Prie ruso - Buvo geriau.

2014.03.15 patalpino vnz3
  • 61
12
rusija,dubai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: rusija, dubai


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2930 d. Atsakyti   
#4 O tu apie zigulius tylek... jie buvo geresni nei siuolaikiniai BMW skirti sumazinti pasaulyje populiacija, taip kad saaa mielas pienburni nes niekam neidomios tavo isgalvotos zinios apie technika:)))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2930 d. Atsakyti   
#2 Patys bl nuo to pacio plugo kile esam, patys ubagai esam, o jau issivaizduoja EUROPIECIAI gi ahujeni blt nejuokint tu pasaulio, pas mus dar irgi visus Sovietiniai daugiabuciai stovi, ir tai vilniui pora aukstesniu namu pastate fsio issivaizduoja Amerikonais nhj geda esi supranti taip kad nekiauksek kaip kale
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3679 d. Atsakyti   
Objektyvumo dėlei... kad tai nevisai tiesa, nes Maskva ir kiti didieji miestai stipriai pasikeitė nuo 91-metų, tačiau rusija tai netik didieji miestai, tai didžiulė teritorija, kuri, kaip ir demo sako, nesikeičia dešimtmečius, yra miestų prie kurių gali privažiuoti tik vasara ir tai jai meškos neužpuls :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3679 d. Atsakyti   
esme kad visi mato bet nebuve ten ar ten
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3680 d. Atsakyti   
#7 Blogai mato tipo?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3683 d. Atsakyti   
Rusai jūsų net neįžiūri, mažiau kiauksėkit, nes niekam net neįdomu :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3684 d. Atsakyti   
Rusai lopai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3687 d. Atsakyti   
Tu rusijos ir lietuvos didi pasiziurek...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3687 d. Atsakyti   
Ruskynas buvo ir bus RUSKYNU ! moderni tauta ? :D gyvena ant turtu tokiu kaip nafta dujos ir t.t. bet vistiek 99% rusykno ubagynas. Tik nereikia pasakot apie zigulius kad betkur pravaziuosi ir patikimi ! abejoju ar nuo vln iki klaipedos pravaziuotum nesugedes su ziguliu :D nesu girdejes kad zigulys butu labai patikimas ! kam tas pravazumas jei lygiame kelyje sugenda.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3687 d. Atsakyti   
#4 Aisku gal ir persistengta su sita demotyvacija, bet is esmes, tai tiesa. Nei ta Rusija labai moderni, nei ka-didieji miestai turtingi, o nuvaziuok 100 km i sona, tai pamatysi 1970 metus :) Jei del auto, tai rusu zmones pirktu uzsienietiskus auto, negu turetu zigulius, tiesiog neturi is ko. O del teiginio, kad jei auto gaminama toj salyje ir ju bus daug, tai vel nevisai tiesa. Teko but Vokietijoje, tiksliau Berlyne, tai pagal auto markes japoniskos labai rimtai konkuruoja su vietinemis. Ai dar, kai pasakoko pazistamas-pernai buvo Kaliningrade, tai sake is vis atrodo, kaip Lietuva pries 15 metu :) Va tau ir Rusija :) Lietuvoje tokios atskirties tarp miestu ir kaimu nera, kaip Rusijoje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3687 d. Atsakyti   
ruskynas kaip buvo muzikynas taip ir liko ! px kelinti metai pas juos kaip ziguliai nesikeicia taip ir zmones bei miestai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3687 d. Atsakyti   
#1 nevisiem lemta suprasti, o dar labiau ne visi tai nori padaryti.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų