Moteris už vairo juokinga? - Girtas vyras kelyje - įprasta

2010.07.06 patalpino Justice
  • 45
37
moteris, uz, vairo,vyras, uz, vairo
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4973 d. Atsakyti   
#33 true.
demo tai nesamone :]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5008 d. Atsakyti   
kaip ziauriai..;z
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5013 d. Atsakyti   
Labai gera demotyvacija.IR UŽTEKS VARYT ANT VAIRUOJANČIŲ MOTERŲ!!!!!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5033 d. Atsakyti   
@Maryte

Malonu kad patiko postas.
Airidc nuotrauka
Airidc prieš 5039 d. Atsakyti   
Durni stereotipai :) Tiek moterų tiek vyrų yra ir gerų ir blogų vairuotojų ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5040 d. Atsakyti   
Visa tai eiliniai stereotipai
Nuotraukos nėra
floodinimas prieš 5040 d. Atsakyti   
Negalima sakyti, kad visos moterys tokios ar visi vyrai tokie vairuotojai :) priklauso nuo zmogaus, kadangi vairuojanciu moteru maziau, lengviau tarp ju surasti tokia viena bendra savybe
maryte nuotrauka
maryte prieš 5040 d. Atsakyti   
Mysth! Kiek mano laiko buvo sutaupyta, tą patį norėjau pasakyt. Dabar šį postą cituosiu kai mane suerzins :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5040 d. Atsakyti   
Vyrai DAŽNIAUSIAI vairuoja geriau už moteris dėl kelių priežasčių. Visų pirma - jų protas labiau pritakytas susitelkti į vieną darbą vienu metu, ir tuo užtikrinamas didesnis susikaupimas - o koncenctracija vairuojant yra nenuginčijamai svarbus dalykas. Negana to - vyrų smegenys lengviau apdoroja geometrinę informaciją, intuityviai apskaičiuoja objektų judėjimo greitį, numato jų būsimą kelią ir taip toliau - kas taipogi padeda. Verta atsižvelgti ir į tą patį visuomenės požiūrį - vaikinai nuo senų senovės nuo pat mažų dienų gauna prieiga prie įvairių įrankių, technikos - ir patirtis daro savo.

Moterų paskirtis visuomėje per amžius buvo kitokia : jos buvo namų židinio saugotojos, prižiūrėjo vaikus, teikė paguodą vyrams - taigi jų emocinis pastabumas yra žymiai geresnis, jos labiau išvysčiusios savo kalbinį žodyną. Jei tikėsime mokslininkais - moterys netgi gali išreikšti dvigubai daugiau emocijų vien veido mimika nei vyrai. Jos ir pačios geriau susigaudo ką jaučia negu vyrai.

Šis sugebėjimas bendrauti ir pastabumas taip pat leidžia moterims vienu metu apdoroti daugiau nesusijusių informacijos šaltinių - tegul ir ne taip akylai kaip vyrai. Jų net regėjimas yra periferinis - kas reiškia kad jų apžvalgos kampas yra ženkliai didesnis, negu kad vyrų tunelinis(kuris vyrams padėdavo tokiuose dalykuose kaip medžioklė, kur reikalingas taiklumas ir atstumo nustatymas). Dėl šios priežasties kažkuo susirūpinusi, arba išsiblaškiusi moteris visada vairuos geriau negu kažkuo susirūpines ar išsiblaškęs vyras.

Kodėl istorijoje nedaug moterų, kurios kažkuo pasižymėtų? Daugiausiai dėl to galime kaltinti mūsų visuomenę, kuri nuo senų senovės kalė moterims į galvas, kad reikia vyrams nusileisti ir susitelkti į gero vyro suradimą - o ne pačiai siekti aukštumų. Negana to - moterims labai dažnai buvo trukdoma kažko pasiekti(žvelkime kad ir į rinkimų teisę, kuria moterys iš esmės tegavo 20 amžiuje. Kaip moteris gali pasiekti daug politikoje, jeigu jai neleidžiama net balsuoti - ką čia ir kalbėti apie bolatiravimasi)
Blooper nuotrauka
Blooper prieš 5041 d. Atsakyti   
#22 žema.
Karole nuotrauka
Karole prieš 5041 d. Atsakyti   
#6 kas kad vairuoja?? bet labai retas atvejis kada ji padarytu tokia kraupia avarija zutu nekalti zmones ir tuo metu ji butu sedejus girta uz vairo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
#25 Ta tavo kaip tu vadini "diskriminacija" ne is pirsto lauzta, tai yra gryna tiesa kurios moterys niekada nepripazins.. nu gi kaip pripazinsi kad tu vairuoji prasciau uz vyra.. nu taip ir pripazinsi juk tai tiesa
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
#13 #16 Ir vėl vaikai. Debilų šou, pasakyčiau. Diskriminacija tęsiasi ir niekada tam nebus galo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
87% del avariju kalti vyrai, nes duoda raktelius moterims
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5041 d. Atsakyti   
O jei girta moteris prie vairo :O
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5042 d. Atsakyti   
#20 ka tu cia blet kazkokias nuorodas gaidiskas metai tavo blet nikas tave kaip tik ir puikiai apibudina - APMAUDI KLAIDA
ff- nuotrauka
ff- prieš 5042 d. Atsakyti   
#16 moterys padaro daugiau avariju. bet. vyrai padaro daug rimtesnes.
be to. stereotipai uzpisa !!!
Blooper nuotrauka
Blooper prieš 5042 d. Atsakyti   
moteris už vairo - mirtis už posūkio? Nesamonė.
jei kas norės, galės pažiūrėti www.youtube.com/watch?v=zZEPFuWo2cA />
polekas nuotrauka
polekas prieš 5042 d. Atsakyti   
Važiuosi ir "užmes" ant posūkio. Ką darysit? Vyrai aišku bandys išsitiesint, o moterys tiesiog užsidengs akis ir manys kad jos ten nėra
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5042 d. Atsakyti   
girtu vairuotuoju nepateisinu, bet kad vyru igudziai uz vairo geresni tai faktas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5042 d. Atsakyti   
#13 labai labai tikiuosi, kad zmona turesi kokia vista paskutine, nes jei kokiai protingai laikinai pasimaisytu ir isteketu ji uz taves, per toki tikrai netaptu nei isradeja, nei dar kazkuo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5042 d. Atsakyti   
Moterys trigdo eisma.. Kodel? Moterys uz vairo mato tik vaizda pries save, reta moteris geba naudotis soninio vaizdo veidrodeliais todel daznai moterys rikiuojasi i kita eile nors lygiagreciai jos vaziuoja kitas nekaltas vairuotojas, taipogi moterys dazniausiai vaziuoja ne greiciau nei 40km/h greiciu kas taip pat trigdo eisma t.y normalu eismo ritma, yra paskaiciuota kad moterys sukelia maziau avariju nei vyra,i bet ivedus avariju priklausomybe nuo nuvaziuoto kelio t.y per toki pat nuvaziuota kelia moterys padaro dvigubai daugiau avariju nei vyrai, ir taip mes prieiname isvados ir ja patvirtiname, jog : moteris uz vairo - mirtis uz kampo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5042 d. Atsakyti   
FAIL.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5042 d. Atsakyti   
#5 (y)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5042 d. Atsakyti   
#10 Nu nu dar viena feministe, taip nekenciu tokiu moteru kurios nesupranta savo vietos, biski atsiranda menkiausia pretekste prisikabinti, del ligybes tai ir padaro, po velniu ziurekite pacios kur kas lygu, jai taip norite moteris anksciau iseina i pensija, lengviau istoti i karo akademija mazesni reikalavimai, vyrai del to nesiskundzia, o cia tokia atsiranda mandra ir aiskina, vyrai protingesni kalbek ka tu tik nori paziruek kiek isradeju, filosofu, mokslininku ir t.t..... yra vyrai, paziurek top5 galingiausius pasaulio zmones visi jie vyrai. Del vairavimo, tai vyrai geresni vairuotojai, jaigu neisidirbineja uz vairo nevirsija greicio, nebuna girti, tiesiog moterys baikstesnes negu vyrai atsargiai vairuoja bijo kur suklysti, o vyrai apvirksciai "nieko nebijo" bando pavaidinti "sustrais" ir pan. del to taip nutinka o tie kurie vairuoja atsakingai tai daug geriau vairuoja negu moterys, taigi jai esi feministi ir lesbiete tai nenusisnekek
Modestas. nuotrauka
Modestas. prieš 5042 d. Atsakyti   
moteru atsargumas kartais knisa, vyrai geresnius igudzius turi, moka is tam tikru sitoaciju issisukt, bet jau geriau moteris uz vairo, nei girdtas vyras
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5042 d. Atsakyti   
Bet vyrai teoriskai yra geresni vairuotuojei, pasidomek viru smegenis ten tur kazkoki suduka del ko atidesni ir su geresne rekcija bun zodziu kazkas tokio.
Gusta-Fang nuotrauka
Gusta-Fang prieš 5042 d. Atsakyti   
Vyrai- Paskutiniai pasiputeliai kurie mano , kad labai gerai vairuoja. Bet taip NERA! Ko, nekenciu tai tokiu diskriminaciju ir panasiu nesamoniu! Pasiputeliai , pydarai ir lopai yra tie vyrai kurie numenkina moteris!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5042 d. Atsakyti   
90% avariju yra kalti vyrai nes duoda moterims vairuoti
OoS nuotrauka
OoS prieš 5042 d. Atsakyti   
#7 Pasakei tą patį tik kitais žodžiais, išmokt nesugeba, todėl reikia daugiau praktikos, kad kaip nors pro egzą praslystų.
Ir tu rimtai manai, kad moterys laikosi teises vien tam, kad naktimis galėtų vežiot savo girto vyro draugus ir jį patį namo?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5042 d. Atsakyti   
#6 nu nemanau kad del to kad ismokt nesugeba, tiesiog ant praktikos daugiau riekia, vyrai geriau jaucia masina, kokie atstumai ir panasiai, jiems tai igimta, o moteris isvis turetu nevairuoti, bet laikosi teises, vien kad veztu vaikus ar girtus vyrus.. dazniausiai antras variantas..
OoS nuotrauka
OoS prieš 5042 d. Atsakyti   
#2 Nes bernai iš pirmo karto kursus praeina, o panos kartoja po keletą kartų, nes išmokt nesugeba.

O šiaip nuo kada girtas vyras kelyje įprasta? Kad tokių yra tai dar nereiškia, jog įprasta. Be to ir moterys girtos vairuoja
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5043 d. Atsakyti   
amzina ir neissemiama diskusija apie vairuojancias moteris ir vyrus. ir vistiek bendro sprendimo niekad niekas nesuras.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5043 d. Atsakyti   
Šiaip tai moterys kelyje atsargesnės nei vyrai, dėl to ir daro mažiau avarijų. Irgi statistika. :}
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5043 d. Atsakyti   
#2 pasidomek statistika, loxe. moteru vairuojanciu yra 30 proc o vyru 70
vikangel nuotrauka
vikangel prieš 5043 d. Atsakyti   
O man atrodo, kad moterų daugiau, nes kai einu i vairavimo kursus, tai visose grupese tik po keleta vaikinu, o merginu daug.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5043 d. Atsakyti   
sako kad vyrai zymiai daugiau avariju padaro nes vairuojanciu vyru yra zymiai daugiau negu "vairuojanciu" moteru

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų