Uoj - ne - Tik pasirodė, kad karšta.

2013.12.04 patalpino AlausPakelis
  • 15
3
salciute,karsta,salta,mergina
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3767 d. Atsakyti   
#2 Nezinau is kurios vietos tau asaros teka, bet nieko cia graudaus nera. Humoras be pykcio, palyginus svelnus ir sukeliantis sypsena. Kas "Graudu" tai zmoniu polinkis sureiksminti savo komentarus zodziais, kaip "graudu" ir "apgailetina" ir "man jusu gaila" (labai originalu). Lyg taip butu atsiribojama nuo "heiteriu", lyg butum auksciau ju, kazkuo geresne. Nors sie zodziai is tiesu niekuo nesiskiria nuo paprasciausio "eik nx". Tad eik nx, Ruta.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3767 d. Atsakyti   
Siaip tai lempa, o ne demotyvacija. :D net neturi ka rimto pagrysto pasakyti. Bande uzprikolint , bet va nesigavo. :) Labiau graudu nei juokinga kai tokias pievas trylikameciai visokie raso. Atrodo visi tokie kupini pykcio ir nori issiliet ant svetimu. :P Shame on you.
Nuotraukos nėra
nekazkaz prieš 3767 d. Atsakyti   
Jei rodosi reikia žiegnotis...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų