Šiuolaikinių merginų logika - Pirma pasidaro vaiką, o po to ieško to vienintelio...

2013.05.26 patalpino ne2rnas
  • 14
9
vaikai,moteriska, logika,svajoniu, princas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 954 d. Atsakyti   
as buvau tokia naivi bla bla bla atsiprasant ispiso ir paliko... pala pala ziurek pries ka zergies pripisus ir maziau tikek pasakom... uzniesteja ir raunas ant bet kokia pluga
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3361 d. Atsakyti   
Nėr ko dulkintis nuo 15 metų ir nebus tų vaikų
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3979 d. Atsakyti   
#4 is dalies sutinku, bet tos baliovos mergos irgi keiciasi. manau daugumai rimtesniu zmoniu metams begant tiesiog atsiranda kiti prioritetai, susiformuoja kitokios vertybes ir panasiai. tiesiog erzina kartais, kad lytims taikomi dvigubi standartai.
#2 berneli, ir vel suklydai. dazniausiai kiaules ir gyvulius matau internete, pasislepusius uz klaviaturu, kritikuojancius visus belekaip ir uz bele ka. ir niekas is mano draugu nesugalvotu pasakyti to, kas parasyta sitam kurinelyje. taip, sutinku, is klaidu mokomasi ir visi jas kartais daro, tik kazkodel vieniems jos atleidziamos, o kitiems ne.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3979 d. Atsakyti   
#3 visu pirma mergaite nei man nei kitiem visiškai neidomus tas tavo gyvenimas, nes visu pirma tai yra niekam neydomu, taip kad nereikia čia visko sureikšminti :). O dėl tavo pirmo komentaro ir susidarė nuomonė kad turi labai gerų "draugų, pažystamų", kad ir kaip tu juos pavadintum, kurie labai draugiškai elgiasi. Kaip jau buvo minėta turbūt patiko blogiukai....
Būtum padori moteris/mergina tokių nesąmonių nerašinėtum, kaip sakoma jai aplink vien kiaulės ir gyvuliai laikas pasižiurėti į save. Na bet nieko iš klaidų mokomasi. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3979 d. Atsakyti   
Liaukites su tuo 'pasidare'. Juk ne ji viena dare. Gyvybei uzmegzti reikia dvieju skirtingos lyties asmenu. Gerbiu vienisas mamas ir tecius, nes is tu dvieju asmenu 'dariusiu' vaika, butent ji ar jis yra atsakingas asmuo, besirupinantis ir auginantis. Nespjaukit i vandeni, gal patiems teks atsigerti :)
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3980 d. Atsakyti   
#1 Na iš dalies teisybė. Iki 16 metų bernai nori kuo greičiau "džyrum džyrum", o kai pasilaksto, ale "įgyja patirties" tada norisi apsisėdėt ir teliką savaitgaliais žiūrėt su ta pačia. Nes nerūkysi, negersi- tai ir į plotus nekvies, tipo nekompaneiskas būsi. Paskui patys nusprendžia kas jiem labiau priimtina: rūkymas/gėrimas, baliovos kekšės ar suradus save apsistot ties 20 metų amžiumi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3980 d. Atsakyti   
nereikia man nei tavo uzuojautos,nei patarimu, o ir galva naudotis labai gerai sekasi. ne taip kaip kazkam, kuris perskaite komentara ir galvoja, kad puse mano gyvenimo zino, nors yra viskas atvirksciai. eilinis keyboard hero strikes again lol. oi buki kai kurie bernai, kad ne tas zodis. gerai dar kad ne visi tokie
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3980 d. Atsakyti   
uzjauciu kad tavim pasinaudojo, nereikejo tam prisigerusiam, prasirukusiam atsiduot. Eilini karta women logic for the rules.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3980 d. Atsakyti   
siuolaikiniu bernu logika: prasigeria, prasiruko, prasidulkina su bet kuo is eiles, o po to iesko cielkos geros mergaites....

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų