Niekada nepasitikėk žmogumi - Kuris per gyvenimą yra perskaitęs tik vieną knygą

2015.11.14 patalpino Agnushka
  • 77
17
knyga,svietimas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: knyga, svietimas


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
SoupMeistah prieš 3046 d. Atsakyti   
Nori laimėti šaunių prizų be jokio darbo?! Tereikia kasdieną atsakyti į vieną paprastą klausimą ir vos tik už 30 taškų gali atsiimti 16gb atmintinę! Sudomino? Tuomet registruokis gokano.com/ref/exWcODzb
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3056 d. Atsakyti   
#15 Nuoširdžiai siūlau paskaityti Koraną ir Suną, kuriais remiasi kiekvienas musulmonas ir jų radikalai - ISIS. Iš pirmos pažiūros - tai taikūs ir gėrį žadantys taisyklių rinkiniai, bet tik patiems musulmonams. Islamo šaknys visada buvo prieš kitątikius ir tai nepakito iki šiol. Kol ISIS nesukurs pasaulinio kalifato su vienu tikėjimu, tol jie nenurims. Suna sako, kad jei tu nepriimsi islamo tikėjimo iš 3 pasiūlyto karto, tau gali būti nukertama galva.

Tai priimi islamą ar atsisveikini su galva, #15?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3056 d. Atsakyti   
Tai tie IS, ne kroraną skaito,o kažkokią perfrazuotą fantastinį kūrinį, o įdiegtos naujos tiesos yra ne kas kita,kaip tikrai veikiantis masinis smegenų plovimas. Ne veltui tą religija prievarta diegiama ne itin apsišvietusiose šalyse.

O korane yra daug panašumų su krikščionių testamentais,yra panašumų su Krišnuizmu, budizmu. Esmė tame,kad tikėjimas moko, kaip gyventi,kad būti geresniu žmogumi. O čia ne tikėjimas, o kažkokią anomalija
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3056 d. Atsakyti   
Įsivaizduokit,kad kas paima bibliją originalo kalba,ir ją "išverčia" tokiom tiesom,kad būtų patogu kontroliuoti žmonės, ir tokiu būdu auginti žiaurių ir nieko nebijančių karių armiją, kai "tikintiems "draudžiama šviestis,kad nesužinotų tiesos,o žiniški jausmai būtų paslėpti
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3057 d. Atsakyti   
Kažkaip vaydami ant musulmonu kiti pamiršta inkvizicijos laikus...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3057 d. Atsakyti   
Kartais ta esama,ar taip vadinama"religija"jau taip sureikšminta,kad pats elementarus žmogiškumas lieka šūdo vietoj.Prisidengia kažkokiu dievu ir maždaug"mes ištikimi savo tikėjimo sekėjai,mes darom ką norim,o jūs šetono vaikai,drebėkit".Klausimas,kas doresnis-kitaip mąstantis,padaręs kokią nedidukę nuodemėlę,bet realiai nieko nenuskriaudęs,ar tas,kuris tokius"nusidėjelius"šaudo,karia,degina gyvus ir t.t...
Catenas nuotrauka
Catenas prieš 3057 d. Atsakyti   
Kiek metų prireikė krikščionybei, kol Senąjį Testamentą nustojo taikyti kaip kodeksą?
Nuotraukos nėra
pfd prieš 3057 d. Atsakyti   
#9 Ne dėl kultūrinių skirtumų, o dėl žmogiškos prigimties. Dėl visų blogybių kaltas žmoniškas godumas. Kalbama ne tik materialiems dalykams bet ir valdžiai. Kultūriniai skirtumai tai tik atspindžiai to kaip tai bandoma pasiekti. Vieni pasitelkia religiją, kiti rinkos ekonomiką, treti žmonių išnaudojimą, ketvirti beribį išteklių išgavinėjimą ir tt. Bet visko prigimtis viena - GODUMAS.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3057 d. Atsakyti   
Aš tik galiu pasakyti tiek, kad laukia žiauri šikna su tuo musulmonų reikalu. Tą numatė ir daugelis istorikų, kurie seniai minėjo, jog globalizmas yra graži idėja (kaip ir Lenino idėja buvo graži), bet neįmanoma. Neįmanoma dėl LABAI didelių kultūrinių-religinių skirtumų. Deja, valstybių lyderiai kaip visad spjauna į mokslininkų išvadas ir priima sprendimus, kur labiau pinigais kvepia. Pas arabus daug naftos..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3057 d. Atsakyti   
Realiai aš iki šiol taip pat buvau nieko prieš bet kokią religiją, bet ši prieštarauja pati sau. O atsiradus bet kokios tiesos prieštaroms, galima sukurti daugybę interpretacijų. Kaip ir remiantis šiuo Korano skyrium. Iš principo musulmonai gali daryti, ką nori (juk jų kelias yra vedamas Alaho), o kas jiems stoja kelia, tie yra prieš Alahą. O ką sako Koranas? Kas siekia karo prieš Alahą, tas vertas nužudymo. Būtent šiuo principu ir susikūrė visos ekstremistinės grupuotės.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3057 d. Atsakyti   
Koranas 5:33

Indeed, the penalty for those who wage war against Allah and His Messenger and strive upon earth [to cause] corruption is none but that they be killed or crucified or that their hands and feet be cut off from opposite sides or that they be exiled from the land. That is for them a disgrace in this world; and for them in the Hereafter is a great punishment.

Nėra Islamas nekalta religija. Gilios religijos šaknys vis tiek siekia kovos prieš kitatikius. Jei nenori kariaut su jais, tai tokiu atveju geriau JOKIŲ reikalų su islamistais neturėti. Europa dar sugalvojo prisivežt jų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3057 d. Atsakyti   
#5 "Kai kur"
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3057 d. Atsakyti   
#4 Kai kur koraną būtina mokėt. Tai gyvybės arba mirties klausimas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3325 d. Atsakyti   
As manau kad jie ir tos neperskaite patys
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3326 d. Atsakyti   
#2 tai juk ne be reikalo stumia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3327 d. Atsakyti   
Ir vel stumiat ant religijos o po to stebites kodel musulmonai pikti
Gyvenimo_Budas nuotrauka
Gyvenimo_Budas prieš 3327 d. Atsakyti   
Nemanau ar tai vienintelė jų perskaityta knyga.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų