Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Tobula moteris - rodos, reikia tiek mažai, bet tuo pačiu tiek daug

2013.10.02 22:25 patalpino Synecdoche
  • 6
4
mano,tobula,moteris
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: mano, tobula, moteris


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3803 d. Atsakyti   
Na, šiaip yra ir kekšių intelektualių, bei dievinančių kiną, juk visi žmonės skirtingi, tad gali tarp jų pasitaikyt ir tokių, o ši tema užkliudoma todėl, kad jei pamatot, tiksliau, susipažįstat su tokia moterim, kuri čia aprašyta, jūs iškart automatiškai palaikot ją už kekšę. Ir nesakykit, kad taip nėra, juk tai akivaizdu. Ir be to, aš jo neteisiu, juk komentarai skirti pasakyti savo nuomonei ir aš ją išreiškiau. O ir šiaip, jei jums tokia moteris tobula - tebunie. Aš pasakiau ką pats galvoju apie tokią moterį ir nereikia čia manęs teisti, kad rašau kažkokius piktus komentarus (nors pripažįstu, jis gal atrodo piktai, tačiau tai tik mano nuomonė) ir plius aš to žmogaus neteisiu. Kaip sakiau, tiesiog išreiškiau savo nuomonę. Peace.
idea nuotrauka
idea prieš 3823 d. Atsakyti   
Kodėl dažniausiai užkliudoma tema apie „kekšes“, o štai kad buvo paminėta „intelektuali, dievina kiną<...>“ lyg tyčia praleista? Kam kritikuoti kažką vien dėl interesų skirtumo? Kiekvienas renkasi tą, kas jam priimtiniausia, teikia daugiausiai malonumo ir yra gražiausia akiai. Kuo mažiau gyventi mokančių piktų komentarų, tuo laimingesni visi aplinkui. Kojos mėšlungis nesutrauks, jei kitą nustosi teist jo nepažinodamas ;)

Jeigu grįžtant prie demotyvacijos, tai tikrai palaikau autorių dėl nebijojimo pasisakyt už kitokį „tobulos moters“ portretą.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3823 d. Atsakyti   
Dar ir biseksualumas... Nieko gero iš to nematau. Turės geriausią draugę ir išdavinės Tave su ja, bet sakau, jei Tau tokia moteris tobula - susirask kekšę, tik biškį protingesnę, o ne kokią durnelę.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3823 d. Atsakyti   
Na, kiekvieno skirtingas skonis ir nemanau, kad kaikurie sutiktų su tokiais bruožais esančias moteris laikyti tobulomis. Dėl nesveiko maisto valgymo dabar. Gerai toms, kurios nepriauga svorio dėl jo, o tik su celiulitu vaikšto, o toms, kurioms auga svoris nuo to - tai bėda. Nebent nori storulės celiulitinės, kurią ir vadinsi savo tobula moterim. Ne romantikė? Tai susirask kekšę, jos nežino kas ta romantika, jom tik vienas galvoj, bet nesitikėk, kad tada ji bus ištikima tik Tau. Paleistuvė - irgi pirmas variantas, susirask kekšę. Vertina pornografiją ir erotiką? Jau geriau tegu vertina normalius dalykus, kaip išsilavinimas, mokslai, pilnavertis gyvenimas... Rūkanti? - na, šiaip nemanau, kad yra malonu bučiuoti pelenines, kurios po keleto metų kosės visokiais skrepliais ir kitomis išskyromis, bet jei tau patinka, tai neturiu prie ko tame prikibti. Siūlyčiau gerai pamąstyti ar verta moterį su tokiais bruožai vadinti tobula. Na, nebent ji Tau yra tobula, tuomet aš Tavo skonio nesuprantu ir tikriausiai nesuprasiu. Kai kurie čia išvardinti bruožai yra geri, nieko nesakau, bet šitie kuriuos išvardinau... (nepridėjau dar ir ateizmo, cinizmo, hedonizmo (kai kuriais atvėjais gal ir gerai, bet ir tai drįsčiau abejoti), sunkaus būdo (kaži ar ilgai tęsėtum su tokia), paleistuvė ir mėgsta Sasha Grey) Tikrai siūlau permąstyti ar jau tokia tobula ta Tavo moteris būtų.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų