Tikėjimas - Graži idėja, reikalaujanti sugebėjimo nematyti žiaurios realybės

2011.07.31 patalpino Synecdoche
  • 56
8
motina,terese,pries,mirti,pripazino,abejones
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3808 d. Atsakyti   
#1 Sveikinu, esi 92132498-asis žmogus, galvojantis, kad turi teisingą dievo suvokimą, nepriklausomą nuo religijos. Tavo "dvasingumas" tėra gražių minčių mišinys, neperleistas per faktų ir kritikos filtrą. Iš ten gali iškapstyti ką tik nori, tačiau tai nesiriš su realybe.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4577 d. Atsakyti   
O kaip tikėsi tuo Dievu, jeigu pasaulyje tiek daug blogybių? Kam mes gimstame, jei paskui vis tiek mirštame? Už ką nuoširdūs, niekam blogo nepadarantys žmonės turi kentėti?
Man dabar toks metas, kai tikrai praradau tikėjimą Dievu. Kaip netikėsi, kai tas Dievas mano artimiesiems suteikė tiek skausmo, vargo?
Tikiu nebent tuo, kad mirusieji artimieji mums padeda. Kažkiek. O Dievu? Jei jis būtų, abejoju, ar pasaulyje būtų tiek nelaimių ir vargų.
Nuotraukos nėra
grafauskas prieš 4623 d. Atsakyti   
Motina Teresė niekam nieko gero nepadarė. Tai buvo motera,. kuri mėgavosi kančiomis. Tai nėra normalu. Fu. Negerbiu jos visiškai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4623 d. Atsakyti   
Kiek čia tikinčiųjų... Baisu.... Bet demo tai super, 10balų... Religija būtent tai ir yra. Nes tikėti dievu kaip visagaliu, kaip meile, kaip teisinguoju ir t.t., yra neįmanoma kai matai realų pasaulį. Kyla klausimas, kodėl vaikai gimsta tam, kad mirtų? Ką jie padarė? Ar taip elgiasi teisingas dievas? Ar tai yra bausmė už praėjusius gyvenimus? Ar tai adekvati bausmė tam, kad nepakrikštijo ir pan.?
Kodėl žmogžudžiai laimingi sėdi kalėjimuose? Sakot nelaimingi? Gerai... Kodėl žmogžudžiai išeina į laisvę, kodėl jiems nenutinka nieko baisaus. Kodėl geri dorovingi žmonės kenčia, kodėl jiems atsitinka baisios nelaimės? Kodėl Afrikoje žmonės gimsta vien tam, kad mirtų iš bado, arba dar į pasaulį paleistų vaikučių, kurie mirtų iš bado?
Kodėl kunigai prievartauja vaikus? Juk jie dievo tarnai, ar aš kažko nesuprantu? Kodėl net ir išaiškinus daugumą prievartavimų tai yra slepiama bažnyčios?
Kodėl buvo uždrausti prezervatyvai? Ar tai normalu XXI a?
Yra daug klausimų, į kuriuos, pateisinant visas baisybes, nesumenkinant pačios religijos, dievo paveikslo, kunigų neįmanoma atsakyti. Tačiau visi užmerkia akis prieš tai... Nors kitąvertus, jei žmonės nuo to tampa laimingesni - puiku.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4624 d. Atsakyti   
#3 Šventvagišką mintį rašant, pirštai susipainiojo.

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4624 d. Atsakyti   
Motina Teresė buvo kalba kaip užsidepresavusi paauglė?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4624 d. Atsakyti   
#1 Nepasakyciau, kad mes tik atsitiktinumas, labiau tik siaip virusas koks ir tiek, o del viso kito tai pritariu :)
Nuotraukos nėra
JancukasR prieš 4624 d. Atsakyti   
Synecdoche, kūrei demo apie SS (Sąmoningus Sapnus) ir dar vistiek galvoji, kad esame tik didelio atsitiktinumo dėka atsiradę "produktai" žemėje ?
Man religijų paišoma idėja apie Dievą ir visą kitą jau seniai yra nebeįdomi.
Žvelgite į dvasingumą ir ten atrasite daugiau tiesos, tai jus išlaisvins.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų