Ir dar gi mat - Joms princo reikia!

2013.11.06 patalpino ne2rnas
  • 95
21
siuolaikines, merginos,princas -os savaitės demotyvacija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3790 d. Atsakyti   
ubages jobanas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3805 d. Atsakyti   
#19 Pasilaikyk savo mizoginiją sau :)
XXYYXX nuotrauka
XXYYXX prieš 3806 d. Atsakyti   
#16 Taip, ji padugnė. Ir viskas manau aišku, kodėl. Nesportuoja - apsileidus, nemyli nei savęs, nei kitų. Rūko - silpnavalė, nesugeba mesti, visiškai nemąsto. Nemėgsta gaminti - visiškai neatitinka šeimos modelio, greičiausiai būtų prasta žmona ar mama. Sakytum, laužo stereotipus, nerūpi kitų nuomonė, gyvena kaip patinka? Gal, bet čia jau prasideda psichologija ;) Nesunku suprasti, kodėl ir ką daro. Tokie žmonės dažniausiai turi problemų, ar šiaip traumų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3809 d. Atsakyti   
ir siaip, kiek tu paneliu pazistu tai jos visos nori paprasto gerbiancio ir mylincio vaikino, kur cia 'princumas'?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3809 d. Atsakyti   
neistikimos? reiskias ne ten ieskai ir pastoviai uzsilenki ant neistikiimu, gaila. : (
geria? nu as negeriu bet man netrugdo kad kas nors geria, svarbu kad su siaku ir neprigyrdytu saves ar nenukentetu kas nors absoliuciai, o kad geria tai nesuprantu kame blogis.
ruko? tas pats kaip ir apie gerima. nebent butu ziauriu jei tai daro is 'kietumo' bet galiu pasakyti kad panos tai daro nes jom paprasciausiai patinka, taip kaip ir bicam. o kodel niekas nepeikia bicu uz rukyma gerima ir neistikimybe siais laikais?
nesportuoja? nu kad jos ir visais laikais nesportuoja, gal paprasciausiai susiranda sua idomesnes veiklos, jeigu tau svarbu sportuot, tai nereiskiak ad turi smerkt merginas uz tia kad ju pomegiai neusitnka su tavo, ir kodel tik merginos? vaikinai tiap pat nesportuoja.
nenori ar nemoka gaminti valgyti? ismoks kadanors ir tai cia ju asmeninis reikalas. ar as tave smerkiu uz tai kad nemoki ar nedarai? ne. jeigu tu ieskai labai tradiciniu santykiu, tai patikek surasi ta vienintele (is daugelio) kuri mokes daryti valgyti ir patikek, tokiu yra : ) ir vel klausimas, kodel merginos turi daryti valgyti, o nesmerkiami vyrai uz tai kad jie nemoka? nebe akmens amziaus laikai kad pasiskyrsto i medziojima ir seimu islaikyma. visi turi tureti bendru igudziu. ir kaip suprast jos nenori gaminti valgyti? jeigu bus alkana tai pasidarys.
nedirba? na gal kazkada ir reikejo ir merginom ir vaikinam dirbti pries duag metu, bet kadangi visuomene ir technologijos tobuleja... ir kai ji dar studente/mokine tai ka cia aiskinti jai kad neturi darbo, tuo labiau kad lietuvoj sunku rasti darba, o gal tu cia sneki apie siaip buitiska darba? trust me, visos paneles dirba vienu ar kitu budu namie, taip kaip ir vaikinai : )
Nuotraukos nėra
Samara9 prieš 3810 d. Atsakyti   
#15 kai kuriais aspektais taip, bet jūs norite pasakyti, kad jei mergina/moteris nesportuoja, nemėgsta gaminti, rūko- tai ji padugnė? Ir gerai, tamsta, kad ne jūsų. Kažkodėl tolerancija nekvepia.
XXYYXX nuotrauka
XXYYXX prieš 3810 d. Atsakyti   
#14 Jų pasirinkimas, valio, bet tegul nep*sa proto, kai visuomenė šiukšlėm jas laiko. Kartais pasvajoju apie genocidą, bet čia ne mano sritis...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3810 d. Atsakyti   
Vienas atsakymas į tokias demo- KOKS JŪSŲ SUPISTAS REIKALAS? Viskas ok, jei tokios jum patinka, bet ant kitų varyt dėl to, kad jums neįtinka- kvaila. Niekas nesako, kad čia išvardinti pliusai, bet kaip bebūtų- čia pačios panelės pasirinkimas, jos gyvenimas- ji daro, ką nori pati. + dar ką pastebiu- patys vaikinai skundžiasi, kad nėra tokių panelių, o į protingas, paprastas, dėmesio nelabai kreipia. Toliau panų tūsuose ieškokit ir galėsit skųstis kokios jos blogos. Be to, šiais laikais (ačiū dievui) galim patys pasirinkt, kokie norim būt. O tokie mažvaikių bukapročių pasvaičiojimai- tik parodo kiek gyvenimo jie matę. Peace.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3811 d. Atsakyti   
Turiu drauga kuris jiesko nerugancios, nesibastancios, gaminanacios o bendrauja tik su tokiom apie kurias si demo ir sako kad normaliu panu nera, nors as asmeniskai daugybe tokiu zinau ir pati esu nerukanti negerianti ir t.t. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3811 d. Atsakyti   
ziuriu daugumai gaminimas pirmoje vietoje :D as tai sau paneles noriu o ne tarnaites su puodais namuose
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3811 d. Atsakyti   
Tigi čia malaletkų aprašas. Lai durniuoja iki 18, po 18 susitupėt turėtų. o.o
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3811 d. Atsakyti   
kazkur ne ten tu tų merginu ieskai kad tik tokias randi...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3814 d. Atsakyti   
Pasake tobulybes.. Yra tu paprastu panu ko ziurit i tas kurios geria ruko dar kazko daro ar nedaro. Ziurekit savo reikalu ir nesikiskit i kitu. O ir is vyru puses kiek yra nesportuojanciu. Ruko kas antras. Bet bent jau as nesakau kad turiu teise jiem aiskint ka jiem daryt o ko ne. Tiesiog pradek nuo saves o ne rek kokios panos blogos. P.S. netinka merginos susirask vaikina..
mindexz123 nuotrauka
mindexz123 prieš 3815 d. Atsakyti   
Ir dar labai primeta neprieinmas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3815 d. Atsakyti   
Ir dar tiek laiku, apgailetina.. autoriau taip nesiseka su panom ? Nes darant statistika minimum turejai draugauti su 10. Mano aplinkoje tai duok diev.kad nors vienas zodis atitiktu. Ir dar rusiskas zodis, del grozio, ane. Nu bravo ;D demo tiesiog tryksta prasmingumu, taigi vyrukai dabar gyvenat vieni, kam gi dabar reikalinga tokia baisi siuolaikine mergina..;\
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3815 d. Atsakyti   
Stereotipai cia neprieko, o tavo komentaras ciniskas viskas i vienus vartus, ne visi vyrai tokie ir tikiu kad ne visos paneles tokios.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3815 d. Atsakyti   
Eh tie stereotipai...Vaikinas ruko- viskas ok, mergina ruko-slykstu..vaikinas geria-viskas ok,mergina geria-apsaugok dieve nuo tokios...vaikinas turi mergina ir miega su dar 5-kiomis-tikras vyras,mergina turi vaikina ir su kitais miega-nu kurva paskutine...vaikinas nesportuoja-tiesiog grazus ir nesportaves...mergina nesportuoja-tingine paskutine...vaikinas negamina valgyti-viskas ok,mergina negamina-nu ir kas tu per pana...
Man tai asmeniskai laaabai juokinga,poto visi stebisi,kodel merginos tokios,nes patys tokias jas padarote,kiek aplink turi rukancia,gerencia,soliariumine,su priaugintais plaukais ir nagais mergina,tikrai dauguma..o reikiat,kad tokiu nenorit..manot,kad darysit ka norit,laikysit merginas kaip tarnaites ir viskas bus ok,tai,kad ne...kodel manot taip mazeja merginu norinciu gimdyti vaikus,nes joms jau atsibodo,kaip visos pasakoja,kad kai pastojo vyras jas apgaudinejo ir poto su vaiku palieka vienas.Norit geresniu merginu,pradekit nuo saves ir parodykit kokiu merginu istikro norit..:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3815 d. Atsakyti   
visiska tiesa;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3815 d. Atsakyti   
=D, nestumk gi prie viso sito kada nors bus mamom =D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3815 d. Atsakyti   
Kogero panelės nesi turėjęs. Jei nepatinka šiuolaikinės, tai imk 70-metę

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų