Religija visada bijojo mokslo - Kuo daugiau išprususių žmonių, tuo mažiau tikinčiųjų

2011.05.18 patalpino kristal
  • 186
80
dirbtinis,apvaisinimas,lietuvoje,nuodeme,fail
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2025 d. Atsakyti   
Dėl to matyt visos tironijos, ideologijos uždraudžia krikščionybę, tikinčius Dievu ištremia, nužudo... nes tik vergo dvasią turinčius valdyti sugeba ideologijos ir manipuliatoriai
dėl to krikščionys mokslininkai atrado tiek mokslinių pasiekimų, kad netikintys dievu gali tik pasvajoti
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2697 d. Atsakyti   
#32 inkvizicija bijojo = your argument is invalid
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4033 d. Atsakyti   
#69 Kalbant apie įrodymus: tu manai, kad tikėjimas Dievu ir tikėjimas evoliucija yra daug maž vienodos vertės požiūriai. Deja, ne. Evoliucija turi žymiai daugiau įrodymų, ir mes tikime jais ne todėl, kad mums kažkas taip pasakė ir įdomiai paaiškino, o todėl, kad įvertinom visus esančius duomenis ir padarėm išvadą, jog mokslinis informacijos atrinkimo metodas yra patikimiausias iš turimų. Ar yra bent menkiausia galimybė, kad evoliucija yra melas, o Dievas - tiesa? Žinoma. Ar mes turim tuo tikėti vien todėl, kad tokia galimybė yra? Ne. Tikėjimas nuo žinojimo tuo ir skiriasi, kad tikėjimas nėra patikimas būdas tyrinėti aplinką. Tikėjimas nėra vertybė - tai patiklumas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4244 d. Atsakyti   
tikras ispruses zmogus turi buti homosexualus ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4390 d. Atsakyti   
Mokslas be religijos – nevaisingas. Religija be mokslo – akla. A.Einšteinas
Vilniaus (ir daugelio kitu) universiteto steigejai Jezuitai.
Kiek dar reikia argumentu? Jei nebutu religijos didzioji dalis Jusu nesugebetu perskaityti ir sito puslapio
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4441 d. Atsakyti   
dievas ira.... balvonas:D nes jo nera
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4712 d. Atsakyti   
Mokslas daug ko nepaaiskina? O gal, mokslas kai ko dar nepaaiskino, nes iki dar nera viskas speta issiaiskinti, bet daugeli dalyku paaiskina. Ka paaiskina baznycia? Kad viskas is dievo meiles atsirado? Ir jums tiek gana? Jūs neprotaujantys ropliai. Fu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4713 d. Atsakyti   
#71 Nelabai pagaunu, ką čia reiškia, kad kai kalbu, kad žmonės netiki ateiviais, mane mandagiai durnina dėl traukos dėsnio
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4714 d. Atsakyti   
#68 Jūsų žiniai, tikėjo, reikia pasidomėti. Jie visi tikėjo traukos dėsniu, arba kitaip tariant Dievas. Pasiskaitykite apie Enšteiną, Ralfą Valdą Emersoną, Fordą. Visi tuo rėmėsi, tiesiog ne taip, kaip katalikų bažnyčia moko.
PS. Traukos dėsnis nesusijęs su gravitacija.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4715 d. Atsakyti   
Cia , mano manymu, yra kiekvieno atskiras reikalas ,tiketi dievu ar ne ;) Juk dabar nesame kazkam priklausomi,kad mums butu i galwas ikalamos netikros tiesos ;) Juk cia ne viduramziai,kuomet,pareiskus,kad gimei ne is pirmuju zmoniu,butum sudegintas. Mano nuomone,nei dievo, nei kristaus,nei kitu pasiuntiu nebuvo. Realus pavizdys, kodel gyvenant Kristui, nei vienas istorikas,gyvenes jo amziuje neaprase tokiu neregetu ir stebuklingu dalyku,kaip kad prisikelimas, zmoniu gydimas, ir pns. Ir beto jei geriau isigilintumete i Biblija,suprastumete,kad tai labiau atrologinis kurinys, o ne religinis ;) Ir jei bent kiek domites siais dalykais, turetumete zinoti,kad kristaus gyvenimas ir nuplagijuotas,is tokiu veikeju kaip egiptieciu Horo , kad tie patys 10 dievo istatymu, yra perimti is egiptieciu mirusiosios knygos,kurioje,teiginiai ,"as niekada nevogsiu" - nevok , "as niekada nemeluosiu" - nemeluok. ar dar truksta irodymu,kad jo nera? :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4715 d. Atsakyti   
#67 Va čia tai trumpai tariant "failed" tas tavo komentaras, jeigu tavo tėvai ir tu netikintys, jūs dar nesat didieji pasaulio genijai.

#65 Įrodymai? Čia irgi ta pati tema, tu tiki evoliucija, nes tau taip pasakė, man pasakė jog egzistuoja Dievas ir aš tuo tikiu, nes man tai buvo išaiškinta gan įdomiai, beje aš irgi tikiu evoliucija, bet dėl vištos ir kiaušinio negaliu pasakyti tiksliai, o gal atsirado pirma vištos kiaušinis prieš išsiritant viščiukui? Vienu žodžiu, begalinė tema.

#66 Nors vienas suprato mano mintį!!! Kol nėra įrodymų, jog Dievas neegzistuoja, aš galiu juo tikėti, kaip tik tą ir norėjau pasakyti, o jeigu rimtai, galbūt ir pokemonai kažkur yra? Visata milžiniška. ;)

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4715 d. Atsakyti   
Niekam nekeista, kad tiek daug žmonių tiki į Dievą, kurio nei matė, nei girdėjo (o jei kas ir pamato šviesą tunelio gale, tai nurašoma haliucinacijoms), bet beveik niekas netiki vaizdo juostose užfiksuotais ateiviais ar vaiduokliais? Ateivių egzistavimo galimybė atrodo netgi realesnė, nei Dievo. Nelabai prisimenu, kuris mokslininkas pasakė, kad jei mes visatoje vieni, tai yra siaubingas vietos švaistymas.
zilwis777 nuotrauka
zilwis777 prieš 4716 d. Atsakyti   
Visi didieji pasaulio genijai netikejo i Dieva :}
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4716 d. Atsakyti   
Taip paciai galim tiketi ir pokemonais. Nera irodymu, kad jie egzistuoja realybeje, bet nera irodymu, kad ir neegzistuoja :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d. Atsakyti   
#63 Evoliucija. Vista atsirado is bendro protevio, kuri pradejo deti kiausinius. Easy.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d. Atsakyti   
#15 Atleisk, tavo netiesa, Dievo egzistavimas taip pat nėra įrodytas, tam svarių teiginių yra, bet nepakankamai, kone tas pats kaip ir apie ateivius.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d. Atsakyti   
#56 Deja, mielas komentatoriau, jis kaip ir aš neatmetė galimybės, jog Dievas egzistuoja, o kaip tik tai ir vadinama tikėjimu.
#58 Matyt kažką maišai, koks dar įrodymas, jeigu tikėjimas ir žinojimas labai skiriasi.. O.o Taigi čia tas pats tiki tu ateiviais ar ne, vistiek kol nesusitiksi tau kiti neįrodys.
#61 Iš dalies tau pritariu, pagal mane Dievas egzistuoja, bet bet, per šitiek metų ir Šventąjame Rašte, ir daugumoje knygų bažnytinių manau prikurta ir pridaryta tiek daiktų, tik tam kad tūrėtų kunigai ir panašūs į juos didesnę valdžia, kad įbaugintų patiklius žmones.
#60 O kas atsirado pirmas kiaušinis ar višta? Tai vienas klausimų kurių manau žmonija niekada nesužinos.

Na, o visiems kitiems, linkiu smagios pasaulio pabaigos, kurią šiam šeštadieniui išpranašavo išprotėjęs kunigas. ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d. Atsakyti   
#60 Tiesiog buvo. Logiškesnė teorija būtų, kad gyvybę Žemėje užveisė ateiviai. Net skaičiau vieną knygą, kur rašoma, kad ateiviai mus užveisė, kaip darbinius gyvulius ir paliko čia, kai atsibodom. Ten pateikti argumentai daug tvirtesni nei bet kas, ką girdėjau apie Dievo egzistavimą.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d. Atsakyti   
#22 Eretikai :D Kažkada tikrai būtume sėkmingai sudeginti. Šiaip jau aš nesu prieš idėją tikėti Dievu, gal rojaus ir pragaro suabejočiau. Bet tikėti Biblija, kurią parašė žmonės, ir kunigais, kurie, tiesą pasakius, patys yra žmonės, o ne kokie Dievo į žemę pametėti pusdieviai, va čia tai netoleruotina, sorry visi krikščioniukai, bet jei prisidirbę einat atskleist kunigėliui savo nuodėmių, pabambat kelias kanoniškas frazes ir tikit, kad nueisit į rojų...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d. Atsakyti   
#34 O iš kur tada atsirado Dievas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4716 d. Atsakyti   
#47 Visada bijojo, nes mokslas neigė 2000 metų religijos skelbiamas tiesas. Galilėjus turėjo atsisakyti savo teorijos, kad Žemė sukasi apie Saulę, ką mes dabar puikiai, o ne atvirkščiai, kaip skelbė krikščioniškas mokymas, nes tai jam grėsė didžiulėm problemom iš Bažnyčios pusės. Ir ne iš neturėjimo ką veikti jie mokslininkus persekiojo, o iš pačios tikriausios baimės, kad pradės klibėti krikščionybės pamatai. Dabar, kai negali degint ant laužų dvasininkai išgudrėjo ir visas mokslo tiesas sugebėjo pritaikyti sau. #54 Kartais nebuvo bažnyčiose mišios lenkų kalba?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
#15 Išsiplauk galvą :D Gali man parodyt darbą kur matei kad dievo egzistavimas moksliškai įrodytas?Be to, modernusis mokslas ir yra darvino teorija.Tai ką, pagal tave darvino darvino teorijos šalininkai įrodė kad ji neteisinga?Ir, dar prašyčiau nuorodą į tą 1960m darbą moderniojo mokslo ;]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
kazkada ejau i sutwirtinima (pernai) kunigas - baznycioj ir per mises nieks apie politika nesneka sekmadieni baznycioj kunigas (taspats kur moke) va kaip kubilius durnai daro... Tai wtf?!?!
Sutinku su #43
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
#48 Einsteinas nebuvo tikintis. #54 So? Taip baznycia padejo su mokslu, taciau taip pat baznycia ir zudo, plauna smegenis, o tie kurie tiki yra uzsidare savam pasauli ir neneori jausti tikroves, Jiem geriau jausti tai, kad kazkas yra "danguje" ir kai jie mirs jie bus "isgelbeti". Jau geriau jausti tikrove, negu visa sita suda.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
viena is zinomiausiu mokslo saku tai medicina kuri susiduria su daugybe stebuklu tokiu kaip isgyjimai nuo vezio pabudimai is ilgos komos ir panasiai... todel ji turetu gerbti Baznycia o ne stengtis sumenkinti ir tik tam, kad praplautu pinigus ir guletu bambas isverte... o tie kurie negali tureti vaiku ir ruosiasi ismesti tiek pinigu tai geriau tegu padaro gera darba ir koki vaikuti kuris neteko tevu isivaikina... nesuprantu as jusu zmones ... stumat ant visko ko galit ir kaip visada leidziat blogiui isigalet o po to dejuojat koks sunkus gyvenimas.... ir kokie visi blogi o patys?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
jei ne Bažnycios ir kunigai idomu kaip ciia lietuvoje butu su mokslu... kalbetume visi lenkiskai ir rusiskai ... mano nuomone pries krikscionybe nusiteike tie, kurie bijo suvokti tiesa arba tai jiems padaryti yra perdaug sunku...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
#48, pasiskaityk: lt.wikipedia.org/wiki/Apeliavimas_%C4%AF_autoritet%C4%85 Visiems turėtų būti visiškai pochui kuo kas tikėjo, jei tas tikėjimas nepagrįstas svariais įrodymais.
Beje, "dauguma" mokslininkų nėra tikintys. Jei skaičiuosim nuo mokslo atsiradimo, tuomet be abejo, bet tai nieko nekeičia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
#50 Tarp tų "nė vieno" esi ir tu.;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
Pritariu... #49
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
bet mokslas irgi daug ko nepaaiskina. Neginu religijos bet visiškai teisiu cia nera ne vieno.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
#2 Nemanau jog esi labai išprususi-ęs, jeigu nežinai kad žodis Dievas yra tikrinis daiktavardis, nepyk, bet tokia jau tiesa. ;) #3 Oi, kaip tu klysti, pirmas pakomentavęs deja sako tiesą, dauguma mokslininkų buvo ne ateistai, bet tikintieji, taip, aš nesakau, jog jie buvo vienos religijos, bet buvo įvairių religijų, galima pateikti begalę pavyzdžių tikinčiųjų mokslinkų, kurie tiesiog pakeitė pasaulį ir jame padarė perversmą. Taip pat dauguma bažnyčios "tiesų" buvo išgalvota tų pačių bjaurių žmonių, kurie buvo ateistai, negerbė ne tik Dievo, bet ir žmonių kurie juom tikėjo, nenoriu jūsų įžeisti, bet panašiai kaip jūs, jiems rūpėjo tik pinigai ir valdžia, todėl prikūrė negirdėtų ir nebūtų dalykų. Taigi, ačiū kas perskaitė. ;) Peace on Earth
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
#47 Faktas :) A.Einšteinas taip pat buvo tikintis, kaip ir dauguma mokslininkų. Beje, neteisingai parašei žodį pažįstu. ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
Visiškai nesutinku. Pažystu pakankamai daug žmonių, kurie ir labai domisi mokslu, ir tiki Dievu.
Ir religija niekada NEBIJOJO, NEBIJO ir NEBIJOS mokslo.

Dievas yra, mano nuomonė tvirta, ir nieks jos nepakeis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
Ir L. Pasteras yra pasakęs, spėju dauguma net nesate tokio girdėję, bet galite pasidomėti, kad mokslą pažinęs žmogus - nutolsta nuo Dievo, o tikrasis mokslininkas eina į Dievą... Tai va... Dauguma tikrų mokslininkų yra tikintys, čia tik mes komentatoriai ne...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
Dirbtinio apvaisinimo metu yra pagaminami papildomi embrionai, kurie yra po to užšaldomi, o dar vėliau nežinia kam panaudojami, arba parduodami juodojoje rinkoje arba išmetami. Prieš tai bažnyčia ir priešinasi, nes kiekvienas embrionas yra unikalios gyvybės pradžia. O šitą įstatymą prakišinėja jau daug metų, nes už kiekvieną procedūrą mokama po 10 000Lt, dažniausiai tų procedūrų reikia 4, tai reiškias kad tai kainuoja 40 000Lt, o dar padauginkite iš 50 000 nevaisingų porų..... WOUWAWYYYYWAAA, kiek šlamančių......
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
bbd as trim eilen ant to dievo tevo sunaus ir sventos marijos :) as greiciau patikesiu ateiviais nei dievu kazkokiu :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
#24 Nereikia būti žlugusiu, užtenka būti neracionaliu ir nesunkiai paveikiamu. Galų gale, ko vaikystėje močiutės ir mamytės netempdavo į bažnyčias, nevertė laikyt komunijų ir panašiai, o dėl kažko apsidžiaugusios nesakydavo "ačiū Dievui"? Tokiom sąlygom išaugę ateistais tampa tik tie, kurie mąsto arba tie, kurie tingi eit išpažinties. Arba tie, kuriems apskritai px, yra tas Dievas ar ne.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
#36 Va čia tai aš suprantu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
#13 Ką reiškia šiuolaikinis sumaterialėjimas? Materialėjimas yra senas kaip pasaulis, ar tiksliau, kaip žmogus. O Bažnyčios institucija yra ir buvo pats didžiausias grobuonis. Kam dar indulgencijos ir dešimtinės buvo sugalvotos? Pati religija skelbia, kad svarbūs dvasiniai turtai, o ne materialūs, vadinas visi vyskupai ir kardinolai su popiežium priešaky turi gyventi asketiškai, o kaip yra iš tiesų? Žodžiu, krikščionybė nenukrito iš dangaus ir nebuvo angelų atnešta žmonėms, skambant dangaus trimitams, ją sukūrė žmogus, o jo kūriniai jau iš principo ydingi (nekalbu apie meno kūrinius, bent jau, kai kuriuos). Ydingas ir mokslas, nes kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad dėl savo mokslo pasiekimų sunaikinsim planetą. Vis dėlto, neatrodo, kad gailestingasis ir atlaidusis Jehova mus išgelbės
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
#34 pasimokyk fizikos, suzinosi is kur atsirado galaktika ir visos planetos, su zvaigdzemis (jeigu ka saule - zvaigzde, zeme uranas jupiteris ir t.t - planeta ) yra paprastas terminas - didysis sprogimas. taip darvino teorija buvo sukurta remiantis prielaidomis, taciau ji buvo yrodyta remiantis siuolaikinemis technologijomis. taciau yra kitas niuansas - tai kad ta pirmoji molekulinio lygio gyvybe susikure is niekur yra beveik neymanoma, to kolkas mokslas negali paaiskint :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
krw lopas klebonas ir tiejo dievai ar karvės ka jie ten galbina visi jie grybai...
povilasq nuotrauka
povilasq prieš 4717 d. Atsakyti   
fuj, negaliu as i sita blede ziuret...
Reksnys nuotrauka
Reksnys prieš 4717 d. Atsakyti   
#34 Dievas yra, bet jis neturi religijos.. Kiekvienas žmogus tiki į tą, į ką jis nori..
2pac nuotrauka
2pac prieš 4717 d. Atsakyti   
Tikiu į Dievą į religija ne . Religijas žmonės sugalvojo , religijos tik žmones supriešina . O dėl tikėjimo Dievu reikia tolerancijos . Kiekvieno žmogaus pasirinkimas tai yra .
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
#34 Kvantine fizika paaiskina tai, labai puikiai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
Zmones atsiciuhinkit, kaip kas nors gali atsirasti is nieko? kaip galejo i nieko atsirasti galaktika?!! - vienintelis paaiskinimas ja sukure kazkas geresnis ir stipresnis uz mus! - DIEVAs!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4717 d. Atsakyti   
#32 Kaip sunku pripazinti tiesa, kad issivystei is bezdziones, ar ne? Kai zmogus yra embrijono stadijoje, jam pradeda augti plaukai ant sonu, taip pat kaip ir bezdzioniu embriojono stadijoje esanciu jaunikliu. Nagi, mokslas niekada nebijojo religijos, tai religija kuri bijo, nes kuo daugiau protingu zmoniu tuo maziau tikinciju. Nera tikinciju nera religijos.
Nuotraukos nėra
werer prieš 4717 d. Atsakyti   
kur tau matosi, jei tu issigimiai is bezdziones tai nereiskia kad ir kiti...
RELIGIJA NIEKADA NEBIJOJO MOKSLO, bijo tik zmones, kurie siekia garbes tokie kaip tu
Teenagor nuotrauka
Teenagor prieš 4717 d. Atsakyti   
netikiu dievu.
Rodyti daugiau komentarų (50-80)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų