"Aš nežiūriu teliko!" - ir šiuos žodžius išdidžiai - taria žmogus, kasdien 12 valandų praleidžiantis prie kompiuterio

2015.02.23 patalpino Agnushka
  • 23
2
televizoriaus, ziurejimas,telikas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3315 d. Atsakyti   
prie kompo sedintis zmogus net ir tuose paciuose zaidimuose lavina reakcija, uzsienio kalbos zinias, stimuliuoja smegenis kad gautu malonumo hormono, bendrauja su zmonem is viso pasaulio ir diskutuoja ivairiausiom temom, suzino dalyku apie skirtingas salis is skirtingu zmoniu, galu gale kai nelosia su kompu tai skaito visokius su mokslu/technologijom susijusius straipsnius, pasiskaito naujausias zinias, gali labai prieinamai ir greit pasiziuret kokiu idomiu video ar dokumentikos ir pan. Ir tie kurie mokykloj shuudo nemala ir suderina mokslus su kompu turi kur kas didesni IQ negu tie, kur gryze is darbo isijungia TV ir ziuri koki nors supista Muchtaro sugryzimas arba Ekstrasensu musis arba TV pagalba.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3321 d. Atsakyti   
Ir toks zmogus aukstesnis nei kuriem plauna smegenis per tv o per pc nuo zmogaus priklauso ar atsirinks teisingai, bei tlf tas pac kas pc siais laikais, Jai prie pc sitiek laiko praleidi ir ne tik zaidi zaidimus esi zymiai aukstesnis uz tv ziuretojus nes ismoksti kasko naudingo nekalbu apie tuos kur kasdienuose tinklarasciuose kimarina kur kas nusiperde ziuri... ar ziuri tv programa per pc... o dabar televizija zlunga del kitu technologiju del to ir kuriamos motivacijos kaip sios.... bei jai nesidomesi technologijom taip ir liksi prie lempinio nespalvoto tv ir sakysi man geriau nei hd, zodziu tv darbuotojam reikalingas darbas......

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų