Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Štai kas yra tikra muzika - O ne kvaili birzgesiai su bass'u ir Bieberio kniaukimas į mikrofoną

2011.04.04 21:12 patalpino Edwis
  • 0
40
muzikas,metalas,metallica,justin, bieber


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d. Atsakyti   
nemegstu as byberio,bet kam ant ju fanu taip stumt,gi nuo to geriau nebus,as esu labiau rock'o fane,bet ka mes pakeisim visi skonis skiriasi :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4721 d. Atsakyti   
Man tai edvinai, jau per dauk tu tavobieberio komentaru... ir man jis nepatinka, bet jau tu uzknisai atvirai pasakius.
Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4725 d. Atsakyti   
Žinai, aš teisybę pasakiau. Ir internete tyrimi tai įrodė, ir pats tą pastebėjau. Pvz. mano pažystami, kurie klauso tų bumčikų ir kito šlamšto yra tokie pasikėlę ir vaizduoja ''kas aš toks'' arba šaiposi iš kitų be sustojimo. O vat tie, kurie rocką kalsuo yra mandagesni ir paprastesni žmonės. Jeigu netiki akis išsiplauk, gal pastebėsi :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4725 d. Atsakyti   
Visiškai sutinku su Edvino rašytais pranešimais.;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4726 d. Atsakyti   
tarkim man nepatinka nei metalas ar rokas, nei bieberis, bet nei ant vieno, nei ant kito nevarau. paskaiciau #28 komentara ir nusijuokiau, ypac apgailetina buvo si eilute "tai tie kurie klauso Roką, jei yra draugiškiausi, o tie kurie klauso apgailėtiną pop ar electro muziką dažniausiai yra degradavę nevykėliai, kurie sugeba tik ant kitų užsiraut, daužosi ir šiaip užknisa."
klausau as electro del to, kad man tikrai patinka tokie beat'ai ir man patinka kai muzika vercia judeti. nemanau,kad esu degradavusi nevykele, kuri sugeba tik ant kitu uzsiraut bei ta kuri dauzosi, ir daug pazistu zmoniu kurie neklauso roko/metalo ir tikrai tokie nera kaip tu cia issireiskei. visom keturiom pritariu #29 ir #30
willas nuotrauka
willas prieš 4728 d. Atsakyti   
butu gerai kad islestu istatima kuriuo butu draudziama klausytis bieberio
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4741 d. Atsakyti   
#32 respect
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4741 d. Atsakyti   
#32 respect
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4742 d. Atsakyti   
Na, bent jau man tikra muzika yra ta, į kurią žmogus įdeda daug pastangų, kur grojama ir dainuojama GYVAI, kur žmogus atiduoda visą save muzikai. Šiais laikais norint būt geru dainininku reikia turėt gerą vadybininką, visa kita, yra puikiai padaroma kompiuterio ir reklamos pagalba. Jeigu daugumą ankstesniųjų grupių ar atlikėjų klausoma net dabar, po 10, 20 ar 30 metų, tai reiškia, kad jie kūrė ir atliko tikrą muziką, dėl kurios yra verti gyvuoti dar labai ilgai. Parodykit man bent vieną šiuolaikinį kokio electro ar grynai popso atlikėją, kurį prisimins po kokių 15metų, kai dėl vienokių ar kitokių priežąsčių jis baigs savo muzikinę karjerą. Na, bent jau aš tokių nematau, atleiskit, jei klystu, visur retkarčiais būna išimčių. :) Nesakau, kad gera muziką tik rokas ir metalas. Gera muzika turi turėti prasmę, o ne būti paprasčiausiu garsų ir žodžiu kratiniu. Šiais laikais to neliko, visiems rūpi tik tai, kaip daugiau užsidirbti, o ne kaip publikai pateikti kokybišką, PRASMINGĄ kūrinį, į kurį atlikėjas įdeda visą save. Nebruku to, kas patinka man, tiesiog išsakau savo nuomonę. Visi esam skirtingi, tai ir mėgstam skirtingus dalykus. Nesmerkiu žmonių, kurie renkasi kitokią muziką, nei aš. Tai jų gyvenimas ir jų pasirinkimas. :)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4742 d. Atsakyti   
Ką gero jūs tam Byberyje matot? Jis tik kažkoks mažas pieninės aikštelės berniukas padainavęs kažkokią dainelę prieš Usher'į!!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4742 d. Atsakyti   
Žinai prajuokinai su tokia demo.Tokia muzika ir man patinka, bet tai yra tikra muzika TAU, ne kitiems, o TAU. Kodėl jūs kabinatės prie to Bieberio(ar kažkaip taip), ar jum trukdo, kad žmonės jo klausosi? Jūs kiba pavydit? Kiekvienas žmogus turi skirtingą muzikos skonį ir vienas klauso pop kitas rock, kodėl jum taip sunku su tuo susitaikyt ir gerbti visokią muziką? Man pvz nepatinka Lady Gaga, bet nestumiu ant jos ir nekuriu demo, o einu klausyt muzikos, kuri man patinka. Suaukit pagaliau.
aixmxmx1 nuotrauka
aixmxmx1 prieš 4742 d. Atsakyti   
#28 Visų pirma, jei tau jis nepatinka yra labai geras, elemantarus bei visiems praverčiantis ir padedantis, parpasčiausias būdas - NESIKLAUSYT. Problem?
Mėgsti žiūrėt, kaip (na tarkim, perkeltine prasme) ''verkia'' Bieberio fanės? Atsiprašau, tau viskas su nervais gerai? Žinai, paminėjai paskutinioj eilutėj tu, kad ROCKĄ ir METALĄ klausantys žmonės yra mieli ir ramūs... Labai atsiprašau, bet tu matai, kad tu VISAPUSIŠKAI NEPRILYGSTI jokiam panašiam būdavardžiui, kaip ''ramus, mielas'' .. ? Tau patinka, kaip kiti ''kažkiek nervinasi'', tu lendi prie tau nepatinkančių dainininkų, bandai įrodinėt kažkokias savo beviltiškas tiesas, ir ginčyjiesi skoniu. Ir dar sakai, kad tokios muzikos megėjai yra ramūs? :))) Aš pastebėjau, kad tie JB fanai daug ramesni, o jei kartais ir išsišoksta, normalu - aš irgi išsišokčiau jei į dieną pamatyčiau mažiausiai 20 demo, kuriuose užvaro ant mano labai mėgstamo dainininko. Ant to rocko kas nors varo? Parodyk, nors vieną tokią demo, kur būtų užvarę ant tavo rocko
? :)) Tiesiog, pagalvok, brangusis.
Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4742 d. Atsakyti   
#26 Kodėl kišu Byberį? Todėl, kad jis man nepatinka ir mėgstu žiūrėti kaip verkia kvailos byberio fanės. Ir be to, daugelis sako, kad byberis geriausias, tai prašau ir įrodykit, kad jis toks yra? Sutiksiu su tuo teginiu, kad jis geriausias tik tada, kai atsidurs bet jau top 1000 geriausių visų laikų vokalistų saraše.

Bieberland, tikrai tu maža mergytė, tai patvirtina toks durnas žožių trumpinimas.

Ir apsikritai nesuprantu, kodlė Rokcą ar Metalą klausančius žmones laiko satanistais ir pan? Netgi testai atlikti oficialiai yra, ir pastebėta, kad Metalistai dažniausiai būna mieli ir ramūs žmonės. Ir kiek pažystamų turiu, tai tie kurie klauso Roką, jei yra draugiškiausi, o tie kurie klauso apgailėtiną pop ar electro muziką dažniausiai yra degradavę nevykėliai, kurie sugeba tik ant kitų užsiraut, daužosi ir šiaip užknisa.
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4743 d. Atsakyti   
#26 rsptc .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4743 d. Atsakyti   
nu blemba.. ko jus BIEBERI VISADA KISAT? ir ko jus tokia muzika su POPSU LYGINAT? savaime aisku, kad rocko fanai nemegs to popso ,ir jei jus nesuprantat popso, tai nesiklausykit ir palikit ju fanus BEI tuos dainininkus ramybej. klausykites bl savo to rocko, nekniskit proto. cia yra dvi priesingybes bieberis su tokiom grupem cia net nera ka lygint. slykstu. edwi, uzauk
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4743 d. Atsakyti   


sudie, demotyvacija.
savo jau atbuvai
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4743 d. Atsakyti   
#23 mažos mergaitės nemoka rašyti , o tos kartojančios raidės tik padidiną to tavo ` lol ` reikšmės gilumą . :) Aš suprantu , tai tu nesupranti . :)
Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4743 d. Atsakyti   
Apgailėtina dėl to, kad lol dedu, o dėl to, kad ''o'' kaip maža mergytė belenkiek parašai. O ''LOL'' reikšmę puikia žinau. ;) Tai taip, kad nešnekėk jeigu nesupranti nieko.
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4743 d. Atsakyti   
#21 Apgailėtina dėl to, kad lol dedu ? Nu ką man dabar padaryt , kad turbūt net reikšmės net nežinai .. ;D
Norėjau pranešt , jei tetukas ir mamytė nemokino , kad šukuosenos pakeitimas ir plaukų nukirpimas = taspats . wtf , man tai aišku viskas , tau čia matos nesiseka kažkas .
Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4743 d. Atsakyti   
Nu tu prote prote :D Dar lol'ų priedėjai belenkiek, išvis apgailėtina. Byberis ne tik, kad nusikirpo plaukus, bet ir pasikeitė šukuoseną :) Gi buvo su bliūdu kirptas, o dabar papraščiausia šukuosena ir tiek. Dar neaišku?
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4743 d. Atsakyti   
#18 Bet tai rimtai supykęs su protu, nuo kada nauja šukuosena iškart vadinama nusiskutimu ? looooooooooooooooooooooooooooool . :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4743 d. Atsakyti   
čia - muzika, talentas. O byberis ir liks byberiu. Jis man niekada nepatiko ir nepatinka, nei aš stumiu ant jo nei ką, tik labai liūdna, kai visokios malalietkos ardosi tam, kad įrodytų vaiko "talentą"...
Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4743 d. Atsakyti   
Pažiūrėt šiandienines jo foto? Nusiskutęs jis :) Ne plikai, bet šukuosena nebe sena bliūdinė.
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4743 d. Atsakyti   
#16 Mažos mergaitės ? O tai mažos mergaitės ir kitos pop žvaigždės ? Oho , stebini , Edvinai ! . Tai manai , kad 8,5 milijonų žmonių yra nenormalūs , nes jie yra SUPER NORMALŪS , kad klauso jo muziką ? Soriuką , bet jie gan normalesni už tave , tau vietos išvis nėra .. :) Nusiskuto ? Nebestumk , pažėk šiandieninės pht jo , lol , dūras žmogus .
Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4743 d. Atsakyti   
Baby baby......... Tu pastebėjai, kad tik mažos mergitės mėgsta byberio dainas? Nei vienas normlus žmogus į tokią muziką nežiūri rimtai. Ir išviso, Bieberį 70 % gerbėjų mėgsta tik dėl jo bliūdo ant galvos. Jis nuisiskuto, rezultatas - neteko daugelio gerbėjų :D Tai vat, byberį renka ne dėl muzikos, o dėl gaurų ir kitų nesąmonių.
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4743 d. Atsakyti   
#12 Tas tavo Baby , Baby , Baby oo jau prieš kiek metų kurtas , lol , jei tai būtų ŠŪDAS - NEBŪTŲ populiarus , jei net užvakar / vakar ši daina vėl laimėjo , oh , kiek ji jau laimėjimų turi .. Dieve , baik kišt mus , merginas . Merginos / mergaitės / koks skirtumas ? Tavęs niekad tiek nemėgs , kiek jį mėgsta . :)
Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4743 d. Atsakyti   
#12 Vienas protingiausių kada nors matytų komentarų :)
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4743 d. Atsakyti   
#10 Vienoms patinka išvaizda, kitoms patinka jo būdas, kitoms patinka jo dainos, kitoms patinka jo balsas, kitoms patinka jo populiarumas , taip pat ir su vaikinais . :) Yra ir tų , kurie viską mėgsta . :)

#11 Ne , jis ne kniaukia .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4743 d. Atsakyti   
Čia gera muzika, tik apmaudu, kad mažai kas paspaus Like. Dabar normalių žmonių su geru muzikos skoniu yra labai reta.
Bieberis tikrai kniaukia. Vien tik tas jo ~Baby baby baby OOO~ yra toks šūdas. Užkniso jis negyvai.Tik mažos, kvailos mergaitės jo klauso. Ir dar tas jo filmas tuoj bus rodomas. ABSURDAS.
Hard bass - ką galiu pasakyti apie jį.. Hmm.. Tiesiog vištų stypčiojimas pagal kažkokią rusišką dainą.
Žmonės, kur jūs ritatėss?????
Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4743 d. Atsakyti   
Ne, aš nežioplai rašau. Jis kniaukia :D O tikra muzika nėra visokia. Tikra muzika yra tik ta, kurią kuria talentingi žmonės ir ją reikia sugebėti pagroti ;) Kiekvienasturi savo skonį, bet lentpjūvių garsų ir prastų pop traluškų lelaikau rimta muzika :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4743 d. Atsakyti   
Man kilo klausimas. Ar jums paneles patinka Bieberio isvaizda ar dainavimas? Man atrodo, kad jus ziuredamos i ji nixuja nesuprantat ka jis dainuoja.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4743 d. Atsakyti   
Kaip kam
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4743 d. Atsakyti   
#7 Čia sakai , kad nekniaukia ne dėl to , kad apsiraminčiau , o dėl to , kad supratai , kad žioplai rašai išmanęs kažkokį šūdą , kad kniaukia , žmogus visiškai kad ir koks bebūtų kniaukt negali , paėmęs mikrofoną į rankas tegali tik dainuoti . Aišku ?
Na , man muzikos mokytojų nereikia pagalbos sužinoti , kas yra tikra muzika , jie net patys to nežino . Muzikos yra visos tikros , ir baikit svaigt , kad tos senos jau labai tobulos , prisimink , kad ne visų skonis toks pat , ir tai draudžia manyt , kad čia jau tokia besąlygiškai TIKRA muzika .
Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4743 d. Atsakyti   
Nu gerai, kad nusiramintum pasisakysiu, kad nekniausia, OK? O tu nueik pas muzikos mokytoją, ir tau puikiai išaiškins, kas yra tikra muzika :)
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4743 d. Atsakyti   
#3 na , Justinas nekniaukia , kad tai įrodytum , reikia ir įrodymų normalių turėt , užauk , proto įgauk , pas mokytojus muzikos nueik , tikrai joks protingas žmogus negali sakyt , kad jis kniaukia , nes .. tai ABSURDAS , nesąmonė tu esi .
Tai gerai , kad jis staiposi ant scenos , o ką jis turi daryti , kaip stalinė lempa sustingęs stovėt , ir dainuot greitas dainas ? Prajuokinai , jis bent staiposi ne tiesiogine prasme , o perkeitęs į tokius dalykus kaip : šokiai , publikos rankų laikymas , ir vaikščiojimas , be ko neapsieina nė vienas užlipęs ant scenos .
Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4743 d. Atsakyti   
#4 Tiesą sakai, bent vienas mąstantis žmogus atsirado (y)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4743 d. Atsakyti   
#1 pirma karta girdziu kad nuo gero seno roko kazkas gali atsitikti galvelej negero :D
Nuotraukos nėra
Edwis prieš 4743 d. Atsakyti   
#1 Šitos muzikos apdarinių? Prajuokinai XD Mokslininkai net įrodė, kad tokią muziką klauso patys maloniausi ir mažiausiai agresyvūs žmonės. O byberis dar ir kaip kniaukia :D Kad tokią muziką sukurtum reikia turėt talento, ne taip kaip kakoki DJ mygtukus spaudinėja, ar byberis staiposi pris visus :)
Bieberland nuotrauka
Bieberland prieš 4743 d. Atsakyti   
Bieberis nekniaukia , jis dainuoja , vaike tu mielas .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4743 d. Atsakyti   
Matau autorius visiskas asilas esi ir net nezinai sitos muzikos padariniu ir kas nuo jos atsitinka kai prie jos yra prisirisama. todel nedek savo debilisku minciu kur nereikia.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų