti, tai ir dedi klevus. O del auto, saida klysti, pats turiu auto ir negaidinau masinos, klijuodamas klevo lapa.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4903 d. Atsakyti   
be rysio,juk visi nesioja tuos lapus net ir pat autorius,,nors manau jis net masinos neturi nes tokie bailiai tik nusisneket temoka.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų