Ji išrinks - Mano rytojaus šukuoseną

2011.08.14 patalpino zilwis777
  • 153
13
sukuosena
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: sukuosena


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Punceka nuotrauka
Punceka prieš 4632 d. Atsakyti   
#10 O jeigu suvesi į google „prikolai“? :) Daug kur taipogi bus parašyta - geriausi prikolai, žaidimai, muzika ir t.t. Iš pradžių kai tik atsirado ši svetainė, ji buvo tokia vienintelė, visiems naujovė ir neturėjo sau lygių, todėl šioje srity, buvo kaip geriausias humoro portalas. Netgi gavome Login 2010 apdovanojimą, už geriausią humoro portalą internete ir buvom dar nominuoti į Top 5 geriausius Lietuvos psl, įskaitant delfi.lt ir t.t. :)
Dabar, kai tai tampa kasdienybe, visi jau atsižiūrėjo, atsigyveno demotyvacija, kas išėjo, kas nauji atėjo (viruso efektas, kur tik kas gero atsiranda, iškart visi normalūs sulekia, po to iš paskos ir vaikai).

O šališkumas/neutralumas čia jis visada ir yra, paaiškinimai surašyti apačioje. Tik labai išveda iš kantrybės lietuvių „kultūringumas“ komentaruose, nesuprasdami ką rašo, svarbu rašyti, paloti ir vėl grįžti į būdą.

O dėl tų emo demotyvacijų ir kitų nesąmoningų demo, tai mes blokuojame. Iš pradžių ištriname, jei ir toliau kone spam'o būdu kelia, tai blokuojame. Norime palaikyti padorų turinį ir nepatikrintose demotyvacijose. Tik nesuprantu, kodėl žmonės kuria demotyvacijas sekdami nepatvirtintų demo pavyzdžiais , tiek nesąmoningom mintim, antraštėm, paveiksėliais :/
Pirmyn nuotrauka
Pirmyn prieš 4632 d. Atsakyti   
Tai kad bet koki prikola beismesit vistiek jis jau kaskur yra buves ir kai kurie jau gal net turi isisaugoje komentarus su zodziais buvo, sudas, sperma. Toks ju gyvenimas tai ir mato. Cia nepasitenkinima reiskia pora nesubrendeliu, o vaizada sudaro baisu. Sukurkit ka savo, bet matyt be spermos ir sudo nieko nesugebat sukurt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4632 d. Atsakyti   
iš pirmo sykio pamačius komentarus, jau galvojau wtf, negi čia dėl tos pagalvės tokioss diskusijos užsivedė;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4632 d. Atsakyti   
Punceka, viena pastaba tik tai kas užkliuvo man pačiam. Į google vedant demotyvacija.lt išmetama taip:

"Demotyvacija.lt – geriausi lietuviški demotyvatoriai, anekdotai ir ..."

Taigi prieštara atsiranda tarp puslapio iniciatorių bei pačių moderatorių. Piešiamas vaizdas kaip geriausias, o toli gražu taip nėra :)

Daugiau mažiau tavo apibendriname yra išlaikytas šališkumas, kas turėtų būti būdinga kiekvienam moderatoriui.

Na ir šiaip pasiūlymas, jog taikyti griežtesnę tvarką.

Taip pat kitas pasiūlymas, už masiška iš eilės EMOtyvacijų kūrimą irgi duodamos atostogos. Čia ypatingai būna niolikinėms malalietkoms ateinančioms išlieti savo nuoskaudas, kai jas kas įskaudina ar tiesiog išduoda ir meta. Ir kodėl žmonės nepasinaudoja psichologų pagalba, to niekaip nesuprantu, ypač tų paauglių.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4632 d. Atsakyti   
Glava plaukit kiekviena diena ir nebus nesamoniu,..
Freja nuotrauka
Freja prieš 4632 d. Atsakyti   
Galit sakyt visa tai nesakę, niekam nedaeis vis vien :)
Punceka nuotrauka
Punceka prieš 4632 d. Atsakyti   
Čia atsakymai į visus klausimus, kad pagaliau baigtųsi nesąmoningi klausimai ir visiems viskas aišku būtų. Bet manau, niekas iki galo nepaskaitys ir toliau savo varys. Taip tik įrodydami, koks jų IQ. Vareva, labanakt. :)
Freja nuotrauka
Freja prieš 4632 d. Atsakyti   
#5 kodėl tiek daug kalbi? :D
zilwis777 nuotrauka
zilwis777 prieš 4632 d. Atsakyti   
#2 Cituoju:
"Punceka prieš 20 valblokuoti IP ištrinti Atsakyti #32
#27: Peržiūrimos visos nepatikrintos demotyvacijas ir visų. Mes neinam per kiekvieną demotyvaciją ir nežiūrim, kas ją sukūrė ir pan., mes žiūrim patį turinį ir mums visiškai vienodai, ar tai sukūrė tik ką užsiregistravęs žmogus, ar koks senbūvis. Tačiau, jei nebeturime demotyvacijų kaupo/atsargų, pirmiausiai ieškome pagal reitingą, o antroj eilėj - pagal pasižymėjusius vartotojus, kurie dažnai pastebimi, kaip originalesnių demo kūrėjai.

#28: O kur buvo parašyta, jog mūsų yra geros? Mūsiškės galbūt daugumai netinka, nes paviršutiniškai į jas pažiūri ir ima keiksnoti. Mat, visi nori demotyvacijų prasmės, jog būtų padėta ant lėkštutės, tokius lėkštus paveiksliukus/antraštes. O kai jau imi sukti link sarkazmo, pašaipos, ironijos paslėptos, jau smegenys nebemąsto ir pirmas dalykas ką reikia padaryti, tai yra iškeiksnoti autorių, moderatorius, adminus, puslapį ir visą Lietuvą. Retoriškai, jei nesupranti fizikos, ji nėra dėl to kvaila/kalta?
Ir mes neaukštinam savų demotyvacijų, juk turim ir per 100, 200 bei nepatvirtintų demotyvacijų, tačiau tai yra mūsų vienas iš darbų - kurti kuo geresnes demotyvacijas (kartais pavyksta, kartais ne, nesame robotai). Būtent dėl to, šio puslapio savininkai ir ieškojo žmonių, jog užėjus juodoms dienoms, moderatoriai galėtų išlaikyti puslapį (ir tai nėra anokia vartotojų diskriminacija). Supraskit tai.


Taip, mes esam lygūs ir prisiekiam viskuo, jei tik būtų kuriamos geros demotyvacijos, mūsų čia net nereikėtų ir pakaktų vos vieno, dviejų moderatorių komentarams prižiūrėti! O dabar apie tai plačiau:
Mes kaip vartotojai, jau čia esame nuo praeitų metų vasaros pradžios. Kaip moderatoriai - nuo lapkričio - vasario mėnesių. Kiekvieną rytą/dieną/vakarą/naktį tenka peržiūrėti vidutiniškai 300 naujai/senų įkeltų demotyvacijų. Taigi, kaskart žiūrint demotyvacijas, ima visos susilyginti, niekuo nebeišsiskirti, tampa vienodomis ir nebeužkabina taip, kaip kadaise. Todėl vis komentaruose raginame kurti originalesnes demotyvacijas, nekopijuoti minčių, nekopijuoti iš kitų puslapių ir t.t. Tad, tai, ką mes matome nepatikrintose - yra daugiau/mažiau vaikų - paauglių kurtos „demotyvacijos“ (10-17m.). Tam, kad šį vidurkį pakelti, jog lankytųsi vyresni žmonės 20+ ir jie patys kurtų, reikia atsisakyti vaikiškų demotyvacijų. Į tai įeina:
Demotyvacijos apie meilę
Demotyvacijos apie draugus
Demotyvacijos apie jausmus
Demotyvacijos apie prisiminimus
Demotyvacijos demotyvuojančios jau įkeltas (tuneliai)
Demotyvacijos apie vaikiškus principus (dažniausiai tos, kurių autorės yra merginos ir kuria apie tai, jog save iškeltų į aukštumas ir pasijaustų tais žodžiais geresėm (nusivylusios būsimos namų šeimininkės)
Ir t.t., ir pan. Manau pats supranti, apie ką kalba eina.
Kitas pastebėjimas, vartotojai nusivažiuoja (aišku, dėl mūsų atlaidumo), nes tai jau tampa filosofovacija, ne DEmotyvacija. Jau imam, žmonės užmiršti ką tai reiškia. Na, bet galbūt, tokia demotyvacijos atšaka žmonėms yra priimtinesnė. :/

Kas liečiant tuos kūrėjus, kurie kuria geras ir mes jas sukritikuojam ir taip atimam ūpą kurti toliau, tai ... šiek tiek klysti.
Mes maždaug jau turim tų vartotojų sąrašą galvoje ir jei kokią kritiką ir duodame, tai tik draugišką su patarimu. Mes jų anaiptol nenorime prarasti ir kartais pataikaujame praleisdami į mūsų standartus netelpančią demotyvaciją, jog iš čia kuo tik mažiau pabėgtų. Reikia judėti pirmyn, demotyvacijos keičiasi, lygis jų kyla, jau žmonės nori vis kokybiškesnių ir kokybiškesnių, nes tokias ir panašias demotyvacijas čia matomos kiekvieną dieną: tiek apie merginas, tiek apie špaklių, tiek apie moteris-vaikinus, tiek apie tikrą draugą, tiek apie jausmus, tiek apie kasdienines teisybes, noliferius ir pan. Jau tai ima pabosti ir mes reikalaujame neužsistovėti ties tuo, o spirtis į kitas kryptis, ne tik apie žmogiškas savybes ir pan. Juo labiau, jog lankytojų 61% sudaro merginos ir 39% vaikinų. Tad, automatiškai dingsta visi klausimai, jog kodėl čia matome labiau emociškas demotyvacijas, negu tas, kokios čia ir turėtų būti.

Dabar, paaiškinsiu kaip patvirtinamos demotyvacijos, jog nebekiltų pašalinių klausimų, jog modų patvirtina, o paprastų userių - lieka už borto.
Kiekvieną rytą moderatoriai/adminas peržiūri vėl iš naujo sukurtas demotyvacijas.
Moderatorių f-jos: Jie gali tik SIŲSTI PATVIRTINIMUI demotyvacijas, jų tvirtinti negali. Kas būtų, jeigu kiekvienas iš 10-ies modų panorėjęs, ims tvirtinti sau atrodančias patinkančias demotyvacijas? Jovalas. Todėl, yra adminas, kuris kelioliką kartų per dieną peržiūri atsiųstas demotyvacijas patvirtinimui bei pats dažnai dalyvauja demotyvacijų atrinkime/antraščių tobulinime, pasitarimuose su moderatoriais ir viskuo kitu, kas liečia demotyvacija.lt.

Taigi, iš pradžių jos peržiūrimos ir atsiunčiamos kaip kiekvienam patinka. Antras etapas yra, kuomet demotyvacijų paieška yra vykdoma pagal įvertinimus (demotyvacijos; facebook'o). Demotyvacijas balsai yra taiklesni (pagal kokybę), paieška pradedama nuo 2-3 balų. Iš tų demotyvacijų, atrenkamos su logika nesikertančios demotyvacijos. Visada užbėgame į priekį ir numatome vartotojų komentarus, jog šita bus šūdas, nes čia prasilenkia su logika, šita per silpna, nes niekam nepatiks, o tai tiesiog faktas, ne demotyvacija ir t.t. Tad tame kelyje pasitaiko labai daug besikartojančių EMOtyvacijų, geri paveiksliukai, bet visiškai banalios antraštės, pvz.: „ar ir tau taip būna?; O tu dar prisimeni?“ ir pan. Mes kiek stengiamės, tiek išmąstom kokią nors daugiau demotyvuojančią antraštę, tačiau jei ne - tuomet net ir demotyvacija surinkusi per 10 demotyvacijos įvertinimų, nedrįsta ranka jos tvirtinti, nes tai tiesiog per pigu ir galiausiai liksim kalti, jog šūdą praleidžiam. Priekaištai, jog tvirtiname „random“ būdu, yra iš piršto laužti. 90% demotyvacijų yra atrenkamos pagal balus, ir tik 10% pagal moderatorių/adminų nuomonę, jog ji yra išties gera, nors ir dauguma jų nesupras.

Moderatorių demotyvacijos VS vartotojų:
Moderatoriai kaip ir visi kiti lygūs vartotojai įdeda demotyvaciją ir palieka kauptis balams. Jei balai yra palyginamai aukšti, pažiūrėjus į demotyvacijos/fb balus, valio, greičiausiai daugumai vartotojų patiks. Jei totalus šlamštas nėra, jei nesupras bet mintis yra išties stipri, turės labiau pasistengti galvojant. Lygiai tos pačios taisyklės galioja ir vartotojams, + aukščiau išvardinti reikalavimai tiek mums, tiek jums.
Be kita ko, kaip jau minėjau, mūsų darbas yra kurti demotyvacijas, netgi pagrindinis. Ir mes imame kurti, kai jau nebeįžvelgiame geresnių, o takelis demotyvacijų - spaudžia.
Be viso šito, visiems užeina „juodos dienos“. Tiek mums, tiek jums. Ar tai niūrus oras, ar tai renginiai, savaitgalis galų gale, tomis dienoms demotyvacijos kuriamos silpnos. O kadangi dabar yra vasara/vasaros pabaiga, nebuvo galima tikėtis gerų demotyvacijų, nes dauguma lankytojų atostogauja, būna su draugais ir t.t., (17+). Tad mums lieka daugiau mažamečių vartotojų, kurie mėgina kažką sukurti ir t.t..
O kai lieka tik toks kūrėjų ratas, deja, bet tenka patvirtinti ir silpnesnes demotyvacijas, ne tokias, kokių mes norėtume ar jūs. Visgi, tai yra vienas katilas į kurį pilate ir iš kurio valgote.

Nuo rudens vidurio, bus daromas puslapio atnaujinimas. Pradedant nuo PM žinučių ir baigiant pačių vartotojų siūlomis antraštėmis (nebūtinai kuriant patiems demotyvacijas). Manome, jog tai pagyvins demotyvacijų eigą, kūrimą ir kokybę. Keliant kokybę - daugės vartotojų išbandančių savo jėgas (vyresnieji). Tad su laiku, tikimės, jog bus tik geriau. O kol dabar vasara, nėra ko kumščiu grūmoti.

Ir „labai_rimtai“, jei tu užsiregistravęs tikru emailu, mes tau parašysime, kodėl viena ar kita demotyvacija nėra patvirtina. Bet tik kada, kuomet turėsime daugiau laiko. Nes pats matai, sėdime čia ir naktimis (3:40), jog sudėti jums kuo geriausią turinį ir keliamės 7-8 valandą, jog apeiti visus kampus ir paruošti naujai dienai.

Tad pabaigai noriu pasakyti, jog nepyktumėt ant mūsų, jog jūsų atžvilgiu mes esame patys blogiausi, tačiau pasinertumėt ir į mūsų kailį. Mes puikiai suvokiame, jog kiekvienas, kuris sukuria demotyvaciją, jaučiasi taip, tarytum būtų pati geriausia, bet realybė yra kitokia. Negana to, kiekvienas priimtas moderatorius iš pat pradžių keiksnojo demotyvacijas, kol galop nebuvo priimtas ir po 3 dienų paklaustas, - ar nepasikeitė nuomonė apie demotyvacijų ieškojimą, tvirtinimą, ir be abejo - jis su pripažinimu, atsakė teigiamai. Netgi aš (jei netingit, užeikit į pačius pirmus mano komentarus), buvau skeptiškas, sarkastiškas ir pan., kol netapau moderatoriumi ir nuomonė visiškai pasikeitė.
Galiausiai, jei norime turėti geriausią lietuvišką demotyvacijų puslapį, turime patys stengtis dėl jo, nes jis tik dėl Jūsų ir laikosi, ne dėl mūsų ar kitų žmonių."
Freja nuotrauka
Freja prieš 4632 d. Atsakyti   
aš neleidžiu pagalvei rinkt man šukuosenos :P iš jos ne koks stilistas :D
negaidys nuotrauka
negaidys prieš 4632 d. Atsakyti   
#2 sita demo dar normali
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4632 d. Atsakyti   
čia tas pats kai seime "mes tikrai nevogiam" bet milijonai dingsta kažkur, čia tas pats "mes tikrai savų demo netvirtinam" ir dar jie bando p***st mums prota
Luks nuotrauka
Luks prieš 4632 d. Atsakyti   
haxxoriuxx jis yra ¬¬

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų