Kaip žmogus turintis 2 inkstus - gali sakyti, kad neturi pinigų naujam iPhone?

2016.09.08 patalpino kompotz
  • 30
8
iphone,naujas,iphone, 7
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

Žymės: iphone, naujas, iphone 7


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 882 d. Atsakyti   
Jo, aš visad galvojau, kodėl žmonės džiaugiasi, kad Androiduose visko daugiau, nors jie net pusės jų neišnaudoja?
• Ir pavyzdžiui, kodėl, kai prieš kelis metus turėjau Androidą, atsisiunčiau kažką iš Play Store, tada neradau, kur Home Screen iconą „padėjo”, tai vietoj to, kad normali appsų paieškos funkcija būtų, kaip iPhone (nors iPhone ir taip niekada nebuvo „nukišęs”, bet čia vistiek handy feature), tai turėjau arba naršyt visą telefoną kol rasiu (nes ten Android prisiųsta visokių šūdinų appsų, kurių neina ištrint, kaip FM Radio), arba kiekvienąkart atidaryt appsą iš Play Store.
• Arba kodėl Androide nėra atskiros zonos Control Centrui ir Notification Centrui? Tada turi rinktis, ar nori Screen Recordingo, ar Do Not Disturb rėžimo, nes visa vieta užimta ir turi nuscrollint į šoną ir tada užmiršti, kad įsidėjai į Control Centrą, kai Apple galiu viską, ką siūlo, susidėt į atskirą Control Centrą be jokių scrollinimų į šoną?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2758 d. Atsakyti   
Gyvenime nepirkčiau ;) Matyt nesu masinės isterijos auka
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2758 d. Atsakyti   
As niekaip nesuprantu, kam pirkti naujus iphone, samsung, jeigu vistiek dazniausiai neisnaudoja visu telefono funkciju....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2759 d. Atsakyti   
tai kad man asmeniskai visiskai nepatinka iphone operacine sistema., tai jei nepatinka tai as turiu ji vstk pirkt? Krw ka jus cia svaigstat
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2759 d. Atsakyti   
Kas zino ka perka ir ko jam reikia, renkas iphone, o jus ubagiukai toliau rekit, kad jusu androidas geriausias.. Raklama mat atsirado, o samsungai, kuriu ir siaip nauju neiperkat pigesni ir geresni?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2759 d. Atsakyti   
vaikai nefantazuokit. pirkit androidus, būkit laimingi, niekam neįdomu. kam reikia ir kam negaila pinigų geram daiktui, tas perka iphonus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2759 d. Atsakyti   
Nu vaikiskos smegenys iphone supranta kaip elitini kazkoki aksesuara, tad turint iphone kaip ir milijonai kitu, kurie eile metu eina paskui reklama filmuose ir pan. jauciasi geriau, kieciau :) Juk iphone, o ne kazkoks sudas su daugiau visko ir pigesnis... Juk daug kainuojantis daigtas daro turtingu ir pakelia virs likusiu :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2759 d. Atsakyti   
Kaip žmogus turintis smegenis gali pirkti naują Iphone?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų