Nežinai tautybės? - Stopudovai lenkas!

2013.05.04 patalpino ne2rnas
  • 14
23
vilniaus, lenkai,lenkija,tautybes
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3964 d. Atsakyti   
Visiškai sutinku,ne visi lenkai tokie kokius jus lietuviai matot,ne visi nori pakeist lietuva i lenkija.Išpradziu i save paziurekit ka jus lietuviai darot,o poto ziurekit i kitus.
#18
Tomax nuotrauka
Tomax prieš 3974 d. Atsakyti   
#21 Tingiu skaityt ką parašei, bet nuoširdžiai pašol nx lenkas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3976 d. Atsakyti   
Pirmiausia, istatymas nedraude kabinti lenkisku pavadinimu gatviu ant savo namu, tik kai norisi prisikabint prie ko nors tai viska sugalvos, ir tada pradejo svartyst ar galima tai daryt ar ne. Antra, tai kad viesai ka nors reiskia, tai nk nesako kad tai tiesa. As irgi dabar galiu vaiksciot gatve ir sakyt "Vilnius priklauso Lenkijai" nu ka ? irgi bus viesasis paskelbimas. Kaip antraja valstybie kalba lenkiskos niekas neprase, patikek manim sita as tikrai zinau, neisivaizduoju is kur cia ta istraukei. Sakai paprasta egzamina islaikyt? Tai kodelgi virs 10 % lietuviu savo gimtosios kalbos brandos egzamino neislaike, taigi visi taip moka lietuviu kalba. Is abiturientu girdejau : "nors eik i lenku mokykla mokytis kad letuviu kalbos egzamina islaikyt". Ir pazistu daug lenku kurie labai gerai kalba lietuviskai, taigi nereikia cia savo istoriju pasakot
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3979 d. Atsakyti   
#14 Julija,labai teisingai pasakyta.Manau dauguma su tavimi sutiks;)
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 3979 d. Atsakyti   
#18 O tu tikriausiai negirdėjai tų istorijų kai lenkai siūlė padaryti lenkų kalbą antrąją valstybine kalba? Arba kai viešai pareiškė, kad Vilnius iš tiesų priklauso ne Lietuvai, o Lenkijai? Arba kai reikalavo lenkiškų gatvių pavadinimų ir patys savavališkai juos kabinosi prie savo namų, nors įstatymai tai draudžia? Nemanai, kad jie jau gerokai peržengė ribas su savo prašymais? Čia ne vien dėl tų palengvintų egzaminų ant lenkų visi taip užsisėdo. Jeigu jie tokie protiškai atsilikę, kad nesugeba paprastų egzaminų išlaikyti, tai tegul iš karto mokykloje ima palengvintą programą kuri yra skirta silpnesnio proto vaikams kurie nesugeba išmokti viso to ko mokosi jų klasiokai, o tada ir lengvesnį egzaminą galės laikyti. Ir išvis nx jiems į tą Lietuvišką mokyklą eiti jei jie ten lietuvių kalbos vis tiek neišmoksta? Pažystu ne vieną lenką kuris mokosi Lietuviškoje mokykloje ir net sakinio lietuviškai normalaus suregzti nesugeba, o į visokius paradus dėl lengvesnių egzaminų su tėvais patys pirmi veržiasi. Taip kad niekas taip staigiai nepradėjo ant jų varyt, o jeigu dabar varo, tai jie patys prisiprašė ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3979 d. Atsakyti   
Seip tai praso pelengvinimu nuo tada kai pakeite egzamina, nes neimanoma ismokti 5-12 klases kurso per 1 ,2 metus. O poto tegul keicia. As nesuprantu kodel visi staiga pradejo taip kabinetis ir varyt ant lenku, tiek metu jie cia gyvena ir niekam netrugde, ka jums vietos mazai? jums ka gaila to kad laikys palengvinta egzamina? tai gi ir taip dauguma ju poto isvyksta i Lenkije ar tai kur nors studijuoti. Apsiraminkit, jie gi tokie pat zmones, o tai kad yra pavieniai durneliai kurie raso "Wilno nasze" ir pns. tai dar nieko nereiskia kad visi tokie.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3980 d. Atsakyti   
Bet cia tai normalu, ane, gimstu kokiam Uzbekistane, nors tautybe - lietuvis. Mokausi lietuviu, uzbeku(!) kalbas, negana to, gyvenu grynai uzbekiskoje aplinkoje. Ir ble, sumastau, kad man per sunku laikyti uzbeku kalbos egzamina, ir einu prasyt lengvatu, nu nes krc, NESAZININGA!!! AS, UZBEKISTANO PILIETIS, BET NE UZBEKAS, TURIU MOKET UZBEKU KALBA TAIP PAT GERAI, KAIP IR UZBEKAS, NESVARBU, KAD ABU GYVENAM UZBEKISTANE NUO GIMIMO!! Atmazai ir tiek. Patiktu taip jums ta Lietuva, tai ir kalba normaliai ismoktumet ir lengvatu neprasytumet. Isrinktuju tauta matai :D Dar betruko, kad uzbekas koks lengvatos paprasytu :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3980 d. Atsakyti   
#14 normalus lenkai nesiruosia...bet ar jus matet normalu lenka? :D (ok, juokauju)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3980 d. Atsakyti   
aciu Julija
#14
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3980 d. Atsakyti   
Žmonės raminkitės. Jei nežinot kokia situacija yra tai ir nesakykite nieko. Kam lenkams gyvenantiem Lietuvoje važiuoti į Lenkije, jei Lietuva tai jų tėvynė, tai jų gimtasis kraštas, taigi niekas čia ne važiavo is Lenkijos. Visi tėvai, seneliai, proseneliai čia gimė ir gyveno. Dėl lietuvių kalbos mokėjimo irgi nusišneka. Lenkiškose mokyklose yra mokoma lenkų kalbą, gerai ir taisiklingai, jeigu pasiklausyti kaip kas kalba lietuviškai tai patikėkite manimi, lenkai taisiklingiau kalba, ir tai yra faktas. O dėl lengvatų valstybinį egzaminą laikyti tai išvis kita istorija. Taigi tiek metų visos lenkiškos ir rusiškos mokyklos laikė VALSTYBINĮ lietuvių kalbos egzaminą, kuris skyrėsi nuo GIMTOSIOS lietuvių kalbos egzamino, ir niekam tai netrugdė. Bet kai kažkam užsinorėjo tai pakeisti tai jau lietuviai pasidarė tikri patrijotai ir pradėjo stumti. Žmonės būkite toleratiškesni. Tegul keičia ta egzaminą, bet veliau, vaikams kurie dabar pvz., mokosi 5 klasėje. Nes kaip jaustųsi mokyniai lietuviai, jei jiems reikėtų išstudijuoti per dvejus ar vienerius metus programą, kurią mokosi per 8 metus, ar gi tai įmanoma? Todėl lenkiškos mokyklos ir prašo palengvinti egzaminą, nes 11-tokai ir 12-tokai nespėja išmokti visą programą. Jus pasidomėkit kas iš tikrųjų vyksta pas lenkus, ir kodėl lenkai prašo lengvatų egzaminą laikyti. Nes tai yra juokinga ir apmaudu skaityti komentarus: "lenaki varykit i savo lenikja", "jus ka neigalus, kad jums lengvatu reikia?". Nėra tie lenkai tokie blogi ir tikrai nesiruošia perimti Vilnaius.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3980 d. Atsakyti   
#12 toliai nenuaisiu, nenuaisiu :D tai ir mink, giriasia mat, is kur tu zinai, kad manes nieks nelaukia? :D OJ TIE...LENKAI
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3980 d. Atsakyti   
#11 bent kažkas laukia manęs, tavęs tai niekas.žinok patylėk geriau nes kalbi tokia nesamonę,:D ir jei nežinai tai nėra tokio žodžio kaip polakai, pasimokyk :) nes su lietuvių kalbą tik toliai nenuesi
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3980 d. Atsakyti   
#9 Durys atviros, polakai laukia isskestom rankom, nesuprantu, ko vis dar cia sedi :D
As nenoriu apelsinu rinkt ;/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3980 d. Atsakyti   
#8 cha,cha. kaip juokinga:D verkti iš tavo išprusimo norisi tik,
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3980 d. Atsakyti   
kam man ten emigruot ? aš čia gimiau, visa mano šeima mano čia gime:P:P man nėra ko ten emigruot:P buvau daugybe kartu ten ir žinok žmonės daug malonesni nei čia, Emigruok i anglija apelsinu rinkt jei taip nori#7
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3981 d. Atsakyti   
Vilniuj ne lenkai,vilniui sudlenkiai ;)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3981 d. Atsakyti   
#6 #5 #4 nepatinka, emigruokit i Lenkija :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3981 d. Atsakyti   
Kad LIETUVIAM svarbu pastumti ant bet ko, gi dvasios ubagu tauta esam. Varo ant lenku, rusu ir ko pakliuvo, nors realiai savo gimines saknu net nezino. Visi tokie grynakraujai Lietuviai jauciasi, nors nezino kieno bobule su kokiu kitatauciu miegojo ir pastojo. Dvarniaskos, kitaip nepavadinsi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3981 d. Atsakyti   
ziauru ziureti i jus,LIETUVIAI.taip nekenciate Lenku,atrodytu,kad jie jums kazka blogo padare.. jei nezinote istorijos,tai lenkai liko ant savo zemiu,paprasciausiai perkele Lenkijos ribas ir kaikurie Lenkai liko ir gyvena ant SAVO zemes,o ne LIETUVIU.niekaip negaliu suprasti,kaip galima buti tokiais RASISTAIS?apgailetina... geda tik savo tautai darote.jei su jumis taip elgtumesi Lenkai,malonu butu? nemanau.jei jie jus taip nervina,tai ko vaziuojate i Lenkija apsipirkinet?slabo savo parduotuvese apsipirkt?
negaliu pakest tokiu zmoniu.nusileiskite ant zemes ir apsiraminkite.jei nepazystate Lenku,tai kam kazka sakot?arbo jei zinot bloga 1(arba kelis) Lenkus,tai kodel pagal juos sprendziat apie kitus zmones? partikekit man,Lenkai yra daug geresni nei LIETUVIAI,nera pas juos nors rasizmo.kad jums liezuvis nudziutu,kurie taip galvoja!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3981 d. Atsakyti   
čia durnizams didžiausias,kad Lietuviai stumiat ant Lenkų, aš nesuprantu jus neturit daugiau ka daryti ar ka? Jums lengviau poto?
matosi kad Jūsų rate nėra lenkų ir net nesuprantame kad jie tokie patys žmonės kaip ir JUS, O jus juos kaip išnykusius dinozarus toleruojant, ...... nerodykit savo debilizmo ir tylekitė
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3981 d. Atsakyti   
Kazkoks durnizmas. Jus, Vilniaus lenkai, visu pirma, ne wilno, o Vilnius. As taip dziaugiuosi, kad negyvenu Vilniuj vien del ju. Tokiu eisenu ir issipisinejimu as negaliu ziuret, vemti vercia. Faktas yra tas, kad VILNIUS YRA LIETUVOS SOSTINE. Tai yra faktas, kaip jus, atsilikeliai nesuprantat? Ir jus to fakto nepakeisit. Net tolerancija turi ribas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3981 d. Atsakyti   
#1 da pasol nx tie lenkai

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų