Karti realybė, - su kuria jau visi susipažinę.

2012.02.07 patalpino 84815
  • 285
59
gyvenimo,tiesa,mergina,spaklius
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3627 d. Atsakyti   
kodel visos panos kurias as pazistu yra labai fainos taciau vienisos? ko prie ju nesikabinat? isvis cia vieni stereotipai sita demo, truputi siauru paziuriu autorius, sori : ( ir siaip tas normalumas savoka yra subjektyvi, visi visalaik skusis kad jiem nera normalaiu nes kiekvieno normalumo supratimas kitoks, ir zinoma zmones yra skirtingi ir skirtingiem zmonem patiks, neveltui ieskom tu vieninteliu draugu ir tos/to vieninteles, kuris/kuri buti kitoks/kitokia nei kiti
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4192 d. Atsakyti   
Tai reikia žiūrėti į normalias paneles, o ne į išpuikusias prisišpakliavusias st*rvas :)) Tiesiog jos yra garbėtroškos ir taip patraukia jūsų dėmesį, o jūs, kurie tik tokių ir tenorit, suteikiat joms to dėmesio, o normalios panelės taip ir lieka nepastebėtos :))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4193 d. Atsakyti   
grazu net ziuret kaip idiotes susinervino del sitos demo :D mldc autorius
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4205 d. Atsakyti   
Kam spjauti į veidą, tai tik jam. Man 15 metų, aš net tušo nenaudoju, tik į gimtadienius įvairius ir pnš. Pinigai man visiškai nerūpi, net iš tėvų pinigų beveik neimu, nes suprantu, kad laimė susideda iš kitokių dalykų : draugų, meilės, įsimintinų akimirkų... Taip kad toli gražu ne visos tokios.
Nuotraukos nėra
Jelly prieš 4243 d. Atsakyti   
TAI KA DABAR DARYT, tobulasai? Gal gėjum tapsit pats, a?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4264 d. Atsakyti   
pamatyciau ta , kuris tai parašė, tai norėčiau spjauti jam i veidą;)) matai, gi mes moterys, esame stervos... pažiūrėkite vyrai jūs į save:) jums tik lieknos, gražios, ilgų plaukučių, riestų šiknyčių ir gražių papukų... O čia šneka, gi matai, kad mums tik pinigai ir auto rūpi. Dieve mano.... Man yra 15 metų, draugauju su 18mečiu jau beveik metus ir tikrai ne dėl pinigų, nes studentai jų tkr neturi ir ,žinoma, ne dėl auto... jei tu mielasis, teksto autoriau, sutikai kelias tokias ir joms išleidai visus savo pinigus, jei radai tokias, kurioms tik mašina rūpėjo ir tavo pimpalas, tai savo šitą tekstuką sau mintyse kartok, o ne viešai čia šnekėk, nes tikrai ne visos moterys tokios.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4320 d. Atsakyti   
Kas keisčiausia ir kvailiausia, kad patys tie pacukai čia ir kalba, kad panas ant žemės nuleist reikia. Oj, jau žiūrėkit, kokie tėvai subrendę, mama mat neprašo gėlių, nereikalauja bučinių ir t.t. O DĖL DIEVO MEILĖS, ČIA GI PAAUGLIAI!!! Paklauskit bet kurios mamos - negi ji jaunystėj nesvajojo apie princą ant balto žirgo, gražią meilę ir pan? Gal jau svajot nebegalima? Deja, kadangi jaunos, merginos vis dėlto svajoja apie tai, tik vėliau jas tas gyvenimas nusodina. Taip kad gana čia nusišnekėt, kad jau vos 15-16 metų ims ir elgsis kaip keturiasdešimtmetės. O dėl viso kito tai nesiginčysiu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4335 d. Atsakyti   
Kol neismoksim gerbt vieni kitų bei savęs ir pasilaikyt kai kurių nuomonės detalių sau, tol nieko ir nebus. Ir galioja tai ir vaikinam, ir merginom. Nei vieni nėra geresni.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4335 d. Atsakyti   
Tikrai pritariu, tokių panelių daug yra, bet amžius ir tokio amžiaus mąstymas, gyvenimo supratimas ir aplinkiniai daro savo. Kai suaugs, suvoks ką darė ne taip. Čia viskas pernelyg stačiokiškai išreikšta. Bet iš tiesų, ne tik merginos, bet ir vaikinai turi savo minusų, tai nereikia suverst visko vien ant panelių, kad jos naudoja netinkamą gyvenimo būdą, vaikinai ir dažnai nekažką būna. Tai geriau kiekvienas susimąstytų apie save ir galvotų kaip gyvent, kad būtų geriau abiem pusėm.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4340 d. Atsakyti   
Kokiu avigalviu reikia būti, kad taip rašyt...? :) Mielas tos paties lyties atstove norėčiau paklausti kas tave taip įžeidė, kad taip išsiliejai?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4349 d. Atsakyti   
Kokie jūs visi, čia rašantys, juokingi. :D
Bernai šventi tipo? Tarkim. :D
Per daug žodį "visi" sureiškminat. :D
O demotyvacijoje rašantys toks pats dundukas, kaip ir tos panos, apie kurias rašė. Forover alone. Šios kūrybos autorių galiu tik paguost, kad ne ant tų lipo. Nors 99%, kad jį patį anksčiau pačirškino tos panos, apie kurias rašo, vadinasi, pats irgi ant tokių kabinosi. :D Mūsų tėvais zjbs, mes irgi būsim zjbs tėvai ir tą patį mūsų vaikai sakys paaugę, kurie patys pasigaus ant tokių tecktonikų, kenų ir barbių. Žmonių jūs nematę, ar kaip? Yra dafiga žmonių, kurie gyvena vieni sau laimingi, ir panos, ir baxūrai. Ne visom čia princo reikia ir ne visiems čia turtuolių. Nu bet koks skirtumas ką rašysim čia, nieko nepakeisim, graudi gyvenimo realybė... :D Beje, vaikas yra tėvų ir draugų veidrodis, kartais reikia pagalvoti kas ko išmoko ir kiek lepina. :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4358 d. Atsakyti   
STERVOS!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4364 d. Atsakyti   
taip sutinku bet ne su tais 100% istikruju labai lengva patikrint, pvz mano klase: beveik visi bernai ziuri i viena (spakliuota ir pan.) keli i paprastas normalias, jeigu jus kabinat tik tas kurios tipo populiarios nerealios ir pan. tai del to ir liekat iskaudinti, paziurejus ir vaikinai ne angeleliai. na ir nesakykit kad jau visos normalios uzimtos, tikrai daug neuzimtu, tik nereikia, kad va man ta patinka savaite pabendravau, bet nenori ji mano mergina but, na jei taip darot tikrai normalios nerasit. O, kad ir tie vaikinai belenkaip vaidina kietus tipo primeta o po to sako kad paprastos nesusiranda.. butumet paprasti bendrautumet normaliai tai ir kitom patiktumet ir greiciau gera panele susirastumet.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4382 d. Atsakyti   
#46 pideras
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4405 d. Atsakyti   
visada gali pasukti pederastijos kryptimi ir problemos kaip nebuta :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4406 d. Atsakyti   
Visiskai sutinku :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4428 d. Atsakyti   
Net negera skaityti... Pirma, tos kurios cia skelbiasi, kad "as ne tokia kaip visos" kaip tik ir yra tokios. Pats kaltas, kad "kabini" mazvaikes, kurios yra visiskai tuscios ir ziurincios tik pinigu ir grozio. O jei tau reikia paprastos, normalios paneles tai paieskok kur bibliotekoj ir nesiskusk, kad visos "stervos", nes galiu garantuoti, kad tikrai ne visos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4429 d. Atsakyti   
cia turi buti savaites demotyvacija. padarysit?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4431 d. Atsakyti   
#30 puikiai pasakyta
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4431 d. Atsakyti   
ne visos, man 16 metu as dazausi tik tusu ir lupu blizgiu, neturiu nei fb nei ones ar kasko panasaus, turiu vaikina 3 metais vyresni, draugaujam jau1metus. megstu ivairius uzsiemimus pvz daile, riedlentes ir daug kitu. Manau autorius norejo pabresti tas facebookines, "glamurines" mergaites kurios tik fotografuotis ir pliotkus skleisti moka
Roberthaz nuotrauka
Roberthaz prieš 4433 d. Atsakyti   
Ginkites kiek norit, tekstas vertas demesio :p
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4433 d. Atsakyti   
perskaiciau ir galvoju- wtf i just read? kazka paliko mergina hahahahahaaaaa LOSER
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4433 d. Atsakyti   
:D:D:D:D:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4433 d. Atsakyti   
iš dalies tai tiesa , bet labai šlykščiai pasakyta..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4433 d. Atsakyti   
vienu zodziu, panos, jeigu klausiat, kada vaikinai prades jus gerbti - galiu atsakyti: kai sedesit ant savo siknos, auginsit vaikus, kasdien leksit i darba, tvarkysit buiti ir gyvenimiskus reikalus, zodziu, kai jau busit biski aplauzytos gyvenimo, nusimesit rozinius akinius ir realiau ziuresit i viska. patikekit, ateis laikas, baigsit studijas, dirbsit, istekesit - baigsis jusu princesiskas elgesys. gyvenimas nuleis jus ant zemes, kaip nuleidzia visus. va tada busit vertos pagarbos, kaip ir jusu mamos, nes pagaliau tapsite sukalbamais zmonemis. bet kol kas - nera ka gerbti. na gal viena kita is tukstancio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4433 d. Atsakyti   
taip ir maniau kad kazkas padarys demo is sito komentaro, super. pasakyta gryna teisybe, ir nera cia ko pykti, mielosios. man ypac patiko ta dalis kur apie tevus. bet tai rimtai, pasiziurekit i savo mamas - ar jos keliakada scenas kad negavo kvietku, negavo demesio, neparase, nepabuciavo? subrende rimti zmones nesvaigsta del tokiu menkniekiu, jiems svarbiausia kad yra seima, yra vaikai, kad gyvena vede ir vienas kitam padeda. o pacukes prisiziuri romantiku ir pacios nezino ko nori. mokykites is savo motinu, jeigu norit, kad jus kazkas gerbtu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
Tai turbūt tau tobuliausia megina - dešinė :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
#31 bet deja tokiu paneliu vienetai, ir tokia rast reikia nemazai laiko
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
#30 bet jei vis dėlto tas paprastas studenčiokas susiras panelę, jis galės būti tikras, kad ji su juo ne iš išskaičiavimo. na o jei nesusiras, tai geriau jau be merginos apskritai, nei su ta, kuriai iš tavęs reik tik pinigų ir bmw, tiesa?
kadangi parašei visą traktatą apie niolikines, tai drįstu teigti, jog dar esi moksleivis. kai stosi į aukštąją, pamatysi, kad publika yra žymiai įvairesnė, o ir laisvų panelių pakankamai nemažai :) netgi sakyčiau, kad studijų metai yra pats palankiausias laikotarpis susirasti sau antrą pusę. tokių pavyzdžių žinau labai daug.
mano patarimas jauniems vaikinukams: daugiau dėmesio skirkit mokslams, o ne visokioms tuštutėms, tada įstosit ten, kur galėsit susirasti protingą panelę, vertinančią jus, o ne jūsų finansinę padėtį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
Is facebook'o ir situ apacioj komentaru sprendziu, kad sitas mano komentaras pasiteisino 99%. Gi uzkabinau skaudzia vietele, tai cia matai drasko akis, "ne tiesa gi". Is isvaizdos gal ir nesat tokios bjaurios, bet charakteriu bjaurybes pasikele, nes bijot pripazint tiesa. Maciau yra merginu, kurios be jokio pykcio viska isdeste, sutiko su mano nuomone, net nesako "ne visos tokios"(taip ne visos tokios) arba "as ne tokia kaip visos", va jos yra normalios, ir jas gerbt, ir brangint reikia. Va kad daugiau tokiu paneliu butu. O cia matai "turbut autoriu pana paliko del geresnio" "autorius forever alone" "gaidukas" ir panasiai. Dejau ant tokiu mergu, tokios niekam tikusios, nagus uzsiaugine ir bijo ka nors dirbt, gi nusilaus naga :((. O bachurai kurie taip pat cia gina baisiai tas cementininkes tai irgi ne ka geresni, nors jiem dar geriau bus, kuo daugiau tokiu spakliuociu su ilgais naguciais, tuo dazniau gaus pimpala imerkt. O normaliem bachuram to nereikia. Sakot i normalias ziuret? Kaip ziuresi jei tokiu yra labai mazai ir jos jau uzimtos yra? Galvojat labai lengva kokiam studenciokui, kuris vos sugeba save islaikyt pana siais laikais susirast? Ha, nejuokinkit. Rasi normalia pana ji jau bus uzimta, o ka su kitom spakliuotem daryt? Gi nenuvesi su savo bmw i kluba pasitusit, nes kisenese vejai svilpauja ir net bmw neturi. Neparasysi sms uzsipuls, kad su kitom bastaisi. Ko nors nenupirksi, zys kelias savaites. Kiek norit jus cia rekit, kad neteisybe, bet kaip bebutu gaila, tai yra teisybe, nors ir bijot ja pripazint.
noname33 nuotrauka
noname33 prieš 4434 d. Atsakyti   
tai buk pedikas ir piskis i sikna ir nebus tau nei viena sterva ar kokia belenkokia :D arba jau esi gaidukas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
nu bet kad kartais ir patys baxurai i kuklias neziuri...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
Ant ko gaudai tas ir kimba ir poto nereikia ce visi vyrai kiaules ...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
# 25nu bled nesake kad visos iki vienos akis prassiplauk
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
Nors čia rašė,kad VISOS iki vienos.Tai tikrai: išsitrink sau galvą ir eik velniop. Kaip bebūtų keista yra dar dalis mergų, kurios elgias normaliai ir kurios absoliučiai nesvaigsta dėl bernų. Jei tu pataikai bendraut tik su tokiom mergom tai nieks nekaltas, nes tada pats ne ką geresnis pacukas 14ikinis būsi. :) taip,kad geriau tu savo nuomonę sau pasilik ir nevaidink čia kažkokio ohoho. Dundukas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
DEMOTYVACIJOS AUTORIUI

Ka tu parase su viskuom sutinku, siuolaikines panos nesupranta kad pasidazius grazesne netaps.
bet prino iekotojos nesupranta, kad norint surast princa reikia elgtis kaip princesei o ne kaip kurvai.
bet kam rupi jai pasoneje yra patiklus turtuolis.
o aplamai normaliu paneliu yra labai labai mazai tokios yra gal 2 is 100.
beto teisybe sakai pasiziurejus i mamos, tecio klases nuotraukas tai oho kokios panos buvo grazios be jokiu spakliu be nieko, pasiziurejau i savo klases, vienos spaklines fu slikstynes , tokios nebent i darza galetu eit varnu baidyt ir kurmiu gaudyt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
Tas, kuris taip rašė: Eik geriau ant vaikino pimpalo užlipk ir nežliumbk čia
Nuotraukos nėra
duminis prieš 4434 d. Atsakyti   
Na parasyta gryna tiesa apie tas paneles tiksliau vaikus, dabar jos nesuvokia, kaip kitaip galetu save isreikst, sulaukt demesio is aplinkiniu. Ir juk patys visada juos skatiname taip elgtis kalbedami kaip kas ka padare, su kuo dare ir panasiai. Juk tai yra irgi demesys, nesvarbu kaip sneka, svarbiausia, kad sneka. todel jos ipratusios buti demesio centre ir prilimpa nemalonios etiketes (kurvos). Tik kai jau pradeda studijuoti, tie iprociai nepasikeicia, tik sustipreja, o kurios nestudijuoja tai apsivaikuoja anksciau laiko ir gyvena susikta gyvenima su kokiu alkoholiku, na zinoma yra ir barakudos. Na o tos vadinamos moksliukes ir pelytes prazysta po mokyklos ir tampa visu geidziamos, bet vieno prieinamos moterys su aiskiais gyvenimo tiskais ir uzdavinais. Zinoma mes vyrai naudojames tokiomis lengvabudemis, juk niekas taip gerai ju neismokins, kaip gyvent, kaip paciu padarytos klaidos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
#18 visiskai sutinku su tavim, bet ne del to kad buten si karta 13-16 yra ziaurios pacukes. TAIP tikrai yra tokiu ir neviena. Ypac ten kur as gyvenu. Bet suprask, kad jos tokios yra su visais. Ne tik su bernais, ir su kitais pvz: kitom pacukem(ne is to pacio klano), protingais zmonemis, meninikais, suaugusiais ir t.t. galeciau vardint ir vardint. Tai as pavadinciau naujaja prosituciu pamaina. Tai bet kam rinktis tokias???? A? juk orandzine spalva yra ispejamoji spalva! kodel jus manote kelio atsvaitai oranziniai ? kad ispetu zmones! Taigi sia taisykle galite vadovautis ir gyvenime, ten kur oranzine lauk bedos!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
#18 Nu "nedraskau akiu", bet tikrai esi nevisiskai teisus, nu daugiau teisus, bet vistiek. :D Sakai, kad yra normaliu paneliu, bet vistiek toliau stumi. Nu bet yra, jei rimtai tai dabar vaikinai dazniau kaip tik i tokias ir ziuri nei i tas normaliasnes. Nesidazau, nenesioju tokiu iskirpciu dideliu, nes jauciuos nepatogiai kai spokso kiti, ir viskas normoj. Reiskiu savo nuomone visiskai nieko nebijodama, o su tais bmw ir piniginem, tai nezinau, nezinau. :D Nei as pati, nei daug tokiu pazistu, kuriom reiktu kazkokio bmw ir pinigu. Manau santykiuose ne tai svarbiausia, kaip tik norisi paprasto vaikino ir yra tokiu, kuriom vapse neidomu ar kaimietis ar ne, jei patinka tai ir viskas. Cia vieni ant kitu irgi galim belekiek stumti, bet kam to reikia. O "sios kartos vaikinai" irgi nekokie, tik bamba ant normaliu panu, o vat ziurek kokia slykstyne, nu tai nepatinka ir nesakyk, nes paskui jos ir skundziasi pastoviai, merginom skaudu girdeti kai is ju saipos. Nu zinoma yra ir tokiu, kurios seip del demesio trukumo. Nu ir vat. Ir nestumk cia taip ziauriai. Keisk aplinka jei pas Tave tik tokios, "naujos kartos".
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
Šio teksto autoriui pritariu, bet tik iš dalies. Dabar labai reta mergina nėra tokia, kokios čia aprašytas. Tai yra tiesa, liūdna tiesa. Pati esu penkiolikos metų mergina, bet nelaikau savęs tokia. Nesišpakliuoju. Stengiuosi mokytis, kad užaugusi galėčiau pinigus uždirbti pati, ir tikrai nesiruošiu sėdėt maximos kasoje. Neieškau vaikino, turinčio mašiną ir dachūja pinigų, retai lankausi vakarėliuosi ir panašiai. Bet mokykloje vistiek karaliauja špaklinukės vaikštančios kraipydamos šikną ir kimbančios visiems populeriasniems vaikinams ant kaklo. Šlykštu ir šiurpu į tai žiūrėti. Na, o vaikinai sekioja joms iš paskos ir bando pakabinti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
ohoho nesitikejau, kad mano komentara, kaip demotyvacija ides :D GERAI, ATSIPRASAU, NEVISOS JUS TOKIOS, YRA TIKRAI NORMALIU PANELIU, bet tokia rast, tai tas pats, kas adatos sienos kupetojes ieskot. Beto esme tokia, kad cia apie naujaja karta merginu kalbejau, 14-17 metu, jaunesnes ar vyresnes. Kaip vienas zmogus sake, kad merginos baigia apsimetinet princesem, kai pradeda gyvent ant savo siknos, paragauna tikro gyvenimo ir supranta, kad princai su nauju bmw ir stora pinigine ju nemyles. Tada ir tiks studeciokas vos gala su galu suduriantis ar paprastas bachuriukas is kaimo. Tokios galvoja, kad visa gyvenima gyvens ant kazkieno sprando, galvoja va dabar tevai islaiko, o paskui pasispakliuosiu veideli ir koki piniguociu nusikabinciu. Kita problema yra, kad tokios ir neisauga is tokiu princesiu, o perauga i barakudas. Uztenka mokykloj paziuret, jau nuo 7 klases spakliuojasi, kad tik koki pacuka pakabint su bmw. O tie kaip durneliai susibendrauja su jom, papi** ir palieka, o paskui tos verkia, kad visi vyrai kiaules. Tai yra blogai, labai blogai. Juokas ima, kaip devintokes per kolidoriu eina papus isvertusios, veidas rudas, rankos baltos ir tipo ahujenos mergos. Ir vapsie ka jus ten darot su tais telefonai, klasej sedi kaip raso kazka taip raso, pertrauka - kaip rasot taip rasot, nepaleidziat tu telefonu ne minutei. Jau ziurek fb statutas "in ralationship with pacukas su bmw", o po savaites "single" ir prasideda litanijos "as laiminga o tau laimingai" "as tiesiai o tu nac***i" ir panasiai, nu zinot skystalai tokie. Ir tokiu daug, labai daug. Nu aisku tokios ir sakys "as ne tokia kaip visos". Nu nepykit mergos, bet gyventumet ant savo siknos, o ne ant kazko kito, tai ir nevaidintumet tokiu princesiu napasiekiamiu. Nepatinka bachuras tai ir sakykit i akis, kad nepatinka, o ne su kitom toletuose sulinde apkalbinekit ir gandus nesiokit. Taiva, tai skyriau jaunajai kartai ir visu nelaikau tokiomis, atsiprasau dar karta. Jei mylit bachurus tai ir mylekit, o ne verkit, kad nepaskambino ar i pasimatyma nepakviete. Kaip ir sakiau, paziurekit i savo tevus, garantuoju, kad kiekvienas tevas nebuvo pasiturintis, kaime gyveno, bet ir moterys buvo kitokios, mylejo vyrus tokie kokie jie yra. Jusu motinom nereikejo spakliuotis veidu, kad vyrus suviliot, uztekdavo grazios sypsenos ir vyrai jau susileisdavo. Ir siaip pavartykit albumus tevu, pamatysit kokios mamos buvo grazios ir be spakliaus, nei paluku dazyt reikedavo nieko. O dabar, tie veidai spuogais nuseti, patine, paakiai uzkrite nuo nezinia ko ir dar ant veido spakliaus prisivaro, uzsimeta kokias aptemtas kelnias, bliuskute, kad papai matytusi ir eina i tusus medziot kitu durniu pacuku. Prisigeria, tai ir tam paciam tuse pasirurina. Kas is tokios jei ji taves nemyles, o tau ji bus tik sekso saltinis. O cia tos kurios labai pyksta ir drasko man akis, kad taip parasiau, tai garantuoju, kad tokios pacios spaklines pasikelusios stervukes esat, tik nenorit to pripazint, nes kur gi, neprestizas cia tiesa pripazint :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
haha
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
kiekvienoj klasėj/mokykloj yra grupelė pavadinkim taip populiarių merginų ir tai grupelei nepriklausančių. vaikinai laksto paskui tas populiarias, nes taip daro visi, t.y. elgiasi kaip avinų banda. aišku tos populiarios, gaudamos tiek dėmesio užriečia nosis ir sako jiems 'next'. tada tie verkia, kad visos panos yra išpindėjusios. kas įdomiausia, praktiškai kiekvienam vaikinukui patinka ir kažkuri iš nepopuliarių panelių, bet jie tą savo simpatiją ignoruoja, nes matyt nelygis, ir tik praėjus keleriems metams išdrįsta pasakyti, o žinai tu man patikai tada ir tada :) na bet sorry, tokie skystablauzdžiai nepatinka nei toms populiarioms, nei toms nepopuliarioms.
kitas momentas yra tas, kad krūva vaikinų lenda į subinę toms 'stervoms', kad tik su jomis permiegotų. patys giriat tuo išvirtusius papus, išdažytą veidą, atsakot į jų virkavimus facebooke, t.y. duodat joms tai, ko jos ir siekia - dėmesį. jos manydamos, kad iš tikrųjų yra tokios nerealios, taip elgiasi ir toliau. jei visi klasiokai nepadlaižiautų tokiai 'stervai', o draugiškai visi kartu pasakytų, kad ji atrodo apgailėtinai/kaip kekšė etc., ji tikrai pasikeistų. na bet yra paklausa, yra ir pasiūla ;)

www.demotyvacija.lt/geriausi/visi/filter_week/netrukdyk-kitiems-dziaugtis-savo-gyvenimais-1513188.html paveiksliukas pamąstymui.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
Matos , kad panelė pūtė ragą ir pas kitą nulėkė dėl to , kad nevertino jos nei kiek. :D yra dalykų kurie yra tiesa , bet stipriai suaštrinta ir šlykščiai išsireikšta. ir vapše Tfu skrepli ant tokių kaip šiuos žodžius rašiusį "padarą" .. Išmokim savo nuomonę pasilikyti sau, susitvarkyt gyvenimą taip , kad nebūtum su tais žmonėm kurie tau nepatinka ir viskas bus okei, o ne skelpt čia . ;)
d3du nuotrauka
d3du prieš 4434 d. Atsakyti   
Patys ziurit i tokias lengvabudes,prisispakliavusias mergas,o paskui verkiat ir ant visu,ir normaliu, merginu varot.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
#10 14-17
Just sayin'
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
Jetus... Siaip tai is dalies tiesa, bet tai jau tikrai ne visos. Didžioji dauguma. Man pačiai yra 17m ir aš matau kas vyksta tarp mano bendraamžių, yra šlykštu kai nuvaro paneles į " plotą" prasiduoda su penkiais ir sako: o kas man jaunai. Atsakymas toks, kad už poros metu dirbsi stoty, ar pastovej verksi, kad visi tik papist nori tave. Apgailėtina, bet taip jau yra, taciau niekada niekada negalima kategoriskai sakyt, kad visos tokios, nes taip tikrai nėra. Yra nemažai paneliu, kurios mokos, galvoja apie ateiti ir svajoja apie princa ant balto zirgo, kuriam patikes savo meile. Taigi, vaikinai, taip pat kaip šis vyrukas pareiškė savo nuomone apie jo manymu " stervas" taip pat ir aš galiu parasyt apie " princus" ant balto zirgo, is kuriu daugelis yra loxai:)))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
#9 tu ir gėjus. ;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4434 d. Atsakyti   
kalba eina apie 13-16m panas, sutinku visiškai 100% man gėda tokias paneles, arba kitaip špakliaus maišus su prieky paraloniniais papais matyt.
Rodyti daugiau komentarų (50-59)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų