AUDI be QUATTRO - Kaip pana be papų

2013.09.03 patalpino Grizlis22
  • 20
14
audi,quattro,papai,panos
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: audi, quattro, papai, panos


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3188 d. Atsakyti   
#13 vairuok toliau savo kregždė ir mokėk servisam txt kad su ja galėtum važinėtis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3766 d. Atsakyti   
"slykstu zuret" Dar vienas ne kaimietis ir dar su miestietiska masina :D Tau isvis dar tevai nenupirko masinos turbut, o ka jau kalbet apie Audi Kolukieti tu.
Grizlis22 nuotrauka
Grizlis22 prieš 3852 d. Atsakyti   
#12 nieko cia blogo,kiekvienam sava masina, kas kam patinka ta tas ir vairuoja, cia esme, kad audi reikia pirkt su 4 varomais, nes be quattro neidomi audine :)
Grizlis22 nuotrauka
Grizlis22 prieš 3857 d. Atsakyti   
#10 aisq viskokiu yra zmoniu, vieniem gal ir nepatinka audi, masina kaip moteris, kiekvienas turi savo skoni ;)
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3858 d. Atsakyti   
#8 Tik girdėjau, kad variklio remontas ir aptarnavimas brangus. O šiaip jei išlaikyt nebrangu- tai puiku. Palyginimui mano SAAB priekinis amortizatorius (tik dujinis) 600Lt pigiausias variantas.
Dėl audio ir apskritai, tai smagu kai automobilyje yra viskas ko reikia (ar užtenka). Nes kai nusiperka kitus, tai prasideda tobulinimai, pimpinimai ir t.t.
Deviant nuotrauka
Deviant prieš 3858 d. Atsakyti   
2,2 turbo quattro - the best from audi. Ever.
Grizlis22 nuotrauka
Grizlis22 prieš 3859 d. Atsakyti   
#7 pabandysiu tau paaiskinti, pas mane audi a6 96m, kokybes zinok tikrai uztenka, turiu as ja 4 metus, tai pakeiciau priekinius amortizatorius, kaina vieno 75lt, dujuniu, nzn gal ir prangu kaikam, vairo traukes antgalius naujes isidejau, kaina vieno 25lt (geresnio, pigesnis buvo ir 14lt), pas mane variklis 2.5tdi 103kw, galios uztenka, kuro sanaudos mieste apie 8-9 ltr, nera dideles (pas mane quattro ir ratai r18), uzmiesti telpu i 6-7 ltr, nes 6 begiai, vietos uztenka sociai, gali miegoti issitieses sedynes, pas mane universalas, kaip jau minejau del quattro pravazumu uztenka, garso koloneles neblogos, man ji puikiai tinka ir patinka, aisq kaip ir visos masinos minusu yra, bet kas ju neturi ? taip kad tokiem kaip musu keliam audi pats tas, nes alfos pvz, lb jau jaucia kiekviena duobe, ne musu keliam vazinet su jom..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3859 d. Atsakyti   
Kaip gali patikt tos bulkos tikrai neisivaizduoju. Sakykim suprantu zmones kurie perka visokius korejos ar prancuzu automobilius, nes jie tiesiog pigesni. Kas perka bulku gaminius niekaip nesuprantu nes kaina didele o kokybes jokios ! tiek isore tiek vidus tragiski o is technines puses taip pat nieko verta ! man idomu audistai paaiskinkit kuo jum patinka tos bulkos ??
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3859 d. Atsakyti   
#2 Taip. Ir visiškai nesvarbu patinka jis tau ar ne. Bet jei nenori būti kietas, tada gali nusipirkti automobilį kokį tik svajoji :)

#5 Šita klasika eina gerai (kvatrinė), bet ji nėra tokia tankiška, kad jei ir būtų tik priekis varomas tai nepavilktų. Todėl truputį nusipievino :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3859 d. Atsakyti   
cia jum panasu i bulka? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3859 d. Atsakyti   
#3 Kad šiandien sąvoka "automobilis" yra labai plati. Gal galima konkrečiau? Kuo skiriasi "automobilis" nuo "bulkos"?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3859 d. Atsakyti   
Jeigu nori buti ne muziku tai reikia pirkti automobili o ne kazkokias bulkines
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3859 d. Atsakyti   
#1 Tipo reikia pirkti BMW, kad būtum kietas kentas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3859 d. Atsakyti   
Kas gali vazinet su sitom ubagem bulkom ?? obuoliai paskutiniai tik :D man juokingi zmones kurie galvoja kad su audi yra sustri :D juk ji kaimui sukurta ir tiek

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų