Lyčių lygybė - tu gi to taip norėjai...

2011.03.06 patalpino Rendolfas
  • 198
61
lytis,lygybe,moteris,mergina,valtis,vanduo,noreti
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

AlessaGillespie nuotrauka
AlessaGillespie prieš 4056 d. Atsakyti   
Šiuolainikėje visuomenėje per daug visokių draudimų..tu tam per sena/-as, per jauna/-as..lėlės-mergaitėms, mašinėlės-berniukams, šis darbas vyriškas, o šis moteriškas..taip neturi būti..žmogus įstatomas į kažkokius apgailėtinus rėmus, negali daryti tai kas iš tiesų patinka, nes bijo , kad pasmerks ar išjuoks visuomenė. Tokie darbai kaip statybose, ar armija pareikaluja daug jėgų ir ištvermės. Ir tikrai ne kiekvienas vyras sugeba, aišku jei yra moterų, kurios pajėgia dirbti tokį darbą..tebūnie, negalima žmogaus nepriimti dirbti dėl lyties, raės, tautos, kalbos..(išvis patarčiau konstituciją paskaityt).be to kulinarija atrodytų toks moteriškas darbas, bet daugelis žymiausių pasaulio kulinarų yra vyrai. O tas skirstymas į vyriškus/moteriškus darbus yra akmens amžiaus palikimas, kuomet vyras medžiodavo žvėris, o moteris gamino maistą, bet dabar kai viską galima nusipirkti maximoje..gal būtų laikas atsisakyti akmens amžiaus pažiūrų ir tapti civilizuotais žmonėmis?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4402 d. Atsakyti   
Nu nezinau, as pats chirurgas, bet nei vienos geros chirurges moters nemaciau, taip kad si tavo teigini paneigsiu, #59.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4430 d. Atsakyti   
#58 tai tu nori pasakyti, kad moterys yra kvailos? Yra labai daug gerų chirurgių, verslininkių ir kt. O tu žiūriu labai neskiri lyčių jėgos pagal stiprumą ir šiaip lyčių lygybės statybininkai, miškininka, policininkai, gaisrininkai šios specialybės reikalauja daug jėgos kurių vyrai daugiau turi už moteris, tad nereikia daryti išvadų remdamiesi tik ant savo įsitikinimų, beje su tokia savo nuomone žiūrėk kad kokia galingos įmonės vadovė į teismą nepaduotų , nes žinok taip teismais užtampys, kad ojojoj.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4454 d. Atsakyti   
Uztilkit moterys, greitu metu dar nebus tos lygybes, aciu dievui.... Prezidentai, seimunai, verslininkai, statybininkai, miskininkai, policininkai, gaisrininkai, daugiausia geriausiu chirurgu, kas? Didzioji dalis vyrai, nes vyrai valdo si pasauli, kur moteris dabar sutiksit dirbancias? Kebabineje, kioskelyje, maximoje, troleibusu vairuotojais ir mazuma auksciau isvardintose srityse? Lygybes nera ir nebus greitu metu! :)))))
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
šią demo stapadov kūrė vyras. šitas matosi vien iš to , koks paveiksliukas. įdomu, kodėl neįdėjo vyro prie plušančio puodų ir tvarkantį namus , ir žmonos, išsidrėbusios ant fotelio prieš teliką su alaus bokalu ar laikraščiu ? ir šiaip, dabar 21 amžius, daugelyje planetos vietų jau vyrauja lygčiu lygybė, moterys dirba 8 valandas per dieną kokį nori ir kokį leidžia galimybės darbą, o vyrai jau irgi patys gamina ir tvarko namus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
#32- vot teisingai;D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
#51 o kai buna atvirksciai lygybe? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4765 d. Atsakyti   
moteriska lygibe:viska,gaunu tik panorejusi,jai ka reikia padaryti,tai lyciu diskriminacija
kristal nuotrauka
kristal prieš 4767 d. Atsakyti   
#52 Atvirkščiai, mielasis, jūsų be mūsų nebūtų, nes kiek dabar yra spermos bankuose spermos, užtektŲ jau keliems tūkstančiams metų, o iki tol galima būtų sugalvoti kaip be jūsų apsieiti :D Nepriimkit asmeniškai pasamprotavau vardan ginčo :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4768 d. Atsakyti   
Lygybe butu jei abu sedetu atsipute o valtis pati plauktu......
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4770 d. Atsakyti   
Atsiprasau, pana irkluoja, o vyras uzsikeles kojas megaujas.
Ar cia ligybe? :D
Nuotraukos nėra
Haliucinacija prieš 4770 d. Atsakyti   
Nuotraukos nėra
grafauskas prieš 4770 d. Atsakyti   
"Dvelkia feminizmu...jei neturit moterys kur nervų dėt ,tai pamiegokit,o ne čia staukit,jei ne tas vyras ir jūsų nebūtu. Geriau protingai patylėt,ne kaip bukom nusišnekėt,peace."
Feminizmu?? O tai kaip tavo nuomonę pavadint? Muskulizmu tai vadinama. Tad užsikišk.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
#47 nors ir vyras esu, pilnai sutinku svarbu pagarba, suprasti, kad kiti zmones kaip tu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
ką gi, demo gera, bet tokią kurti ir ją komentuoti gali tik tikri vyrai, o ne žemiau rašę mažvaikiai, kurie moterį laiko antrarūšiu daiktu, kurio vieta virtuvėj. tas briedį medžiojantis tai apskritai prajuokino. gal dar savo merginą ant kupros visur nešioji, nes apie transporto priemones nesi girdėjęs?

o šiaip turim tai, ko nusipelnom. jei jūsų požiūris į moteris yra toks apgailėtinas, tai ir džiaukitės savo apgailėtinom bobom. normalūs vyrai, žiūrintys į moterį kaip į sau lygią (ne teisių prasme, o tuo, kad yra toks pat žmogus), turi normalias moteris, kurios neburba dėl vieno alaus butelio ar pan. tas pats galioja ir moterims, jei jums visi kiaulės, nesistebėkit, kad savanoriškai tvarte gyvenat.

beje, ypatingai nuvertinantiems moteris, jūsų motinos jus išnešiojo, pagimdė ir dar kažkaip sugeba su tokiais nieko negerbiančiais šunsnukiais gyventi - va čia tai tikras išbandymas, briedžio medžioklė - 0 palyginus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
Kaip visada, merginos ginasi ir ziuri tik is savo varpines. Ce labai aiskus dalykas, jus net nepagalvojant pries komentuodami. Kokia dar lybybe, juk vyrai ir moterys skirtingi, moterys vaikus gimdo, dirba ir rupinasi seima, o vyrai raumenys ir protas, o protas vien todel nes mes tinginiai, ir per tinguma viska pasiekiame. Pvz.:Garo variklli sukure vyras, guledamas lovoje ir stebedamas virduli... Tai kokia lygybe, jei musu mastymas, pomegiai ir poreikiai skirtingi??
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
Padaryt sumustini, duot pist, parnest alaus ir sutvarkyt namus. Kam daugiau tu bobu :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
"kietakiauses" mergos cia komentuoja bsk.. :D krutos paneles labai :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
pagal normalia angliska demotyvaciju ideja tai demo mintis nebutinai turi but teisinga ir negincytina taip kad tylet

siaip tai labai gera demo - pagal visas normalios demotyvacijos kurimo taisykles...

pusiau juokinga nuotrauka, ir po paprastu zodziu ji iskart igauna kita, ironiska prasme

visos demo turi but tokios, o ne visokie komiksiniai paveiksliukai su patarlem...

jei visokiu emotyvaciju ir "anekdotu" netvirtintu gal paauglem ir praeitu noras tokias demo kurt
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
super ! :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
zymes normalios pagaliau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
ko jus cia pjaunates? :D vistiek negalim vienas be kito. o jei nepatinka bukit homo :D
Nuotraukos nėra
Siknagalvis prieš 4771 d. Atsakyti   
#6 Pasireiksiu ir as. Na si demo buvo patvirtinta kai like'u isvis neturejo kiek as maciau.. Si demo tikrai gera, nieko nesakau, bet kitas patvirtina visiskai lievas.. Arba buna tikrai geru demotyvaciju su normaliai likes ir jos lieka nepatvirtintos..
Eimantass nuotrauka
Eimantass prieš 4771 d. Atsakyti   
suprasciau demo jei butu fotkei vienas uz vieno irklo kitas uz kito irklo va tada ligybe butu :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
iškart aišku, kad bernas kūrė. Jau taip norit būt mandri, jau taip norit..
kasiakas nuotrauka
kasiakas prieš 4771 d. Atsakyti   
Kekvienas nori pasirodyt, ką padarysi... o jei dar iš sostinės tai oj oj oj ponai ir ponios :)
Kivis nuotrauka
Kivis prieš 4771 d. Atsakyti   
Nepanasu kad cia isvis kada buve protyngu suaugiusiu zmoniu pritariu #34.O del demo tai tikrai neblogas ir nepavadinciau lytine diskriminacija nebent juodu humoru ir viskas.Uztat del feminizmo tj ten 100% lytine diskriminacija ir merginos tiek pat kiek ir bernai megsta cia pasikarsciuoti.Geriausia butu abiem pusem sutarti nes jei nebutu vyru nebutu moteru ,o jei nebutu moteru nebutu ir vyru.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
Dvelkia feminizmu...jei neturit moterys kur nervų dėt ,tai pamiegokit,o ne čia staukit,jei ne tas vyras ir jūsų nebūtu. Geriau protingai patylėt,ne kaip bukom nusišnekėt,peace.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
#31 Jatau, kaip gaila man dabar tavęs pasiradė... Net ašarą išspaudė, tavo akivaizdus noras mamos. Gal vaikų namuose augai, kad skųstis neturėjai kam, tai dabar man prikaišioji? O tu tai čia pataikei, šviesių plaukų braukėjau? O jei manai, kad aš krūta, nu tai dėkui. Vis ne tokia lepšė kaip tu. Su #32 tai pilnai sutinku. čia ne vyrai, čia geriausiu atveju gyvuliai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
Paskaičius komentarus tai pagalvojau gal aš geriau būsiu lezbietė,bent jau negyvensiu su žmogum kuris manys kad aš skirta tik čiupt,valgyt daryt ir su vaikais sedėt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
#29 Matosi, kad tau niekas neidomu... Tik savo šviesius plaukus nusimeti nuo akių ir toliau į komentarų kovą... Žinok ne čia pataikei jei nori pavaidint kokia esi protinga ir šaunuolė, kokia tu esi "krūta" mergaitė... pyzdink pas mamą ir verkšlenk kokie berniukai negeri...
Ex02r nuotrauka
Ex02r prieš 4771 d. Atsakyti   
dura boba

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
#21 Man visai neįdomu kieno aš kaltė. Bet vat, kas tave tokį užaugino, tai tikrai įdomu. Į narvus tokius kaip tu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
#26 kas tokius tūpus išrenka moderatoriais? #27 Tu teisus, niekam pasaulį nereikia dūrų. P.S. Kaip supratau tik moteriškos lyties žmonės gimsta ir gali padėkot tėvams už tai. Tai vyrai iš kiaušinių išsirita ar kaip? Ir norint pasijuokt, mums tereikia pažvelgt į tokius kaip tu. Ir jei tau kažkas px, tai nusikrapštyk - nevalyvas koks...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
Visos moterys (mergaitės,panelės ir t.t.) norit pasijuokt -pažiūrėkit į veidrodį ir padėkokite tėvam,be kurių nebūtu jūsų, taip,kad užsičiaupkit jei jau vyrai jum tokie blogi,kaifuokit sau vienos,niekam pasauly nereik "dūrū" kurių netrūksa,ir man px,kad bandysit atstumt ant manęs.
kasiakas nuotrauka
kasiakas prieš 4771 d. Atsakyti   
#24 "tj gjal njormjaljaj gjalji pjaajshkjint ka njori pjasjakjyyyt??"
Dar sako neklausyk tų vaikų...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
#22 o Tu sukurtas mūsų pirkinių krepšius nešiot.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
#20 nekreipk demesio i tuos vaikus... jei jau #21 moderatorius, tj jo ir panasiu zmn komentarai kalba patys uz save.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
22
zudyt tokius kaip tu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
Man tai px ko jos nori, svarbu pinigu neprasyta ir kaip visada isiziojus ir su praskiestom kojom lauktu vakare. Ka noret, tam ir sukurtos kad namie sedet ir vaikus saugot.
kasiakas nuotrauka
kasiakas prieš 4771 d. Atsakyti   
#18 O tu savo tėvų kaltė... tu užeik pas juos į kambarį prieš miegą ir pamatysi kaip jie verkia, nes turi tokią tupą dukrą...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
#14 Ir nepyk, bet ką tu gali suvokt apie tokius dalykus jei nesugebi rašyt lietuviškai? Dabar suprantu kodėl visi taip varo ant tų moderatorių - vaikai esat, tvirtinat kažkokias nenormalias demo, už tai, jūsų niekas ir negerbia...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
Vyrai norit lygybės? Gimdykitės vaikus patys.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
#12 Taip, ypač vyrai ir maži vaikai mano, kad viskas auga maximoj. #14 Pratęsk, nes nepasakei nei vieno dalyko kurio negalėčiau atlikti pati. Atleisk, bet ne mano kaltė, jog tu toks idijotas ir eini medžiot vargšų briedžių, ar šlampi prie ežero, kai parduotuvėj žuvies per akis. Čia jūsų malonumai ir nepasakokit, kad jūs tai darot dėl mūsų. Ir nėra ko gert po darbo dienos, nebent jau alkoholizmas stuksena... Ką tu vadini sunkiu fiziniu darbu? Statybose plytas per dieną nešioji? Vėlgi ne mano kaltė, kad tik tiek sugebėjai pasiekt. O jei pasakysi, kad turėjai mest mokslą, nes tavo draugė pastojo ar pan., tai tu visiškai bukas, nes sugebėjai užstatyt vaiką. O jei jau net ir susikūrei tu tą šeimą, tai būk vyras ir gebėk ja rupintis, nes jie - tavo kaltė.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
Išvada tokia, kad vistiek jūs be moterų negalit gyvent ir baikit rietis, nes galit gynčitis ir gynčitis vistiek nieks nelaimės.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
viena is gersniu demo kurias maciau per visa savaite :D. Moteris nori ligybes tik ten kur gali gauti naudos :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
#6 Koks tu asilas xD eik pasipjauk, paslaugą padarysi
Rendolfas nuotrauka
Rendolfas prieš 4771 d. Atsakyti   
#12 Jeigu tu esi moteris ir žinai kur auga pienas, tada aš tikrai suprantu, kodėl tu nepratai šitos demotyvacijos. Nejaugu moterys iš tiesų mano kad sunkiau yra pagaminti valgyti, negu pvz pradėkim: nešti jūsų sunkias tašes po apsipirkimo parduotuvėje, klausytis kvailų kalbų apie tai kaip grįžai po darbo išgėręs vieną bokalą alaus, dirbti sunkius fizinius darbus kurių jūs esat nepajėgios atlikti, sumedžioti briedį ir partįsti jį namo kad tu būtum soti, stoviti per lietų su meškere rankose tam kad galėtum per kūčias paruošti stalą, eiti kapoti malkas kad tu nesušaltum, vedžioti šunį nes tau į darbą reikia ne 6 h kaip man, o 9. Tęst?
kasiakas nuotrauka
kasiakas prieš 4771 d. Atsakyti   
#12 auga? Hmm... tada tikrai neišsivaizduoja...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4771 d. Atsakyti   
#10 Tada sėkmės namie su vaikais, puodais, namų ruošos darbais. Neskaitant to, kad daugelis moterų geba visa tai ir dar 8 valandas per dieną dirba valdiškam darbe. Beja jei neišleidinėtumėm parduotuvėse, tai iš bado numirtumėt, nes daugelis vyrų neįsivaizduoja kur mėsa ar pienas auga...
Rodyti daugiau komentarų (50-61)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų