Vyras - jis uždraus, paaiškins, įtikins ir tu jo - klausysi. O berniukas - jis tiesiog įsižeis.

2014.05.01 patalpino Agnushka
  • 23
5
vyriskumas,tikras, vyras,paklusni, moteris
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3634 d. Atsakyti   
O, Marilyn Monroe su savo vyru.
Spameris nuotrauka
Spameris prieš 3640 d. Atsakyti   
Tokios pseudo filosofijos matosi, kad sukurtos vaikų, dar nieko nesuprantančių apie gyvenimą. Ne viskas gyvenime yra juoda arba balta, vaikučiai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3641 d. Atsakyti   
#2 =)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3641 d. Atsakyti   
teisingai pasakyta seni
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3641 d. Atsakyti   
Vyras - jis uždraus, paaiškins, įtikins ir tu jo - klausysi(bus tironas jei reikes duos i snuki, bet tu jo klausysi, busi jam istikima gerbsi, gal but ir mylesi, nes jausi jo tvirta ranka - aisku visom prasmem palaikyma kai reikes gausi gal antausi irgi kai reikes, bet tu ji mylesi ir gerbsi nes jis bus tikras vyras toks kokio manai kad nori )

O berniukas - jis tiesiog įsižeis.(pildys visas tavo uzgaidas, bus geras klausys, gerbs tave ir myles, bus zaismingas ir zais, pralinksmins kai tau to reikes, tu ji skaudinsi pastoviai nes jis bus tau per daug vaikiskas arba nelygis, bet tu jausiesi laimginga zinodama kad tas kvailelis negales taves uzgauti nes jis tave tiesiog per daug myli, bet kai ji galu gale iskaudinsi, ir padarysi pirmu(vyro tipu) jis iseis pasikeis ir niekada nebebus toks koks buvo, tu verksi kruvinom asarom. )

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų