Ši mergina, Giselle, viena iš eilinių Instagramo - modelių, pardavė savo nekaltybę už 2,5 milijono eurų.

2017.11.23 patalpino BRONiUS69
  • 10
4
instagaramas,modelis,mergina,nekaltybe
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Firework nuotrauka
Firework prieš 2316 d. Atsakyti   
#hm kas per siauras mąstymas? Jei yra paklausa, bus ir pasiūla. Moterys rodys vyrams tai, ką jie nori matyti ir nereikia čia daryti išvedžiojimų. Laikas bėga ir visuomenė tampą išraiškingesnė, o jei jums tokie pokyčiai ne prie širdies - paprasčiausiai ignoruokite juos užsidarę tarp keturių sienų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2317 d. Atsakyti   
Kaip džiaugiuosi, kad turiu sūnų, o ne dukrą. Tikriausiai pasikarčiau iš gėdos, kai paaugusi pradėtų kilnoti į internetą subinę ir papus įvairiausiais rakursais. Didžioji dalis panelių ir moterų kelia nuotraukas į socialinius tinklus, eina į darbą apsirengusios kaip kūrvos. Jei jau papai neišdygo pakankami, tai bent papinyką pakietintą užsidės, prisikiš ten visokiausių vaisių ir daržovių, kad užpildyti tuštumą. Bėgioja po miestą kaip rujuojančios kalės.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2317 d. Atsakyti   
Įdomu būtų pamatyt tą sumokėjusį tokią sumą nevisprotį :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2317 d. Atsakyti   
ir?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų