Automobiliai nekalti, - kad juos vairuoja š*knarankiai

2015.10.24 patalpino vnz3
  • 26
4
bmw,vairuotojas,kaltas,avarijos
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3100 d. Atsakyti   
#2 Na ne viskas kas yra masiška psichozė yra išskirtinė savybė. Daug žmonių masiškai pamišę dėl Justin bieber ? Ar tai yra jo stiprybė prieš kitus atlikėjus ? Galbūt. Bet ar tai yra absoliuti stiprybė ? Ne. Tokio dalyko, kaip yra kitos markės ir yra BMW nėra ir negali būti, nes BMW yra tiesiog metalas ir plastamasė, ŽMONIŲ požiųris ir įsitikinimas, yra, kad BMW yra stiprybė juk kitaip ir būti negali, viskas gimsta mūsų mintyse. Taigi kai pacukai išmoks kritiškai vertinti bet ką, o ne tiesiog sekti aklai ta amrke nes visi ja aklai seka, aišku yra dar tokių ir dėl sporto, kurie pašerti mėgsta tokie ir renkasi BMW, nes tai pigiausias galu varomas automobilis kurių pilna kaip prišikta ir kaip gali jis būti pamojnas, kai penki draugeliai kregždes nusipirke, o visos kitos markės, juk su jom skersas neprasikosi, tai ir eina jos visos NX... Nevykeliai visi, axujelinsiu as su BMW, taip sakant.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3101 d. Atsakyti   
Kaip vienas zmogus kazkada pasake: ne kiekvienas kas vairuoja bmw yra loxas, bet kiekvienas loxas vairuoja bmw
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3101 d. Atsakyti   
Gerai pastebeta: yra BMW ir yra kitos markes. Butent tai, kas ishskiria BMW is kitu markiu ir yra BMW stiprybe. Ir kiekvienas pasirenka savo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3101 d. Atsakyti   
BMW nekalti, kad juos renkasi š*knarankiai. Normalūs dažniau renkasi kitas markes.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų