Įrašo videoblogus apie nieką - Ir vadina tai - LAIDA.

2013.12.03 patalpino AlausPakelis
  • 23
15
monikos, kokteilis,laida,blogas,salciute
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3787 d. Atsakyti   
Man Salciute visai simpatiska... ;/Laidu neziuriu, nezinau, bet kodel stumt ant isvaizdos? Grazi jinai, o jums turbut nebeliko prie ko prisikabint arba cia tiesiog mano skonio reikalas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3787 d. Atsakyti   
#13 Tai tegu mokosi. Jergau, tikrai nieks dėl to ant jos nieko blogo nesakys. Kaip tik džiaugsis, kad žmogus investuoja savo laiką ir jėgas protą lavint. Nieks nepyksta ant jos, kad graži jinai - gerai, kad graži. Blogai, kad neįtikėtinai buka. Dar blogiau, kad apie ją demotyvacijas kuria perdėm dažnai. Nors čia jau patys demotyvatoriai kalti, kad nieko daugiau nesugalvoja, kaip tik dibilizmus vietoj normalių demo kurt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3788 d. Atsakyti   
nesu nei hateris, nei koks gynėjas ar "fanas", bet ji išvaizda turi ir sportišką kūną, kurio greičiausiai pavydi daugumą moteriškių/čiolių stumikių, nes tingi šikną pajudint ir įsivaizduoja esančios "stambių kaulų", pasportavusios gal ir už MŠ geriau atrodytų, nžn. O dėl laidos, tai tik vienos mačiau ~40 sek, tai jei pasimokytų kalbos manieros, taisyklingo šnekėjimo ir gausesnio žodyno, kodėl gi ne? Pilna laidų dar žiauresnių, tiek per tv3 tiek lnk ir t.t. O ji tik pinigus kalas iš laidų :) Tai jei, nepatinka, prašom eikit savo kažką sukurkit ir nukonkuruokit iš eterio jei jum trukdo, ir negalit gybent dėl to normaliai. Bet, net jei ir norėtumėt nemanau, kad sugebėtumėt... :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3789 d. Atsakyti   
Dauguma "laidų" per teliką irgi apie nieką, tenka pastėbėt.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3789 d. Atsakyti   
#10 deja tik is dalies galiu su tavim sutikti.
XXYYXX nuotrauka
XXYYXX prieš 3789 d. Atsakyti   
#3 Nusišneki.

O ir "stumt" aš moku labai subtiliai, ir tai darau, nes esu geresnis už ją. Turiu viską, ko man reikia. Stengiausi ir gavau. O ką panelė monika? Nei išvaizda nei protu pasigirt negali. Marozų traukos objektas, ir tiek.

O ir autorius durnelis. Demo lyg ir pašiepianti, bet taip pat verčianti eiti ir susirasti tą jos "laidą". Avinai taip ir padarys, o nauda ir taip aišku kam :)
Nuotraukos nėra
fLash_ prieš 3789 d. Atsakyti   
#6 'dx' - vaikų žodyne pirmoje vietoje... Eik dar kartą galvą į sieną...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3789 d. Atsakyti   
Su kuriuo moderatoriumi Salciute i pasimatymus vaiksto, kad pastoviai reklamos siame puslapy gauna? :D
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 3789 d. Atsakyti   
Įdomi žmonių logika. Jei turi kitokią nuomonę, nei kuris nors iš "gynėjų" tai esi degradas, kuris nieko nepasiekęs ir apskritai visko pavydi? Idiotai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3789 d. Atsakyti   
#5 aik galva nusiskust dx, ir pirmiau isiskaityk ka parasiau, nes sunti ir nejunti...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3789 d. Atsakyti   
#3 tai jeigu man kažkas žiauriai nepatinka ir aš dažnai matau tą žmogų/daigtą tai aš jam pavydžiu? Tu bšk galvą į sieną eik padaužyk
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3789 d. Atsakyti   
Is facebooko irasu matosi kas per zmogus. Suda mala, paneigi nuomone, istrina ir uzblokuoja. Ech. Greiciau sudegtu ir isgaruotu sitas padaras.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3789 d. Atsakyti   
#1 tikrai taip :D
#2 tai tik tau taip atrodo :)

man gaila ne Monikos, kad ant jos stumia, bet tu kas stumia, nes parodo kad patys yra nevykeliai ir ziauriai pavydi (stumimas= pastovus uzsisedimas, o ne vienos ar keletos pastabu pasakymas :) )
XXYYXX nuotrauka
XXYYXX prieš 3789 d. Atsakyti   
#1 Nesąmonė. Nėra tokių žmonių, kurie nesistengtų kažko padaryt.
Nuotraukos nėra
nekazkaz prieš 3789 d. Atsakyti   
bet ji stengiasi, priešingai nei dauguma demotyvacijos lankytojų :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų