Mirtis ateina pati, - o mes už ją dar mokame pinigus

2014.05.05 patalpino TheJokName
  • 19
8
cigaretes,rukymas, zudo,rukalai
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3631 d. Atsakyti   
ak tie pigus narkotikai.....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3634 d. Atsakyti   
apie skystakiausius kalbant, galima prie ju pridet ir tuos kurie kiekviena savaitgali megsta prigert
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3635 d. Atsakyti   
#5 O tokiems kaip tavo supratimu, jau siūlyta #3 komentare- lįsk po traukiniu iškart. Nekenčiu rūkalių, kurie neturi nei kruopelytės valios bent primažint rūkymą ir po to tik sėdi ir diskutuoja, kad rūkyti nėra taip blogai, tai tik malonumas, kad morkos iš maximos kenkia labiau nei pakelis cigarečių ir t.t. Tfu, bloga nuo tokių skystavalių filosofų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3635 d. Atsakyti   
Kiek jum metu noreciau paklaust, komentatoriai didieji. Skaitai ir juokas ima :D. Noreciau suzinot del ko jus gyvenat, del to kad eit i darba ir numirt sunesiojus snikeriu dezutes i lentynas? Kas kaip nori tas taip gyvena, ne visi turi butinai susirgt tuo veziu. Didesne tikimybe susirgt veziu yra kuriant peciu, nei rukant. Jei nezinot tai nekomentuokit geriau.
prodigy nuotrauka
prodigy prieš 3636 d. Atsakyti   
kelintu metu fotke?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3636 d. Atsakyti   
gg. Pagal tavo supratimą, tai kam visai gyvent, rūpintis dėl pinigų, gyvenamos vietos, maisto, šeimos ir t.t. ir t.p., Vis tiek mirsim, tai gal geriau iš karto po traukiniu (jokiu būdu to niekam nelinkiu)
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3636 d. Atsakyti   
#1 Tai negali būti malonumas kai pradeda reikštis visos ligos viena po kitos. Mirtis nebus lengva ir laiminga. Tu apsunkinsi savo šeimyniškius ar giminaičius, kurie tave vežios po klinikas įvairiems tyrimams, budėjimams šalia tavo lovos palatoje taip aukodami savo laiką tiek atostogų tiek darbo metu. Ir visas tas rūpestis bus perniek, nes po didelių kančių vistiek užsilenksi (retas kas pabėgo nuo vėžio). Dar didelė tikimybė, kad tave turės prižiūėti tavo tėvai (kas šiame pasaulyje yra skaudžiausia). Na ar tikrai ta mirtis tokia smagi kaip natūrali?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3636 d. Atsakyti   
vistiek mirsim, kokia prasme tada tausot save, jei tai gali buti malonumas

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų